Anak raja sedang menanti di Istana Seri Menanti??


Assalamualaikum..=)

jangan kecoh jangan gaduh!!.....lama dah tak update blog tentang mek cah dan kawan-kawan....oPSSS hari tu anak raja sedang menanti kedatangan mek cah dan kawan-kawan di Istana Seri Menanti...Whoot, whoot, memang teruja benor bila bunyi anak raja....kalau adow bunyi kerabat diraja pun mek cah dah terketak-ketak...Lolzzz gedix punya budak kan??

tersangat teruja bila menunggu kedatangan anak raja...Lolzzz
Actually, hari tu merupakan kali pertama mek cah menjejakkan kaki di ISM tu...Fuyyoiiii teringin nak jumpa anak raja...kalau jumpa cucu raja pun jadi lah...wakakakaka

Blurr giler picha nie....sebelum bertolak makeup belum cair..bila dah sampai sana jadi hampeh la pulop....=P
eh eh yang sebenornya mek cah bergurau jer......begini ceritonya, hari tu group mek cah ada buat research di Istana Sri Menanti di negeri sembilan...untuk subjek Audio Visual...raja dah tak der, berpindah ke Istana lain...

wajah Istana Seri Menanti...
buleh kiro la subjek nie.....hok seronoknya dapat melihat istana yang dah lama dibina dan menjadi sejarah di Malaysia nie..bila bercerita tentang sejarah memang mek cah fail sebab mek cah buto sejarah...Agagagaga

Markonah pun hadow.....miowww kebanyakan dah kenal kan si markonah nie..:)
Tugas mek cah ada la jurufoto...mak aiihh action jor lebih....nak pegang benda tu pun terketar-ketar..inikan pula kena buat video bagai...memang lengah la mek cah nie...tapi alhamdulillah tugas mek cah ditukar-tukar dengan ima...cerita tentang ima dia la yang uruskan lawatan kami...eh lawatan ke??opss lantak lah..:P

hye ladiess!!
sesi lawatan sedang bermula tapi lebih afdal sekiranya kami posing dulu....hikhok.........perempuan hanya 4, lelaki 1 jer..haiyyaaa mesti malu si manzir tu.....kenapa la aku suka panggil dia manzir padahal nama dia Munzir....=__='

hye saya mek cah dan ima....sila la senyum kat kami....Muehehehe
yang boleh mek cah citer kat sini yang si ima ni tersangat baik...hohoho susah untuk dapat kawan macam dia...dah la bercakap dengan orang yang di sekelilngnya dengan lembut jer...lemah mek cah, ini lah ciri-ciri gadis hop bulih wat bini...^^

Bulat butir mato sebab tak tahan dah...mengantuk..:(
disini mek cah kelihatan tersangat gagah perkasa disebabkan berat mek cah dah naik......nie yang mek cah stress, nak diet tapi nafsu makan tu kuat...tapi tak per, janji sihat kan daripada kurus tapi ada penyakit...*saja nak sedapkan hati*

si manzir main chiku chak dengan kami tapi tak dilayan...hahahaha
si munzir menjadi driver kami....merupakan seorang pemandu yang berhemah..biar lambat asalkan selamat...fuyyooii kelas kau mnazir, kena hati-hati sebab bawa 4 anak dara..hoho.:P

tettt!!SS la tuw!!
Ini kali pertama mek cah bercerita tentang ima....entah la nisa selesa dengan dia sebab dia baik sangat.....satu group dengan dia pun tak stress sangat....hihowww..

my group for AV subject...
sebelum balik....ini lah kumpulan kami...dari kiri ima, markonah, mek cah, emy munzir....nasib baik ada pekerja yang lalu kat depan terus kami mintak tolong snap picha kitorang...yang berbaju kuning ditepi itu lah en dot dot xingat yang uruskan segala maklumat yang kami inginkan...LOlzzz nama pun xingat...Agagagaga


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

19 ulasan:

  1. seronok nya bt keje smbil jejalan n bergambar

    BalasPadam
  2. kak lya pnah p skali
    best best
    cun dok scenery.
    mr razman suko sgt tmpt ni

    BalasPadam
  3. desprete sgtt tu samapai nk jumpa cucu raja pun jadi kan mek cah. hahha

    BalasPadam
  4. mesti pergi sana dengan penuh harapan agar cucu cicit raja datang melawat istana dorang. hahahaha XD

    BalasPadam
  5. tak pernah pun pergi Istana seri menanti tuh. mcm best je kan. hee^^

    BalasPadam
  6. best sangat mek cah kito wat lawatan g istano tuhhh:)

    BalasPadam
  7. owh pegi istana x ajax teddy pown... >.<

    tEddy_herE

    BalasPadam
  8. anak rajagopal ke yang dok menanti kat situ.. hehe

    BalasPadam
  9. dah dekat dgn rumah saya tu...

    BalasPadam
  10. pade doh ngn mu mekcah..anok rajo pon som la..

    BalasPadam
  11. @Lyaa Suriany

    kiranya pakwe akak lya pencinta sejarah la jugak eh...hehehe

    BalasPadam
  12. @Cik Bhulat
    huh!penat buat keje..lagi penat bila bergambar..:)

    BalasPadam
  13. ain baru gi sini 4 bulan lepas..buat building construction researh...atototo..rasa cam ank raja pulak..

    "Ooo.macam ni rupanya lelaki...gurlish sekalian sila berhati hati!".

    BalasPadam
  14. wow jalan-jalan cari ilmu kan.. :)

    BalasPadam
  15. Salamu Alaikum! :-)

    Loves from Turkey! I am following your blog, and i must say: it`s very funny here:-)) and if you want to follow me back: www.classy-and-elegant.blogspot.com

    BalasPadam
  16. comelnya kawan- kawan Kina ni

    jadi anak raja kejap pun jadiklah, kan

    hehe

    so cute! ^_^ v

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...