Review : Floral Mask by Dian Pixy

Floral Mask by Dian Pixy - Bila sebut mask je pasti teruja nak cuba memandangkan hati perempuan ni suka menjaga aspek kecantikan walaupun sangat busy. sanggup berbelanja untuk kecantikan diri, lagipun perkara cepat dan mudah menjadi keutamaan. Tak perlu ke SPA bagai, buat kat rumah pun okay sambil merehatkan diri. kononnya sebelum ini busy dengan "Hazanis Fashion". Lolz


Memandangkan dah lama tak pakai mask, muka pun dah terabai.  jerawat kiri kanan pipi maka penyelesaian adalah Floral Mask by Dian Pixy. Gigih order online melalui "Miras.health.beauty" shop tau! Alhamdulillah masalah jerawat dapat diselesaikan dengan Floral Mask by Dian Pixy. jerawat semakin kecut okay dan dah tak berani membesar. hehe so petang tu rasa confident je jalan-jalan bersama adik kesayangan. Okay berkesan jugak Floral Mask by Dian Pixy . Mana nak dapat? order lah dengan "Miras.health.beauty" tau! service pun okay. Siyess tak tipu. Mihmih


KEISTIMEWAAN UTAMA PRODUK

Mask ( peel off) yang berwarna 'purple' dengan haruman lavender merupakan satu - satunya dalam pasaran Malaysia di bawah syarikat dianpixy ent untuk menghapuskan whitehead / blackhead

99.99% pasaran mask Malaysia harini adalah mask berwarna hitam atau putih dan tidak mempunyai sebarang bau


FUNGSI PRODUK :
  1. melindungi kulit dari pencemaran
  2. lembut tanpa menipiskan kulit
  3. *EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil *MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
  4. *MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat
  5. *SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat

BAHAN UTAMA FLORAL MASK
bahan utama floral mask adalah arang .
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv


Di jamin HALAL & SELAMAT
KKM (NOT130704508K)

1 botol berapa harga dan berapa kali boleh guna ?
RM39.90 tidak termasuk cas pos.. 
seminggu penggunaan minima 1 kali
1 botol 50ML / 7-8 kali guna seluruh muka = tahan 2bulan

ORDER:
Facebook : "Miras.health.beauty"
SMS/WHATSAPP/WECHAT : +6017686553


Antara yang telah mencuba floral mask:


fatin liyana *top blogger malaysia
ben ashaari **top blogger malaysia
yuyu zulaikha *top blogger malaysia
ainan tasnem * penyanyi lagu aku suka dia
izzue islam * hero sebenarnya saya isteri dia
irine nadia marcelo *top blogger malaysia
fatin suhana *top blogger malaysia


Now! bersemangat selfie , aktif dan bla bla. Nasib baik ada Floral Mask by Dian Pixy tau, boleh cover masalah kulit muka ni selain suppliment Emilay tu . hehe tengok sini "Review : Emilay Whitening Clear Spot Supplement". Malah produk Dnars turut membantu. Alhamdulillah "Review: Dynars skincare". Percaya atau tidak dengan produk Floral Mask by Dian Pixy boleh la mencubanya dengan sendiri. 

ORDER:
Facebook : "Miras.health.beauty"
SMS/WHATSAPP/WECHAT : +6017686553

Papai. sekian! 


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

7 ulasan:

  1. Bam bam spotted ..hahahahaha...famous budak itu..ahhahaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. untung bambam ada yang minat. muahaha

      Padam
  2. floral mask memang terbaik.. ena pun cuba... habis keluar semua blackheads dan whiteheads ena

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kulit nuka ena dah cntik..hihi mana mana mask pun dah okay kan.(^-^)//

      Padam
  3. muja pun dah guna benda ni,, tapi tak buat entri lagi,, hehe

    BalasPadam
  4. INGATKAN MOMOK MANA TADI.. HEHEHE

    BalasPadam
  5. Floral mask ni tahan sampai bila ,lepastu kalau habis kena beli baru ke ? Atau lepas guna kulit akan cantik je sentiasa

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...