Outing suka-suki || Pantai Sri 7...^^


Assalamualaikum L.O.V.E...:)

alhamdulillah esok dah nak balik kampung...muehehe tunggu la wakaf bharu...mek cah nop balik nie..teringat nasi air atas pasar wakaf bharu, rindu sawah kampung delima, nak merempit dengan adik aku, nak bermanja dengan adik kesayangan dan yang penting sekali nak melihat wajah ma dan abah sekian lama dah tak jumpa...hom kali terakhir berjumpa masa balik kampung untuk kenduri perkahwinan kakak aku..nak tahu KLIK SINI dan SINI...T____T

actually nak kongsi picha yang telah sekian lama aku simpan...hoho tapi nie aku cilok dari facebook rakan jer...maaf yurp picha terlalu blurrr, yang original aku tak dapat...sob sob......dah berbulan-bulan picha ini aku simpan lagipun masa cuti semester hari itu lagi....so dah tak der idea aku jadikan picha ini semua sebagai isi entri baru...boleh gituw??muehehe


photographer----> Marzuki

Lokasi: Pantai sri 7, tumpat, kelantan
mek cah & anis zahirah

photographer----> Nickeo Fizri


photographer----> Nickeo Fizri

anis zahirah kawan aku masa kecik lagi..hoho ada beberapa lagi entri bersama dia..jom terjah----->Photoshoot Ombak Rindu...:)


photographer----> Roslan Rais


photographer----> Domey


photographer----> Roslan Rais

kenangan demi kenangan telah berlalu..yang berlalu tidak akan berulang....insyaALLAH perkara baru yang akan terjadi dalam hidup..^^

p/s:buat mereka yang akan berkahwin, bertunang dan apa-apa jelar yang memerlukan perkhidmatan photographer boleh la gunakan perkhidmatan mereka semua...yang sesungguhnya photographer yang sporting dan hebat...cepat la terjah facebook mereka semua dan kalau berkenan boleh la guna service mereka..:P


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

30 ulasan:

  1. comel !
    bila kita nk lepak sma-sama juga ni ^_^

    BalasPadam
  2. kak anis still comey~ hehehe
    miss u so much :')

    BalasPadam
  3. akak nak balik kelantan esok?? hehe, esok pun kita pergi kelantan.. jom dating dekat kelantan.. muehehehe..

    BalasPadam
  4. pndai shoot..suka tgk gambar ni..

    #baik2 balik..selmat malam~

    BalasPadam
  5. waahh serius cantik gambar tuuu. model pun comel2 belaka :)

    BalasPadam
  6. ooo asal kg delima ke dik? dekat la kg akak. :)

    BalasPadam
  7. Waaah.. Pakai kmera apa ni ya.. Ahh~ Mmg dh simpan hasrat nk beli kmera bru.. Tp nk tngkp gmbar psl life la.. Hehe, nk jdi model ni agk segan2, haha!

    BalasPadam
  8. cantik gambar2 ni...pandai shoot...suka2

    BalasPadam
  9. frenz forever k.hikhik :)

    sbtu malam bru blik kg.wuwu

    BalasPadam
  10. comel Nisa

    dah boleh buat cover album/ novel sendiri

    heheheh ^_^ v

    BalasPadam
  11. saya pon oghe wakaf bharu jugop!..oghe kutan :)

    BalasPadam
  12. saya pon oghe wakaf bharu jugok!..

    oghe kutan :)

    BalasPadam
  13. meta..umoh mu kat delima eh..yakk..kea jd worih kito bena ni..

    BalasPadam
  14. MasyaAllah, comeynyew!!!!!! cantik sgt sis, the way gamba ditangkap pun cantik.. Thumbs up!

    BalasPadam
  15. Yeahhhh ~ hewhew lame tak pi pantai seri tujuh tuuuuuu. Eh akak comel ohsemmmmm !

    BalasPadam
  16. Akak ni lawa lah. Ehh saya pun orang kelantan jugak :D

    BalasPadam
  17. beautifull,..

    BalasPadam
  18. Lawa sangat sangat ! i adore you , kak hanisah :D

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...