.::Berdating di IKEA & the Curve - Part 1::.




Assalamualaikum wbt…. 

Hye sahabat semua….sayang korang…teramat rindu untuk aku update blog…hoho tiada kesempatan untuk aku kongsi ceritera hidup aku dengan korang semua….ehem setakat nie banyak jugak la entry yang tertangguh untuk aku kongsi dengan korang…picha pun banyak..tapi untuk update blog aku terpaksa pilih picha yang dirasakan okey..agagaga 

untuk entry nie jugak aku terpaksa buat dua part untuk di publish….hoho ada sampai part 2….nie semua disebabkan picha yang banyok…arghhhhhhhhh boleh ke gituww???.......ahAKsss 


Boleh jerk an??
haha tujuan nya untUk meringankan blog aku...... lagi satu untuk memudahkan korang semua layan entry aku nie…ngeeeeeeee ada ke yang nak baca blog aku yang !@#$%^&*()_ nie????.....kalau ada Alhamdulillah la kan…ada jugak yang sudi mudi singgah ke blog aku yang tak seberapa nie…haishhhh merci korang semua..sayang ketat-ketat tau…dusssssssshhh mengada kan…Lolzzzzzzz abaikan ayat gedixss ituw eh…boleh kan??^^


Bersama-sama ZEA MOHD & AFIQ untuk menghabiskan sisa-sisa hari terakhir di UITM Puncak Perdana untuk semester 4…mereka teramat sporing…..untung ada mereka berdua….hoho cepatnya masa berlalu…cepat-cepat habis la weieeeeeeee…..chapet doh ngaji….penat + stresss!!...hummm 

Untuk itu kami semua telah berjimba di the curve & IKEA…ahaksss berjimba tanpa menghabiskan duit..hanya habiskan duit untuk bab makan jer…lau shopping memey kami tak layan sobab nok save budget..muahahaha tak dok pitis la mek weh…^^


Bila di IKEA kami hanya suka berphotoshot….haiyaaa memey malu sih…tapi tak per, rugi kalau datang sini tak snap satu dua…ehem sila lah memahami jiwa kami berdua..pantang bila jumpa cermin bosar ke tecik terus nak klik kamera merah tu….1, 2, 3 smile!!!............-_________-'


Aku lak suka berlagak sebagai seorang surirumah yang tekun memasak untuk suami tercinta..ahaksss konon jerk an…..dussshhhh, Nampak sangat tak sabor nak kawin…Lolzzz kantOi sudah..:P


photographer memang terbaek…sporting molek….so palo plop tuh….thank mek zea….!! 

Bubuiii…..
entry untuk kali nie terpaksa ditamatkan sebab aku pun dah mengantuk…..ngeee tak cukup tidoww….haishhhh nantikan part2 pulop eh.. style editing pun dah punoh molep.....huruf tu jadik besor...haiyyaaa so sowiee...:(

p/s::cuti sem puah sangat..nok kijo , nok kijo…nok cari pitissss….tulunggggggggg..T__T






--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

17 ulasan:

  1. suke tengok muke akak .. comel and bersih jew .. nak jugak muke cam akak !! meh tukar nak ? :D

    BalasPadam
  2. ikea!teringat meatball ikea yg nyummmy itu.plus,cake choc daim.sedappppnyeee :)

    BalasPadam
  3. semalam jumpa akak..kat kb mall,nak tegur segan!hehe....akak comel je,kecik molek!

    BalasPadam
  4. calon isteri ni...

    BalasPadam
  5. yaya:::humm tu semua picha jer yaya....kita sebenarnya biasa2 jer...:(

    BalasPadam
  6. ahsfantasy24 :::idaman aper lak...huhu brg2 d ikea kah??:P

    BalasPadam
  7. shaharina::pi hari tu tak sempat nk makan meatball....hehe sibuk bergmbor..=) jom kita pi sama2 lain kali...:P

    BalasPadam
  8. ariena::best lg kalu berdating di sana...kui kui kui..=)

    BalasPadam
  9. onie::bilo nok dating sano???hahaha

    BalasPadam
  10. faziana::haishhh yeke??hum malu sih....akak tecik jer....:( nape tak tegur..=)

    BalasPadam
  11. really loves ur style la dear!

    i tataw nak cakap per..speechless!
    ta sia2 abg ben promote belog u taw!

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...