Photoshoot Ombak Rindu...:)


Assalamualaikum wbt semua...

hari nie terasa rajin nak update picha masa kuar outing hari tu...tu merupakan 1st outing aku bila bermulanya cuti semester untuk sesi yang lepas....hoho sesungguhnya aku dah perit kuar outing..hoho nak tahu kenapa dan mengapakah???..nie la jawapannya... fuh lokasi untuk outing kali nie aku tak kenal dan tak pernah sampai...terlalu banyak makan buah langsat..kesian si anis kawan aku tu...tujuan aku outing pun sebab nak jumpa si anis dan ain...sebab anis balik klate kejap jer dan dengan ain lak aku dah lama tak jumpa....so mesti la nak lepaskan rindu kan....

ehem walaupun nama jer duk kelantan tapi mana la aku tahu 'Pantai' Senok' tu kat mana....pantai irama bachok pun aku tak kenal sanngat..tu pun nasib baik masa kecik-kecik aunty aku tolong bawakan..lau tak hampeh uollzzzzzzz...mesti aku tak pernah sampai kat sana...bersyukur lah ada mereka yang suka jalan-jalan..tapi tu dulu masa aku kecik-kecik, tapi sekarang dah lain...semua dah ada keuarga masing-masing dan 'branok pinok ore klate kato'..hehe wat-wat faham jer eh..Jom layan picha hari tu...^^

 *credit to photographer Asad Akhram*


Tuhan tolong lembutkan hati dia, Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup, Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku..


 *credit to photographer Ahmad Syafiz *

cantik kan si mek Siti Nor Ain.
nie la si Ain...ehem kalau korang ingat siapakah dia dihatiku??olololo tak ingat jugak eh??sila la klik sini, She is my GF Nor Aimin!! & She is my GF Nor Aimin!!-Part 2..

 *credit to photographer  Marzuki Mazlan *


Tuhan aku tahu banyak dosa ku, Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka, Pintu hatinya untuk cintaku 

......................................
suka sangat dengan sunrise tu
......................................

 *credit to photographer Nickeo Fizri *


Malam kau bawalah rinduku, Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian, Selalu rasa ada cinta agung

......................................
sweet
......................................


 *credit to photographer  Roslan Rais *

Hujan bawa air mata ku, Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa, Tanpa cinta dia di hatiku

 *credit to photographer  Wmh Hazrie *



                            Hanya mampu terserah, Moga cahaya di penanti... 


 *credit to photographer Domey Leo*

Anis zahirah, my best friend since sekolah rendah SKKD lagi tau......humm teringat zaman tecik-tecik dulu...si anis nakal tau, suka sangat kutil aku..ngeh3 Opssss kutil??korang faham tak???..kutil tu cubit kot.....Lolzzzz.....:P

 *credit to photographer Nickeo Fizri *

baru kenal dengan Grey Sky Chenta.....^^


photo group...jangan cakap kitorang bermalam disini...hoho baru dalam kul 7 petang ok....lepas tu kitorang blah la....tak kuasa duk sana sampai malam...takOt.....:(

buat mereka semua...
.............................................................................................................
.............................................................................................................
sesungguhnya walaupun terlalu banyak makan buah langsat untuk sampai sana tapi sekurang-kurangnye aku enjoy dengan abang-abang , kakak-kakak dan adik-adik semua....Fuhh korang memey terbaek lah...^^


p/s:::pssssssss, kalau korang nak dapatkan perkhidmatan photographer untuk wedding, ke haperr,.... sila la contact mereka semua di Facebook...nak tanye soalan pun boleh, nak join mereka outing pun bulih dan yang baru nak belajor 'menembok' dengan mereka pun buliss..hehe



bubui.....^^


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

25 ulasan:

  1. Nice picasss...mcm model gitew, dik...hehe

    BalasPadam
  2. cantik semua gambar...

    no wonder la, model pun comel lote :D

    BalasPadam
  3. wahh bestnye photoshoot... dni xpenah merasa.. sobss.. lamo dop g pata ighama. rindu doh huhu.. loni duk miri.. nok kelik klatey!!!

    BalasPadam
  4. suke nye tengok gambar dye.. comeyyyy ^^

    BalasPadam
  5. nice 1 follow ur blog, follow blk ok:)

    BalasPadam
  6. pantai senok tu kat pasir puteh kea?

    p/s:bsr nye bakul bunga tu :P

    BalasPadam
  7. Comelnye awak siyes tak tipu :D

    BalasPadam
  8. comey mek klate ni..
    btw nice to meet u :)
    i'm also a kelantanese :)

    BalasPadam
  9. nice pic..:)klu ade rezeki,nk gak join blaja photoshoot..

    BalasPadam
  10. anis,buat wat tutorial mcm mne awk pki shawl mcm tue..n nk tgk blkg jd mcm mane.thank you! muahx!

    BalasPadam
  11. comelnye mek klate ni... hihi...sume gmbr pun cntik :)

    BalasPadam
  12. jelly nyer .. bahagia so much ..

    BalasPadam
  13. akak ny comel laa . suke tengok . =)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...