Kim Jae Joong : Kegilaan


Assalamualaikum cinta. :)

Entri gila-gila kerana hati terasa gembira sangat kerana kelas petang ini dibatalkan. ehem sampaikan tak boleh di ucapkan dengan kata-kata. eh ada ke macam tu eh? Poyo, kenapa dengan Kim Jae Joong? kenapa juga dengan kegilaan tu? Kedua-dua ini berkaitan kerana sekali pandang Kim Jae Joong ni hati dah terjatuh.Lolz. Muahaha Opss harus disembunyikan kata jatuh hati kerana dia hanyalah selebriti yang digilai ramai gadis di luar sana. itu normal! tapi yang paling best movie yang aku tengok ialah "Lie to me". Memang best. 


Eh yang part jatuh hati tu ditujukan khas buat housemate aku yang memang gila sangat dengan Kim Jae Joong ni. Terus terlintas siapakah gerangan Jae Joong ni?kacak sangat kah? masa tu belum tengok semua pichanya di google. Kegilaanya shima aka housemate aku terserlah kerana di meja studynya tertampal poster Kim Jae Joong (memang banyak giler). Fuh memang minat gila dan dekat screen desktopnya pula ada wallpaper Kim Jae Joong! siapa tak terfikir kan kenapa la si shima ni minat sangat dengan mamat ni. 


Ada satu ketika tu shima baru pulang dari bilik study dan terus nangis. so aku tanya la kenapa? terus dia jawab dia ternampak ada girl lain yang guna picha Kim Jae Joong letak di screen desktop laptopnya. Mana tak berang kan. haaaaaaaaaaa kisah tu lucu sangat.wahai shima, normal la tu Kim Jae Joong kan ramai peminat so kena la awak berkongsi Kim Jae Joong awak tu dengan orang lain. hiksss


Lihat betapa popularnya Kim Jae Joong kerana namanya tersenarai di wiki. Fullamak bukan calang-calang orang tu. http://wiki.d-addicts.com/Kim_Jaejoong. :)

Name: 김재중 / Kim Jae Joong
Also known as: 영웅재중 / Hero Jaejoong (Young Woong Jaejoong)
Japanese name: ジェジュン / Jejung
Chinese name: 英雄在中 / Ying Xiong Zai Zhong
Profession: Singer, actor and composer
Birthdate: 1986-Jan-26
Birthplace: Gongju, Chungnam, South Korea
Height: 180cm
Weight: 63kg
Star sign: Aquarius
Talent agency: C-JeS Entertainment


so aku tak nak kata apa, cuma yang boleh habak kat sini Kim Jae Joong memang hensem. hahaha dan kalau hari-hari mek cah tengok picha Kim Jae Joong di meja study shima hari-hari tak pe kan. hikss siapa suruh tempek gambarnya besor-besor, kan Kim Jae Joong duk main kenyit mata dengan aku dah, hari-hari pulak tu. Hikss gurauan semata-mata . Buat pelengkap syarat kerana dah 2 hari tak update blog. Lolzz.. :P

Picha credit to pak cik google. Thanks for readings walaupun entri sedikit gedik. sowie. 

Nota kecil : Tapi bukankah kebanyakan orang korea suka buat pembedahan plastik untuk kelihatan lebih kacak dan cantik. Muahaha siapa boleh jawab??. Tapi lagak Kim Jae Joong sangat kretif dan cool. Wiwiwit seperti kes INI. >.<'



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. mekchah ni org kpop juga yer.ahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. dop..bukan org k pop...xminat pun ni. tumpang housemate jer.hikss

      Padam
  2. hahaha..tak sangka kita sama2 terbit entri tentang artis korea.hehehe :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah..awak winter sonata kan?hiksss

      Padam
  3. errrr....seksinya ..huhu ...
    you all girls suka laa macam ni ..haha
    saya tak suka

    BalasPadam
    Balasan
    1. aiyyo..dipandangan mata saya blm seksi tu..hakss kes kim jae joong lelaki tentu awk xsuka, cer cuba jang nara..tentu suka..hakss :P

      Padam
  4. oh..baru kenal...akak kenal kim hyung joong jerr...hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. kim hyung joong tu yang mana erk??=.='

      Padam
  5. My hero..hihi..
    kenapa kacak sgt gmbr2 tu...:P

    BalasPadam
    Balasan
    1. terlebih kacak kan gmbr tu...addess :P

      Padam
  6. omg hero!!!!
    dia ensem ken???
    memang ramai y suka dia^^
    suara da laa best..pandai blakon lak tu

    BalasPadam
  7. aduh..kenapa ensem sgt ni..mlm ni mesti mimpi dia..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau termimpi jgn lupa kongsi mimpi tu dgn kita..ahaks..:P

      Padam
  8. sy tagged awak sini :)

    http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/segment-jom-kawan-by-iehahfarihah.html

    BalasPadam
  9. hah!!kan..ssh nk cari sebab xska korea..lagi2 laki2 dorang hensem giler...
    xleh tdo mlm nehh..haha

    BalasPadam
  10. kunjungan,


    salam sehat, semoga sukses selalu..

    BalasPadam
  11. okay, sy tergilakan Jae Jong.hahaha

    BalasPadam
  12. hensem giler dia ni.....
    tidakkkkk!!!! hahhahaa *dramatik*

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...