BE Nuffnang ke-22 : Ford Fiesta Phase 2

BE Nuffnang ke-22 : Ford Fiesta Phase 2- sekarang kurang dah rasa kecewa dengan Nuffnang. eceh! sekarang Nuffnang baik hati, dulu-dulu pun baik hati juga lagi-lagi selalu bagi BE/CPUV bertahan lama. hope BE/CPUV kali ini bertahan lama seperti "BE Nuffnang ke-9 : RHB Debit Mass Usage". Opsss terbodek la pulak. Mihmih


Jarang sekali blog mek cah menerima BE/CPUV berkaitan kereta iaitu BE Nuffnang ke-22 : Ford Fiesta Phase 2-Alhamdulillah, syukur sebab terpilih. Thank you Nuffnang dan advertiser kerana memilih blog ini. Fuh! nasib la kan. 

sejujurnya mek cah tak pro sangat pasal kereta tapi dalam hati memang niat untuk memiliki kereta sendiri. Nampaknya kereta Ford Fiesta Phase 2 telah memikat hati ini. cun weh!


so siapa yang berkenan boleh la terjah sekarang. banyak promosi dan kelebihan yang korang akan dapat. laju-laju terjah bagi pencari kereta tegar macam mek cah. buat pilihan dengan bijak okay!. :)

Ehem, tengok iklan macam ni tlong terklikk yer. krikkk
Semoga "BE Nuffnang ke-21 : DiGi - Project Red" yang sedang running sekarang ni bertahan lebih lama. sekurang-kurangnya mampu buat bayar bil P1 setiap bulan jadi la kan. nak dapat beribu riban sekarang susah, melainkan dapat offer campaign blogbuster dari Nuffnang. Entri macam ini "Pelakon tambahan dalam Ambi Pur Home Tectonic" ini punca earning korang akan naik mendadak tau! thank you Nuffnang. :)

Artikel menarik berkaitan Nuffnang:

Thanks for reading. xoxo.


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

7 ulasan:

  1. salam...tak brapa paham skit mengenai nuff nang...klau ada advert lain...ada masalah tak dgn nuff nang nih?
    http://arzmoha.blospot.com

    BalasPadam
  2. Wah, banyak tu earningnya. Solehah tau :)

    BalasPadam
  3. kereta biru tu nad suka..huhuhu

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...