Edisi Kami dah raya


Assalamualaikum L.O.V.E..=)

Eh over nye mek cah ni, orang lain masih berpuasa mek cah pulak sibuk beraya...Apo keno ni hah?, tettt!! sahaja mek cah bergedik dengan kawan-kawan mek cah iaitu Mas dan ida di Kbmall gara-gara frust sangat baju raya yang dicari tak jumpa....Oleh itu kami nekad beraya awal walaupun tanpa memakai baju kurrung/raya...Hewhew nasib baik tiada yang memarahi kami gara-gara kami menyambut Hari Raya dengan awalnya di pentas utama kbmall..bhahahaha


siapa percaya dengan cerita mek cah ni?Maaf anda tertipu...Agagaga Kisah sebenar macam ini "salam mas, jom tubik wakaf che yeh, berderak jom..ajop ida..puah do'oh etep"...begitulah lebih kurang mesej mek cah kat Mas..dengan sebegitu pantasnya mas membalas "bereh nanti nak tanya ida"...akhirnya mereka cakap boleh la cari baju raya tapi bukan kat wakaf che yeh tapi dekat kbmall..dengan itu mek cah setuju jer sebab mek cah dah ada baju raya jadi tugas mek cah hanyalah temankan mereka..^^


bila jer sampai cari punya cari baju raya ...bila dah jumpa hati dah berkenan tapi saiz la pulop tak dop..sedisss molep ida..hehehe dengan itu kami sambung aktiviti cari baju raya dengan photoshoot raya..ehem pelita dah ado, lampu lip-lap pun dah hadow..molep benar la tu kea..wakakaka berat mek cah..

Hari Raya Aidilfitri bakal menjelang..ewah!, baju raya dah ada, tudung raya pun dah ada cuma kasut raya jer tak ada..hewhew memang tak berkasut raya dah tahun ni, saving sikit..Lolzz so tudung raya dah ada cuma style tudung jer belum fikir lagi....jadi mek cah ushar cara pakai tudung disini, senang dan simple but nice..ewah! tak sabar nak melaram bila raya nanti so kepada yang nak belajar cara pakai tudung/shawl boleh la terjah sini..Actually gaya hijab popular ada kat sini tau..video tutorial pun adow,,eh KLIK SINI tau kalau nak belajar..:)


maaf entri ini hanya suka-suka dikala duka..eh eh bukan entri dikala suka lah..hewhew...so abaikan picha kami yang kelihatan gedikss itu..=.='


Thanks for reading..

p/s::raya dengan benda INI best jugak kan. boleh la cuba masa raya nanti..ChaiyOk!!..

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. keno g wajib g makey staium tuh. :D.
    kbmall dok jejok lagi weh.ado gapo denun? sabiknyo zufar duk klupo, klatey kapung jah.dok dan nok kelik.ghayo pun sini doh. :(

    BalasPadam
  2. @Zufar Najib
    addus jolo ko nih xrajin jejok kbmll lg...pelik!ore klate staro tuh...pah rayo bndar ko??isk2 balik la kg....rayo tempat ore xsedak...

    BalasPadam
  3. Amboi. Semangat nak raya lettew. Belanja saya tart nenas nanti, ya?

    BalasPadam
  4. kuat borong..belanjo baju la so..mekcah..buleh doh nok wt entry terr..kito gi pizza deh..ejah wat entry so terr..ehehe

    BalasPadam
  5. @JIJI YU huhu pizza pun bilih jgk..klu klate ado domino lg sedak...huhu blh doh terr isnin ni,..

    BalasPadam
  6. comel nye sis :) actually , im new here . follow you done , hit me back . thanksss :D

    BalasPadam
  7. sedak molep demo g shopim.. kawe jugok lamo dok kelik klate. rindu po gapo doh ni bwaso huaaaa :'(

    BalasPadam
  8. Ceria jah masing2 :) mek cah mmg pandai bergaya dgn shawl. Suka tgk :)

    BalasPadam
  9. wah..sakan yer..hehe..
    salam ramadhan!

    BalasPadam
  10. ingatkan kelantan memang raya awal.. baru ingat nak bertolak ke sana kalau betul.. huhuhuhu

    BalasPadam
  11. wawhhhh.. tq kak bg link tuuu

    BalasPadam
  12. wah, sakannye korang beraya . hewhew . btw, comell :)

    BalasPadam
  13. @hazanis : Doh nok buat lagumano, toknek xdok doh klatey, lagipun 10 patuh doh rayo klupo lepah nek niggal dulu.jarey2 balik klatey, tp ado lah beli apartment kat KTC tu, chtaique villa tuh kalu balik duk situ lah. mokpok jadi nenek doh klupo ni, xleh nok balik.sume maghi rayo sini. :)

    BalasPadam
  14. ape nama tajuk lagu ni~~sdp><

    BalasPadam
  15. eh...badan awak bukan bulat pun, tapi tak ada size jugak? wah.. pelik ni

    BalasPadam
  16. Anis kalau dekat kbmall lg senang cerita dekat Kb tu kena g awal-awal baru lah dapat saiz kita dan baju yang mengikut selera kita. Kalau tak, memang susah. Macam fie last year, baju kurung tempah tak siap lagi 3 hari nak raya baru tailor tu bagi tahu. Memang takdok size la. Semua size besar. Huwaaaa.

    BalasPadam
  17. @fifie
    nis dah beli la fifie..ni nis temankan kawan punya...hikss sebab dia tinggi sgt sbb tu xder saiz..:)

    BalasPadam
  18. Hehe mekasey..rupanya tajuk lagu tu nur jannah alia~~tak perasan sbnrnye hazanis dh jwb ><

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...