Zon Pantai Timur : Jom Outing dan Bengkel Fotografi

Bengkel Asas Fotografi dan program Jom Outing | Assalamualaikum cinta, hari minggu sentiasa dinantikan sebab boleh rehatkan minda dari penat bekerja. Tetapi buat rakyat kelantan boleh la menghadirkan diri ke Bengkel Asas Fotografi dan program Jom Outing dimana cikgu Tarmizi Shukri yang amat mahir tentang dunia fotografi akan berkongsi ilmu dengan mereka yang berminat dalam dunia fotografi .Nak tahu lebih lanjut tentang cikgu Tarmizi Shukri silalah jenguk sendiri ke:







Blog : http://tarmizishukri.com/ 
Facebook  :https://www.facebook.com/TarmiziShukriBlog
Instagram  :http://instagram.com/tarmizishukri
Twitter : https://twitter.com/tarmizishukri


"Saya dapat banyak PM kat FB dan Insta bertanyakan cara nak ambik gambar-gambar ini"

"Gambar-gambar ini saya edit tone warna sahaja dalam iPhone dengan apps Vscocam dan Mexture. Bokeh atau yang blur2 tu semua original."

Rahsia mengambil gambar macam ni?? Nak tahu sila lah join Bengkel Asas Fotografi di Taman Perbandaran Tengku Anis, Kota Bharu pada 27 September 2014 , 8.00 pagi - 12.00 Tengahari dan yuran sebanyak RM100 dikenakan.:)



Kalau nak tahu macam mana nak dapatkan hasil macam ni hanya dengan DSLR entry level atau dengan smartphone, boleh datang ke Jom Outing 4 di lokasi berikut.


Tempat: Taman Perbandaran Tengku Anis, Kota Bharu
Tarikh: 26 September 2014
Masa: 4.00 - 6.00 petang
Yuran: Percuma


Dan bagi yang berminat untuk belajar lebih detail boleh hadiri Bengkel Asas Fotografi di lokasi yang sama. Tapi kena cepat sebab tempat sangat terhad.

Tempat: Taman Perbandaran Tengku Anis, Kota Bharu
Tarikh: 27 September 2014
Masa: 8.00 pagi - 12.00 Tghari
Yuran: RM100 / seorang




[ PROMOSI PENAJA ]

Disamping itu penaja kali ini, ASIA Silver Shop nak bagi peserta yang Jom Outing & Bengkel Asas Fotografi diskaun 15% untuk rantai leher, rantai tangan, cincin, brooch dan subang.

Maklumat lanjut:

Facebook: ASIA Silver SHOP
Whatsapp / SMS / Wechat: 0147169570

Begitu hebat ASIA Silver Shop keran menjadi penaja untuk Bengkel Asas Fotografi & Jom Outing 4 yang akan diadakan nanti. Tarmizi Shukri dah tak sabar nak jumpa orang-orang Kota Bharu. Tunggu ya. :P



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

12 ulasan:

  1. kalau dekat, boleh juga join...huhu

    BalasPadam
  2. memang gambar nya cantik. tp mesti kena guna kamera dslr kan

    BalasPadam
  3. cantiknyaaa gambar ...
    * first time singgah sini :)

    BalasPadam
  4. seronoknye berfotografi. teringat american next top model yang fotoshot ni semua. apa pun tahniah keluar dalam safiyya aritu. kita ada update kat blog. kalau free jemput singgah:

    http://umikasum.blogspot.com/2014/09/blogger-hazanis-dalam-program-tv-safiyya.html

    http://umikasum.blogspot.com/2014/09/gambar-blogger-hazanis-dalam-safiyya-tv9.html

    http://umikasum.blogspot.com/2014/09/tips-penjagaan-rambut-dari-blogger-hazanis.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya ALLAH, terharu sis buat entri ni. terima kasih banyak-banyak sis. :'(

      Padam
  5. gambar kat atas tu memang cantek. :)

    BalasPadam
  6. Terima kasih ye sebab sudi promote event ni. Kot2 la nanti perlukan servis fotografi / graphic design, contact je saya, insyAllah free je sebagai balasan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh eh pgotog femes komen. huhu owhh okay macam best je dapat free ni.:)

      Padam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...