Review Japan Silk Mask dari Lazada Malaysia

Assalamualaikum cinta.


Sebagai admin kepada blog Love is Cinta dan tanggungjawab sebagai pekerja maka rutin harian tersangatlah sibuk memandangkan tanggungjawab yang dipikul boleh dikatakan besar. Jadi hari-hari yang dilalui tersangatlah sibuk. So bila waktu kerja perlu focus pada kerja, haruslah menjadi pekerja yang baik kan. Malam pula sibuk blogwalking dan update blog kesayangan. Maka, online business hazanis fashion kadang-kadang terabai namun order untuk barangan yang mek cah jual tidak pernah putus. Alhamdulillah. 


Memandang selalu je sibuk maka penjagaan muka harus dititik beratkan. Walaupun sibuk bagaimanapun kulit wajah muka harus dijaga. Ehem nasib baik ada - Sheer off crease - Japan Silk Mask dari Lazada Malaysia sebagai salah satu produk penjagaan muka yang mampu membuat kulit wajah sentiasa segar walaupun penat bagaimanapun. Mihmih terima kasih Lazada Malaysia kerana menyediakan produk yang betul-betul membantu mek cah untuk menjaga kulit muka.


Yang mek cah pakai ni Sheer off crease - Japan Silk Mask bertindak sebagai anti penuaan dan mencerahkan kulit muka. Rasa gebu gebas je bila pakai mask ni. Lembut bagai kulit baby, biasanya kulit mek cah cepat allergic dengan produk atau mask sebarangan tetapi dengan Sheer off crease - Japan Silk Mask begitu serasi dengan kulit mek cah. 

Selain menjual barangan smartphone, aksesori wanita dan lelaki dan sebagainya Lazada Malaysia juga turut menjual Produk Penjagaan Wajah Online. Kebanyakan Produk Penjagaan Wajah Online yang dijuat memenuhi citarasa remaja masa kini kerana berasaskan natural produk. Lagi pun produk Japan Silk Mask mampu membuatkan kulit wajah bak gadis korea. hikss

Hidup semakin ceria dengan mengamalkan set penjagaan wajah dengan betul. Love Japan Silk Mask. :)

Japan Silk Mask terdiri dari banyak jenis, terpulang mengikut citarasa pengguna ataupun jenis masalah kulit yang dihadapi. Antaranya ialah


Yang mana berminat dengan Produk Penjagaan Wajah dari Lazada Malaysia boleh la terjah ke page Lazada Malaysia sekarang. Yang pasti sekarang tengah banyak sales serendah RM1 untuk barangan lain. So cepat-cepat tau jangan lepaskan peluang ini.

Website : http://www.lazada.com.my/
Facebook : Lazada Malaysia


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

17 ulasan:

  1. ni bdk yg kuar safiyya itu hari kan

    BalasPadam
  2. mek cah..
    keluar safiyya berapa haribulan..
    hari tu tunggu mase 14hb...
    tapi retis lain yang keluar..

    frust tak dapat nengok mek cah secara bergerak dalam tibi..
    haha..
    selalu statik je (dalam gambar)..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mek cah dah keluar ..hukss jgn tgk sis malu aihhh. :(

      ekeke tgk kat tonton sis.:P

      Padam
  3. iini kalau puan bini nampak..mesti dia mahu order banyak-banyak nih..hehe

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum dan singgah petang dik Hazanis...wajah dah semakin berseri2...tengok dekat tv memang comel adik Hazanis ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam sis.

      hum dlm tvlain kot sis. malu aihhh bila tgk. wuwu

      Padam
  5. makin putih la dik.... bagus betul lah mask tuh

    BalasPadam
  6. cantik nya kulit you! jelez I.. hurm..

    BalasPadam
  7. kite meleleh leleh air liur tengok sales dekat zalada . tapi apakan daya . hujung sem duit kering . hukhukhuk

    BalasPadam
  8. hai dear.... done follow & join giveaway ... thanks...
    cute nye kamoo dear ...
    http://iambintanghati.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-giveaway.html

    BalasPadam
  9. Salam aidil adha dari segmen http://www.cekgunorazimah.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

    BalasPadam
  10. Malaysia Online Boutique...visit www.padieka.com ...tqvm :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...