Flower Crown Online

✿ Hello cinta. Hello Bunga 

Flower Crown Online - Chewah! mentang-mentang la tajuk entri kali ini tentang Flower Crown Online maka pembuka salam pun hello bunga. sweet sangat ler tuww. Mihmih memandangkan Flower Crown sekarang menjadi trend bagi remaja terutamanya wanita la kan suka bergambar dengan Flower Crown ni. sama ada untuk selfie, photoshoot, outing dinner dan bla bla. asalkan nampak cantik dalam gambar dan yang paling penting Flower Crown menjadi penyeri di setiap gambar yang di ambil. Erkk?-.-'


kita boleh tengok sekarang ini kebanyakan model muslimah pun pakai Flower Crown kononnya nak bagi  effect gambar yang aumm! tapi itu lah yang betul , memang cantik pun bila  ada eksesori masa bergambar. hihi tapi perlu bersesuaian dengan tudung/selendang yang dipakai. Alang-alang terjah entri ini "cara pakai selendang seperti Diana Amir". 


so , masa duk godek facebook terlihat la satu akaun facebook ni yang menjual Flower Crown  secara Online, memang cantik dan terus terdetik nak buat entri pasal ni. memandangkan sebelum ini pun ada customer mek cah bertanyakan mana nak beli Flower Crown macam yang mek cah pakai. Tapi mek cah tak beli dengan mereka tau hanya sekadar gambar perhiasan. hikss kalau berkenan boleh whatsApp Love Junky Bella Zack0195194029 terus untuk order sebab kat sana banyak pilihan yang cun-cun.



Pelbagai jenis rekaan untuk Flower Crown ni tau, semuanya berbeza harga. kalau nak tahu hubungi mereka nak tahu harga berapa. Opsss sekarang semuanya senang, bayar online, tunggu posmen sampai. hihi tak perlu susah-susah pakai lawa-lawa pergi kedai beli FLOWER CROWN ni.

FLOWER CROWN LOVER ...

Untuk makluman semua, Flower Crown berubah mengikut harga yang sesuai dengan kualiti crown dan berlainan dari segi jenis-jenis crown. kepada yg berminat untuk meletakkan order atau nak lihat koleksi flower crown boleh PM atau whatsapp Love Junky Bella Zack0195194029. Serious buyer only tau!!
- FLOWER EXCLUSIVE- FLOWER PRINCESS- FLOWER HEARTY- FLOWER HEADBAND

Hubungi
0195194029

Selamat mencuci mata, dan jangan lupa grab satu. boleh request nak yang macam mana, color apa. Lagi satu dah beli jangan lupa tag mek cah nahhh. krikk salam .



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

30 ulasan:

  1. amboi.,.kembang2 mekar sume bunge2 ni.bole buat decoration buh kt pasu ni.haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha letak di pasu pom boleh.:P

      Padam
    2. assalam..hazanis owng keltan ?? kelatn dkt mano ??

      Padam
  2. alahaiiiii so vintage sgt geram tengok ^^

    BalasPadam
  3. lawalawa flower crown diaa ..

    BalasPadam
  4. Cantik. Boleh usha untuk girls program yg bakal tiba, ;)

    BalasPadam
  5. kita pom jatuh hati doh ke flower crown,he

    BalasPadam
    Balasan
    1. awop beli so, pah saya nk kirim etek deh. hiksss

      Padam
  6. cantik sesgt...lma xsinggah sini :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat datang ke blog love is cinta. :)

      Padam
  7. Tgk flower crown ni trs ingat deco bunga2 yg blh mkn atas kek tu hehe zmn bdk2 berebut weh nk mkn bunga tuh =)

    BalasPadam
  8. trend sekarang ni. Ramai ena tengok orang pakai. Nak beli satulah. Hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. aina nanti mek cah nak pinjam terr. :P

      Padam
    2. assala, hazanis owng keltn mano ??

      Padam
  9. Majlis makan malam rasanya sesuai ni

    BalasPadam
  10. lawa n comel sangat sume tu.nak kahwin nanti bolelah order

    BalasPadam
  11. Lyara hanna tu adik kite. Kikiki. Byk design lelawa ade yg belum publish lg. Flower crown manik2 cantikkkkk. T____T

    BalasPadam
  12. suka yg bunga putih or pastel color...aww so princess

    BalasPadam
  13. follow awk 4398. cantik lah akk.. erm.. bleh kongsi tak tips2 penjagaan kulit akk kat saya? nak tahu jugak.. tulunnnnnngggggg!! hehe

    BalasPadam
  14. assalamualaikum hazanis...cute la..:)

    BalasPadam
  15. rambang mata tengok flower crown ni...

    BalasPadam
  16. rasanya x semua wajah perempuan sesuai dengan flower crown ni...hihi..jahatnya mulut beta...

    BalasPadam
  17. merata jumpa flower crown skang

    BalasPadam
  18. Berapa harga flower crown

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...