BE Nuffnang ke-21 : DiGi - Project Red

Hello Love, Hello Nuffnang

BE Nuffnang ke-20 : DiGi - Project Red- chewah! mentang-mentang dapat BE/CPUV kan terus happy dan terus lupa misi untuk update blog tentang percutian di Bali hari tu. "Percutian di Bali : Day 1" Kalau lama-lama di pendamnya maka akan lupa lah segala tempat yang mek cah lawati hari tu.T.T


Okay dah! sekarang nak happy kan? so Alhamdulillah sangat sebab kesetiaan bersama dengan Nuffnang terbalas dengan mendapat BE/CPUV pertama di bulan March. Last "BE Nuffnang ke-20 : LANEIGE Serum Intense Lipstick" . Dah la jarang update blog,tapi masih bermimpi nak bolot banyak BE/CPUV . oh tak mungkin. kena rajin tau. Addesss


Teringin sangat beralih kepada DIGI. sebab banyak sangat promosinya dan lebih JIMAT. mungkin cintaku harus beralih arah?? guna dua number pun okay. satu untuk "Hazanis Fashion" dan satu lagi untuk diri sendiri, kiranya privacy gituh! 


So bagi pengguna DIGi jangan lepaskan tawaran ni ya. Hanya dari RM3 you all boleh "get unlimited Internet surfing".

Prepaid Mobile Internet
Enjoy unlimited Internet access and stay socially connected with our brand new Prepaid Mobile Internet plans! Now you can stay connected anytime, all the time. Share, surf and chat away without limits.


Hope lepas ni makin bertambah rezeki bersama Nuffnang. Kalau buat modal kawin hasil menulis blog okay gak. mampu ker. T.T angan-angan boleh la. krik krik

Alhamdulillah entri ini menjadi bukti mek cah masih setia dengan Nuffnang. "Cashout Nuffnang RM1272.67". Masih menunggu campaign blogbuster terbaru dari Nuffnang. Entri "Pelakon tambahan dalam Ambi Pur Home Tectonic" ini punca earning naik mendadak tau! thank you Nuffnang. :)

Artikel menarik berkaitan Nuffnang:


Happy blogging guys! ♥

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

17 ulasan:

  1. Tahniah.. Murah rezeki dapat CPUV baru lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin..semoga rezeki mieya juga.:-)

      Padam
  2. Tahniah Anis...murah rezeki...

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallah sis. semoga rezeki kita bersama blog.:)

      Padam
  3. Wahhh Alhamdulillah.. tahniah hazanis!!!

    BalasPadam
  4. yna pown dapat be yg sama jgk. . . :)

    BalasPadam
  5. wahwahhhhh tahniah Anis ! murah rezeki si cantik manis ni hehe

    BalasPadam
  6. Tahniah ... moga bertambah2 murah rezeki

    BalasPadam
  7. pergggh murah rezeki ni..
    doa kan sis murah rezeki jguakkk
    hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe rezeki baby. boy ke girl sis?:)

      Padam
  8. Assalamualaikum awak. alhamdullilah. murah rezeki. bestnya. singgah sambil menabung sini ~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam. tq, dah singgh blog awak.:)

      Padam
  9. oo patut ah selalu g derak... pakai duit blog rupanyaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. berapa sen je dpt dgn blog. g derak tuh duit nego ler.:P

      Padam
  10. alhamdulillah :) moga kita sama2 dimurahkan rezeki dalam blogging nii ^^

    BalasPadam
  11. wahh makin masyuk la dia.

    Ikhlas,
    profhariz.com

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...