Cashout Nuffnang ke-4

Assalamualaikum Rindu.

Memandangkan dah nak raya so duit dari Nuffnang dah awal-awal lagi cashout sebab nak buat raya. 11 Jun 14 jam 12:07 mek cah cashout. Alhamdulillah syukur "Earning Blogbuster Oral B Supernova 3" membantu meningkatkan earning Nuffnang, so tak sia-sia mek cah menghasilkan video pendek untuk iklan Oral B dalam entri ini "Blogbuster Oral B Supernova 3". Mihmih
Earning RM11.44 je sekarang. Sobbb T.T
Cek Nuffnang ke-3 merupakan kali terakhir mek cah dapat duit dari Nuffnang. Ehem sekarang earning dari Nuffnang dah slow sikit tapi tak tahu kenapa. mungkin disebabkan lahirnya ramai blogger yang menggunakan Nuffnang sebagai sumber pendapatan sampingan menulis blog. Apa pun tunjukkan kesetiaan korang dengan Nuffnang, jangan sesekali curang tau. lagi satu follow tip ini "Tips mendapatkan & mengekalkan BE nuffnang" . Insyaallah dapat membantu korang nanti tetapi banyakkan bersabar dan jangan cepat mengalah. Ihikss

sebahagian payment dari Nuffnang
Kepada Nuffnang pula jangan lupa tau invite mek cah kalau ada sebarang event yang bakal berlangsung. Lolzz buat muka tak malu. Rindu kenangan berjumpa dengan blogger femess disini "Majlis pelancaran Innershine camu-camu bersama Izara Aisya sebagai duta terbaru innershine yang cantik menawan". Mana taknya ramai blogger otai yang korang akan jumpa bila pergi event tau.



Okay. pujuk rayu tu tolak tepi, so duit raya Nuffnang tetap ku nanti. buat pergi bercuti pun jadi. Eceh! Salam Ramadhan. (-.-)//


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. Tahniah.. ejulz sekali pun belum.. ermmm.. :(

    Jemput Join Jika belum join.. "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallah xlama lagi dapat la tu.:)

      Padam
  2. Tahniah. banyak dapat ker akak kali ini?

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1k je dear. boleh wat raya or bercuti.:)

      Padam
  3. Tahniah! rezeki bulan Ramadan!

    http://www.sabrinatajudin.com/

    BalasPadam
  4. sama la excited nak tunggu cheque dtg
    duit raya..hihhi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe sis yumida byk lg kan yg iklan blogbuster tu?:P

      Padam
  5. tahniah mek cah hehe..
    waa banyaknye earning

    BalasPadam
  6. tahniah....Alhamdulillah dapat rezeki....

    jemput baca http://akuyung.blogspot.com/2014/07/rahsia-ramadhan.html

    BalasPadam
  7. perghhhhh Tahniahhh kak hazanis!!!! Nak duit raya nanti.. ekekekeke

    BalasPadam
  8. Ni msti dpt banyak ni...rezeki bulan nak syawal ni...

    Jom terjah entri terkini MINDAKABUR: Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...

    BalasPadam
  9. ni mesti masyuk sampai boleh topup pergi bercuti

    BalasPadam
  10. Tahniah. Bukan senang tu nak cashout nuffnang ni sekarangg

    BalasPadam
  11. salam..seronok bila baca ada yang dah cashout uhuk..uhuk..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...