Review: Maybelline White Superfresh Long Lasting UV Cake Powder SPF34 PA+++

Hello Cinta. Salam Ramadhan.


Produk Maybelline selalu je buat mek cah jatuh hati, yang selalu mek cah pakai produk dari Mybelline ialah maskara, eyeliner dan blusher. So sekarang yang terbaru mek cah diberikan peluang untuk mencuba produk keluaran terbaru dari Maybelline iaitu Maybelline White Superfresh Long Lasting UV Cake Powder SPF34 PA+++ . so untuk pngetahuan korang kiranya mek cah ni insan terpilih untuk merasai sendiri keberkesanan produk terbaru keluaran Maybelline. Lolzz


Apa yang menarik mengenai Maybelline White Superfresh Long Lasting UV Cake Powder SPF34 PA+++ ialah tahan lama! long lasting tau! so tak perlu nak makeup tebal-tebal macam zombi kampung pisang tu. just apply pelembap dan compact powder ni dah cukup, 12 jam kulit korang akan rasa masih segar. so kalau nak rajin sikit boleh sahaja apply pelembap, foundation dan lepas tu compact powder ni. janji tahan lama , jimat pun jimat dan senang di basuh bila nak ambil wudhuk. tak perlu guna makeup remover dah. :)


Apa yang membuatkan mek cah jatuh hati dengan produk ini ialah design casing compact powder ni cun melecun! putih melepakk kelihatan exclusive gituh! comey sangat. Lagi satu dengan SPF 34 PA+++ kulit selamat dilindungi. Lagi satu tips bila beli compact powder pastikan SPF tu tinggi. Lagi tinggi SPF sesesuatu produk maka lagi selamat untuk digunakan. Zaman sekolah dulu kulit muka gelap je sebab kayuh basikal ke sekolah. opss zaman sekolah mana pakai compact powder bagai ni. so dah tua sikit baru rasa nak putih cun gituh. Mihmih Alahaii perempuan. -.-'

TAMPAK CERAH , TANPA KILAP, TERASA SEGAR SEHINGGA/HINGGA 12 JAM
  • untuk hasil make up matte tahan lama yang mencerah/menjadikan wajah tampak cerah, meratakan tona/warna kulit, menghaluskan kulit, serta menyamarkan ketidaksempurnaan.
  • tampak lebih cerah, solekan/hasil makeup wajah tampak segara seharian
  • terasa lebih segar seperti sensasi segar selpeas mandi pagi atau membersikan muka.
Jangan lupa dapatkan Pemerah bibir korea di SINI. like!!. :)

CARA PAKAI :
sapukan pada wajah dan leher dengan span/spons kering. sesuai untuk pengunaan harian. tidak perlu membasahkan span/spons semasa pakai kerana liputan/hasil make up sudah tampak halus sempurna


Korang boleh dapatkan  Maybelline White Superfresh Long Lasting UV Cake Powder SPF34 PA+++ di pasaran. Harganya tak mahal kiranya mampu milik RM23.90 kalau tak silap. Lagi satu bila dah habis korang boleh refill je so lebih jimat. Selamat mencuba! 

FOLLOW ME

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

28 ulasan:

  1. hehe =) kte dah beli awal . konon excited nak pakai masa raya =)

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. heww hewww habiskn bedak yg pakai sekarang tu dulu.:P

      Padam
  3. Ena memang pengguna Maybelline yang tear.. heheheh Dari eyeliner sampai ke lipstik.. ahaksss... suka sangat dengan produk Maybelline

    BalasPadam
  4. Kena cuba ni. Tapi wajib habiskan dulu yg sekarang punya.

    BalasPadam
  5. i will buy one memandangkan compact powder pon dah habis . . hehehe thanks for the review :) cantik sis ni :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe ur welcome sis. sempat dapatkan sebelum raya.:)

      Padam
  6. kak hazanis comel gilerr..pakai tudung bawal pon tetap comel =)

    BalasPadam
  7. Mcm best . Nnt nk beli satu ;)

    BalasPadam
  8. Best pakai kn..kn..Mimi dh bli dh..dh bbrpa ary pakai..mmg puas aty..Woooo :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe mimi dah putih bertmbh putih la nanti.:P

      Padam
  9. sedak ko mek chah?? sy lme dah xpkai bedak kat muka.. should i try it??

    BalasPadam
    Balasan
    1. blh la ashii nk try sebab ashii kea kulit licin doh.:)

      Padam
  10. Assalamualaikum anis, cantiknya awak. takyah pakai bedak2 pun dah cukup cantik dan manisnya ~~~

    BalasPadam
  11. wah kena beli ni compact powder ni. Maybelline should pay you for the ads hehe

    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/07/pray-for-mh17.html

    BalasPadam
  12. Maybelline mmg best superb ! sekarang pon pakai compact powder maybelline tpi nnt nak try yg ni pulak lah. mcm best jeeee =D

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...