Wordless Wednesday #7 : Kurang berkeyakinan???

salam..
'lebih baik jadi diri sendiri, tak perlu jadi orang lain'

Actually, nie first time aku pakai shawl macam nie...bila tengok orang lain pakai memang cantik..so aku pun gedixx nak try gak......tapi lain kali tak nak pakai dah...tak selesa dan kurang berkeyakinan sebab dahi aku luas.....muahaha...yang sebaiknya aku sesuai guna inner shawl lagi kan....^^


bubuiii...
p/s::like kalau anda nak kawin ----> Ridzwan Rashid Photography ...
kiss me-->

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. org da lawa, pakai apepun tetap lawa kan?

    BalasPadam
  2. comey.. tp pki inner lgi nmpok comey doble2 heeee

    BalasPadam
  3. hehe..biase la anak dara mmg ske melawa..

    BalasPadam
  4. Comel ja. Muka macam kanak2 riang. Umur berapa ni? :D

    BalasPadam
  5. awak cntik je pki mcm tu..:)

    BalasPadam
  6. sangat cantik..^_^(by nasha sanza)

    BalasPadam
  7. pernah nampak blogger pakai style ni. ima kalau x silap..

    btw, sekali sekala kita kena cuba sesuatu yg baru, then boleh decide ok or tak.

    (:

    BalasPadam
  8. sekali sekala tukar style. eheee

    BalasPadam
  9. same la. dahi saya pon luas. sbb tu xpnah try pakai mcm tu. :P

    BalasPadam
  10. shawl gapo gtu??x ajim tngok agi..hehe

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...