RESEPI

TRAVEL

TIPS

Minaz Boutique dan Heliza Helmi

by - 12:30 PM

Assalamualaikum cinta.

Sekarang mood gilakan fesyen, seolah blog ni sekadar perkongsian untuk berfesyen secara muslimah lebih-lebih lagi suka berkongsi tutorial pemakaian tudung antaranya "Cara pemakaian shawl labuh dari Heliza Helmi hijab" & "Fesyen : Cara pemakaian tudung bawal". Sehinggakan tuan blog pun mula menjual baju fesyen terkini. Lolz *terkini la sangat*.Jom amalkan minum Perla coffee untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri-seri . Terjah entri review dari pemilik blog sendiri "Review : Perla Coffee". harga istimewa untuk korang.

Opss mungkin ada yang berpendapat fesyen yang diketengahkan agak ketinggalan zaman namun mek cah tetap berkeras untuk berkongsi dengan korang semua. entri ini "Baju kurung peplum dari blog hazanis", bagaikan melukut ditepi gantang, sebab biasa-biasa sahaja dan tidak boleh mengalahkan Minaz Boutique & MinimaLace Boutique lagi. Kualiti barangan mereka sangatlah tip top. Alhamdulillah setelah wujudnya entri ini "Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique" mek cah mendapat saguhati iaitu baju kurung peplum dari sis Fatin liyana iaitu owner MinimaLace Boutique. terharu sangat. Insyaallah nak pakai masa hari istimewa nanti. ehem. Apakah??.


Berbalik kepada entri ini, Heliza Helmi kelihatan comel dan jelita dengan menggayakan koleksi baju kurung peplum dari Minaz Boutique Walaupun Heliza Helmi tetap menggayakan fesyen secara muslimah dan mengenakan tudung yang menutupi paras dada ianya sangat menarik dan boleh dijadikan rujukan untuk para remaja untuk berfesyen.


Alhamdulillah suka dengan penampilan Heliza Helmi sekarang. so kepada yang gilakan fesyen terkini boleh la terjah ke page Minaz Boutique sekarang, terjah entri ini juga tau "Minaz boutique : Tampil elegen ke majlis walimatulurus". Boleh cuci mata dengan fesyen terkini. Oh peplum sangat comel. sebagai kesimpulannya Heliza Helmi sangat serasi dengan koleksi Minaz Boutique. Tengok SINI juga yang gilakan glamour.:)

Thanks for reading.


You May Also Like

24 kata-kata indah...

  1. boleh tahan kau mek cah.. hehe ko bila nk try pakai wehh?

    ReplyDelete
  2. Wah,bestnya mek cah dpt bju kurung peplum dr sis FL..nak jugak!hehe

    *jemput join GA pertama Eyz
    http://miseyz.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-miseyz.html

    ReplyDelete
  3. peplumm memang comel.. nak lagi murah mek cah serbu kat kenanga dekat times square tu..situ harga borong.. memang superb ! boleh juling mata tengok baju murah.. :D

    ReplyDelete
  4. sukanya, tingu tudung labuh cenggitu, ^ ^ cantik

    ReplyDelete
  5. a'ak lah..sangat comel dan menutup aurat

    ReplyDelete
  6. sy ingat nk msuk meminang Heliza laa agk2 ade can x?? hehehe

    ReplyDelete
  7. cantik..cantik..caantik..cantik...mek cah buka butik lyeen promote..lps tu mek cah bg saguhati kat lyeen..bolhe?ahhahaha:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl ni blh tlg promote?hehe blh je bg saguhati.:)

      Delete
  8. Saya suka shawl labuh tapi susah nak cari. :(

    ReplyDelete
  9. serius... minat gila dengan heliza. tapi tgk wajah hazanis pun ada iras2 heliza sikit :)

    ReplyDelete
  10. minat Heliza ek? dari dulu ade jek post pasal Heliza :)

    ReplyDelete
  11. besnyaaaaa. nak jugakkkk. hehehe ehem hari istemewa gapo tu dear ? hekhek :P

    ReplyDelete
  12. memang tidak dinafikan heliza klu pakai apa2 jenis tudung pun mmg sgt cumell..dan menjadi ikutan ramai pengemar fesyen tudung masa kini..actually style tdg awk pun cumell..^^

    ReplyDelete
  13. awopppppp, syoknya buleh peplum :D

    ReplyDelete
  14. leeza pun suka tgk fesyen2.. tp leeza tak pandai berfesyen.

    ReplyDelete

siapa komen, dapat bunga ♥