Saya hanya guna Kodak EasyShare C142...=___=



Assalamualaikum wbt sahabat blogger sekalian...


Nie pun salah satu hasil dari penggunaan Kodak EasyShare C142...

alhamdulillah..malam nie aku rasa sedikit kerajinan...dah 2x post aku copy dan paste jer...hummm aku pernah ditanyakan soalan tentang kamera apa yang aku selalu guna bila snap gambar...sekarang aku nak cite sikit pasal kamera tu...okey???

sila klik sini Aku hanya gadis kampung untuk hasil gambar dengan menggunakan Kodak EasyShare C142...so ini lah dia di antaranya:::


simple editing..just guna PHOTOSCAPE je.....^^

si wiena menjadi model tetap aku....lokasinya tentu lar Taman Tasik Shah Alam....setakat nie aku berpuas hati menggunakan kamera nie....cuma bila time malam jer aku xsuka guna...sebab???emm picha akan menjadi sedikit blur kerana kekurangan cahaya matahari...Opssss si wiena masih single, boleh la cuba mengorat dia..tapi!!..pastikan korang isi borang kosong dulu..muehehehe


My roomate CT ADDA...dia pun seorang blogger....sila la ke blog dia iaitu Molekul Kecil Ada....yang nie pun rasanya masih tercari-cari si teruna impian..hihi sila la isi borang cepat-cepat..yang penting pandai masak..hohoho kecil-kecil berisi..eh3..kecil-kecil cili api..Bom!!

eh...semua picha dalam blog aku nie kebanyakan menggunakan kamera tu la...kecuali yang photographer ambil tu lebih mahal dari kamera aku..hoho kamera aku cuma RM350 jer...setakat tu je aku mampu..tu pun  beli masa promosi hari raya...


ini lah rupanya kamera aku...hohoho

eh dah terlanjur lewat dah nie...setakat ini saje eh....esok ada kelas kul 8.30 pagi..hoho pasti mengantuk...papai semua.....^^

sweet dreams..MuahXXX!!


p/s:Jom terjah sini------->






--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

23 ulasan:

  1. TAK KISAH LA CAMERA APA...ASAL KN GAMBAR CANTIK! :D

    BalasPadam
  2. cik diana::thnks.....memang puas hati guna kmera nie...biar xmahal pun..=)

    BalasPadam
  3. syira::hehehe..betui3...setuju sgt...-___-"

    BalasPadam
  4. eh,kamera murah xsmestinya hasil tak lawaaaa kann

    XD

    BalasPadam
  5. kamera mudah ker mahal xkisah ..
    yg pentim comey ,
    n gmbr aku menapak c2 .. hahahhahah..
    koho comey jadi ..
    ngoya ckit ...
    hhahahhahhha ...:)

    BalasPadam
  6. shakey:::janji yg tlg snap gmbr tu kreatif..hahaha lau xpndai snap blurr la jawabnya..:)

    BalasPadam
  7. adda:::hahaha tapi teraso jugop nak pakai hok mahal......hu bila thu blh guna hok mahal...leh shoot2 model..muehehe meme comey pun picha mun tuh...:)

    BalasPadam
  8. Walaupun skdr kamera biasa2, kalau kita pandai gunakan boleh dpt hasil yg WOW!

    itu pesan seorg photographer.

    Nk curik kamera awk boleh? ha3.

    BalasPadam
  9. best tak kamera tu hehe :) gmbar cntek jugak

    BalasPadam
  10. cantik kot gambar...hehehe..terrer la ambek gambar...lol

    bwalking...
    to my blog - Acapsuur (>,<)

    BalasPadam
  11. ibnuismaini ::wow pesanan dr penaja...hahaha tolong jgn curi kamera sani..ni je satu2nya harta yg saya ada..lolz

    ~Dr.CiNta~::best jugak guna kemra nie...cuma kadang2 je xpuas hati lau light xcukup gmbr jd blurr...=)

    thanks semua...^^

    BalasPadam
  12. cantek nya! wanna buy one someday.. hehe...

    singgah la blog saya!
    http://wonderpetzie.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. Gambar yang cantik melengkap lagi entri ni! Ok la tu, ramai lagi yang belum ada kamera sendiri..






    Saje nak bagitau aku pun single.. ;D

    BalasPadam
  14. cantik cantik laaa pic nye :) suka!

    BalasPadam
  15. lawa gambarnya..dulu pun pakai kodak easyshare tapi lepas jatuh terhempas skrin jadi hitam tapi masih boleh guna cuma tak bestlah sebab tak nampak apa nak shoot..hehe

    BalasPadam
  16. ooww..pernah guna eh?xper jnji kamera awk boleh guna lagi....:P

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...