Shila Hamzah : ingin kekal dengan imej bertudung


Assalamualaikum L.O.V.E..=)

Sejak akhir-akhir ini ramai pula artis yang tampil bertudung dan berubah...Ewah, hari itu terbaca satu berita di akhbar Sinar Harian mengenai selebriti terkenal Shila Hamzah, yang popular dengan lagu Patah Seribu telah bertudung...Mengikut akhbar tersebut Shila Hamzah mula mengenakan hijab sejak Sabtu lalu dan berazam untuk kekal bertudung...Bila tengok picha ini wah cantiknya shila...Ohsem betuii..=.=v


Sekarang bila tengok Shila Hamzah ni makin ayu dan cantik bila mengenakan hijab..Menurut beliau “Ayahnya selalu berpesan kepadanya bahawa hidup ini adalah satu perjalanan...Solat itu penting bagi seorang Islam dan pelbagai ujian yang bakal beliau akan tempoh..."  Eh ingat tu Shila pesan ayah..:P

Shila juga turut berhasrat untuk kekal dengan imej bertudung adalah atas kehendak dirinya sendiri..Malah beliau turut ingin memperbaiki hubungannya dengan manusia dan juga dengan ALLAH,”...Alhamdulillah, kita doakan yang terbaik untuk Shila okeyh..^^


Actually, Sebelum ini mek cah ada membuat entri mengenai selebriti yang berhijrah iaitu Yatt Hamzah, Ana Raffali, Irma Hasmie...semua tu mek cah suka dengan perubah mereka...kalau rajin boleh la terjah ke entri ini...semuanya mengenai mereka...antaranya  "Ya ALLAH cantiknya bila Yatt Hamzah bertudung", "Gambar Perkahwinan Ana Raffali, Ahmad Aznaim", "Gambar Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Belah Lelaki" , "Majlis Pernikahan Irma Hasmie dan Reza Syah"...

Apa kata korang terjah berita penuh mengenai penghijrahan Shila Hamzah di sini...http://www.sinarharian.com.my/hiburan/shila-hamzah-mahu-kekal-bertudung-1.74329...Alhamdulillah seronok bila dengor ramai artis yang berubah....Shila Hamzah makin cantik dan manis bila bertudung..Komen anda??hiksss...:P

Thanks for reading..

p/s:: semua picha mek cah cekau dari Google..ingin mencari tempat yang murah dan sesuai untuk berbuka puasa..Jom ushar sini..KLIK SINI!, sementara promosi..fuh!, semuanya nampak menyelerakan...Dugaan bulan puasa..bhahahaha..=.='

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

13 ulasan:

  1. Alhamdulillah kalau semua dah dapat hidayah. Harap-harap bukan sekadar fizikal, dalamannya pun berubah sama. Wallahualam. :)

    BalasPadam
  2. @ღKekunangpelangiღ
    harap2 macam tu la..tkut jugak berubah hnya pada fizikal.....xperlah, jnji berubah..slow2 pun tak pe kan..:)

    BalasPadam
  3. ALHAMDULILLAH :) kan cntik dan manis tu bertudung :)))

    BalasPadam
  4. @♥ Cik Zack ♥
    mmg manis...tp manis cik zack lagi..hehe

    BalasPadam
  5. dalam ramai2 tu, mek cah lagi cantik :P

    BalasPadam
  6. takdok pon gmbar..ado gmbr mekcah jah

    BalasPadam
  7. harap2 die tetap terus bertudung..dah cantik sangat dah

    BalasPadam
  8. kenape pic gelap je ne?? harap2 artis kite berkekalan la memakai tudung ne..tak payah fikir apa yg orang kata. yg penting ikhlas dan niat kerana Allah..btw, banyaknye backlink dalm entri tu..huhu

    Cerita Disebalik Artis Malaysia Yang Sudah Bertudung

    BalasPadam
  9. hope dia akan kekal bertudung egegeg

    BalasPadam
  10. hope dia akan kekal bertudung egegeg

    BalasPadam
  11. @Nick Nashram
    sorry2..ada mslh teknikal sikit terrr...

    BalasPadam
  12. tak napok gambar la mek cah.

    baru ni ada napok gambar sheila dalam sokkobar.

    comey kalo tudung.

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...