Gambar Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Belah Lelaki


Assalamualaikum L.O.V.E...=)

Lagi-lagi cerita tentang perkahwinan IRMA HASMIE dan REDZA....entri yang ini "Majlis Pernikahan Irma Hasmie dan Reza Syah" menjadi top 5 post untuk blog ini....tahniah kak irma...hehehe Oh artis katakan , sudah tentu menjadi perhatian ramai....tadi godek-godek facebook dan terjumpa gambar sekitar majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Belah Lelaki..hoho tentu ada yang masih belum tengok lagi kan??...semua gambar tersebut credit to Moment Effects.....ringan-ringankan tangan untuk Like funpage beliau tau...^^


Apa yang menarik perhatian adalah jawapan Irma ketika dia ditanya mengapa memilih Reza Syah yang baru sahaja dikenali hanya 4 bulan.

Bukan saya yang memilih dia, bukan saya yang menentukan jodoh saya. Tapi Tuhan hantar dia untuk saya. Saya bersyukur sangat-sangat kerana ini adalah anugerah yang paling berharga buat saya. Saya juga berdebar-debar dengan percintaan selepas kahwin. Mungkin lebih menyeronokkan kerana 'halal' untuk melakukan apa sahaja.

terbaik kan jawapan dari irma, terkedu sat....Semoga Irma dan suami kekal bahagia hingga ke akhir hayat dan dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah. Insyaallahh....Amin..=)

p/s: Lagi gambar menarik disini Moment Effect.mereka pasangan yang cun & serasi bersama. 

25 ulasan:

  1. chantekk je irma kan..
    tahniah laa :)
    hehe...dorg lehh jd cth y bekk kpd owg len lahh :P

    BalasPadam
  2. suka sangat ngn dorg ni. best la dpt jodoh mcm ni

    BalasPadam
  3. jawapan kak irma memang terbaik . semoge mereka kekal . amin (;

    BalasPadam
  4. sama cantik sama padan la...

    BalasPadam
  5. gambar 1st tuh nampak dorg ni perangai giler2 jugak
    sweetnya mereka

    BalasPadam
  6. Love after marriage :-)
    memang penuh berkat, tahniah irma dan redza..hehehehe

    BalasPadam
  7. Takmau cakap banyak. Suweetttt ! Kbai :D

    BalasPadam
  8. wahhh terkedu kejap dgn jwpn irma.. mmg terbaik.. diaorg berduak sesuai sgt.. mmg padan.. suka tgk..

    ** sy ingatkan awak fatin liyana *seyes* cantek empunyer blog ni..:)

    BalasPadam
  9. cantik sgt majlis kahwin diaorang ni.. semoga kekal bahagia hendaknya..

    BalasPadam
  10. Assalam..
    Suka la tengok diorang ni..

    BalasPadam
  11. suka dress irma tu..cantik sangat :)

    BalasPadam
  12. Kacak betol suami irma ni. hoho

    BalasPadam
  13. cantikkkk sangat. rasa nak pitam kejab^^

    BalasPadam
  14. sweet gile due org ni. mohe berkekalan. ;)

    BalasPadam
  15. sweet diorang..jodoh pertemuan semuanya ditentukan oleh ALLAH..kita hanya merancang

    BalasPadam
  16. sukanya diorang nih..
    nak jugak mcm nih..
    sama cantik sama padan :)
    percintaan lepas kahwin lagi indah kot :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...