Theme song : you - nur jannah allia


Assalamualaikum L.O.V.E...=)


Lagu tema blog ini ialah "you - nur jannah allia"..Mek cah terdetik membuat entri mengenai lagu ni disebabkan ramai sangat yang tanya mek cah siapakah pemilik suara merdu ini..jadi mek cah pun tak kenal sangat siapakah penyanyinya..So tadi ter'google" nur jannah alia dan seterusnya baru lah mek cah tahu siapa beliau...ehem nak tahu siapa beliau terjah la ke sini "http://awansamudera.blogspot.com/2011/10/nur-janah-allia-you.html"...Fuh! godek punya godek dapat tahu funpage nur jannah alia, terus mek cah LIKE!, untuk ke funpage nur jannah allia KLIK SINI..sebelum ni tak ambil tahu pun siapakah penyanyi untuk lagu tema blog ni...Eceh! main bedal je kan mek cah nie...Opss sambil baca entri dan lirik lagu dari you - nur jannah allia boleh la layan lagunya sekali kan...Romantik gituww..Lolzzz


Inilah wajah pemilik suara bagi lagu you - nur jannah allia...Cantik dan cara pemakaiannya nampak seperti muslimah sejati..Mungkin namanya akan naik dan dikenali tak lama lagi..Ehem punya kelebihan dari segi paras rupa, suara dan bla bla merupakan pakej lengkap buat nur jannah allia..Ewah macam pakej lengkap yang ni la "KLIK SINI"...Awesome bukan..=P

Lirik lagu you - nur jannah allia 

you were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
i'll never stop thinking of you


how can i forget all that
when you're the one who make me smile
you'll always be a part of me
how i wish you were still mine

never will forget the day
how we've met and came this far
we all know we got this feeling
but somehow it has to end up here

i know it's me who said goodbye
and that's the hardest thing to do
cause you mean so much to me
and guide the truth from me to you

for all the things i've done and said
for all the hurt that i've caused you
i hope you will forgive me baby
cause that wasn't what i meant to do 

KLIK SINI untuk download lagu yang best dan penuh makna ini..=)
Thanks for reading....Chau!!...


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. ingatkan omputeh nyanyi. comel molep sore ye. huhuhu

    BalasPadam
  2. sedapnye lagu...mendayu2..=)

    BalasPadam
  3. haz pun suka lagu ni. dh lme nk tnye tp tak tertanya2. hihi

    bestkan lagu ni..syahdu je dgr.. hee.. thanks 4 sharing =)

    BalasPadam
  4. @♥ Cik Zack ♥
    mek cah dulu pun ingt ore putiss nyanyi...hihi

    BalasPadam
  5. @LelakiSemalam
    nama dah comel..apatah lagi tuannya..:)

    BalasPadam
  6. bilo mek cah nak nyayi dale utube nyo?

    BalasPadam
  7. @Syazwan Che Deraman
    punoh hbis la klu mek cah nyanyi dale u tube gak..huhu

    BalasPadam
  8. tu le pasalnya.. ingatkan omputih yang nyanyi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la..boleh tahan suara dia..:)

      Padam
  9. Nyanyi lagu nie masa farewell party untuk last semester degree. Habis tubik air mata, huhu. Sedihh

    BalasPadam
  10. nice lyric .. nak try dengar pulak lah nanti.. ^^

    BalasPadam
  11. shes quite good n baru tahu muka dia ni, seriuss! :)

    BalasPadam
  12. suke sgt tgk mek cah nye bl0g..nice sgt2..:)

    BalasPadam
  13. fall in love dengan lagu nie..egatkan omputeh nyanyi..:)

    BalasPadam
  14. suke gile lagu ni.. akhirnye dpt gak tau sape penyanyi dia...huhu

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...