Gambar comel Lisa Surihani dalam filem Istanbul Aku Datang


Assalamualaikum cinta. :)

MoOd malam selalu jer berbunga-bunga untuk update entri baru. Fuh ! walaupun busy dengan assignment namun blog kesayangan ni memang tak boleh dilupakan. dalam sehari harus jugak buka blog ni ha. semalam terbuka facebook dan ternampak la gambar comel Lisa Surihani dalam filem Istanbul Aku Datang. Cerita ni nampak best, tak sabar nak tengok. tapi tunggu download je. *konon berjimat disitu*. ehem. LISA SURIHANI sangat HOT macam benda INI pun ada. :P


Pelakon Istanbul Aku Datang: Lisa Surihani, Beto Kusyairy, Tomok dan Aizat.

Jom tengok sinopsis filem Istanbul Aku Datang:

"Dian adalah seorang gadis yang periang dan manja. Keinginannya cuma satu – untuk berkahwin dengan teman lelakinya, Azad. Masalahnya, Azad kini sedang mengikuti kursus perubatan di Istanbul, dan kursus ini tempohnya enam tahun! Tempoh itu nyata terlalu lama,


"lalu Dian berazam untuk ke Istanbul dan mendapat lamaran perkahwinan dari Azad, supaya mereka boleh segera berkahwin dan dia boleh tinggal di Istanbul bersama Azad sementara Azad meneruskan pengajiannya. Malang sekali, bila tiba di Istanbul Dian disambut tawar oleh Azad."


"Azad risau yang kehadiran Dian akan mengganggu konsentrasinya. Dia juga tidak senang yang Dian menumpang di flatnya, yang dikongsi dengan dua orang kawan-kawannya yang lain. Mahu tidak mahu, terpaksalah Dian mencari rumah baru."

"Namun, ia tidaklah semudah yang disangka. Setelah membayar sewa tiga bulan untuk pangsapuri pilihannya, dia mendapati yang dia telah ditipu – rumah itu sudah pun diduduki, oleh seorang lelaki Melayu bernama Harris! Oleh kerana tuan rumah yang sebenar telah pergi bercuti,"


"terpaksalah mereka tinggal sebumbung buat sementara waktu kerana kedua-duanya berkeras bahawa mereka masing-masing berhak tinggal di situ. Perang dingin pun bermula antara mereka, kerana masing-masing merasakan yang teman serumahnya begitu menjengkelkan!"


"Pada masa yang sama, Dian terpaksa merahsiakan situasinya dari Azad, yang pastinya akan mengamuk jika dia mendapat tahu yang Dian tinggal serumah dengan seorang lelaki! Bagaimanakah kesudahan perang antara dua teman serumah ini? Dan berjayakah Dian kembali ke Kuala Lumpur dengan cincin pertunangan dari Azad?"

Nak tahu kisah selanjutnya?tengok la sendiri. :P



lisa sangat comel dengan style rambut pendek macam tu. picha ni paling mek cah suka. macam kanak-kanak korea kan. Haish patut la Yusry jatuh hati. rasa nak cubit-cubit jer pipi lisa yang gebu tu. ^^



untuk koleksi gambar Lisa Surihani yang lebih menarik dan comel terjah la ke facebook Istanbul Aku Datang. Senyuman Lisa Surihani sangat comel. Haish tengok kepada lokasi lakonan mereka sangat cantik dan menarik kan, macam benda INI pun ada. :P

Thanks for reading.

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

43 ulasan:

  1. dear...watak tomok dlm cite ni Azad, bkn farouk...lisa mmg cumil giler....ti nk download jugak la..hihi

    BalasPadam
  2. sori dear. kita dah betulkan. hehe
    comel kan lisa tu. kita tunggu download je eh. :P

    BalasPadam
  3. lisa mmg comel sgt x sejuta. hihihi.

    BalasPadam
  4. cerita ni best sangat!comel je si lisa ni..tapi,tiket dia mncekik darah la akak!haishh

    BalasPadam
  5. lisa memang comel dalam istanbul aku datang

    BalasPadam
  6. Lisa ni memang comel sungguh.. macam kanak2... wahh ramai dah tengok cerita ni.. ena je blm lg.. huaaaaaaaaaaaaaa T_T

    BalasPadam
  7. cerita ni mmg best.. nnti ada perkara yg tk disangka2.. pstu ada scene yg sweet sangat~~ tamau spoil tamau spoil.. harap korang nnti enjoy tgk.. =) tgk kne feel tau.. =P

    BalasPadam
  8. nak jugak tunggu citer nii.. nak men donlod :P. hahah.

    BalasPadam
  9. memang comel lisa surihani ! tapi kurang suke bila die buat parody 5days mc tue. mcm tak patut jerr..

    BalasPadam
  10. lisa mmg comel and cite ni mmg sgt2 best..
    x rugi kalau tgk..
    i really recommend this story.. ;)

    BalasPadam
  11. dah tengok : ) memang tip top cerita die.. best sangat ! :D

    BalasPadam
  12. wow ini yg tak sabar ni
    FILEM ISTANBUL !!!
    sye dtg pawagam!

    BalasPadam
  13. lisa mmg shommmel sgt
    suka lw dy blakon..natural..
    xover
    heee
    menanti cter ni kat tb je laaa...mest maen punye kat astro an
    haha
    :P

    BalasPadam
  14. lisa memang comel..:).. lum tgk agi.. :)

    http://nuruldya13.blogspot.com/2012/11/kawaii.html

    BalasPadam
  15. Lisa sgt comel! Xsaba nk tgk.ely pn tnggu download aje.hehe

    BalasPadam
  16. cerita ni best.. dalam gaduh2,marah2 ada kelakarnya.. tak rugi kalau tengok.. selamat menonton hanis, jgn jelez, sy dah tgk dah :P

    BalasPadam
  17. comel gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    tak dpt nk tgk kat cinema so tggu donload jgk :p

    BalasPadam
  18. mai dh g tgok! serius cter ni best!

    BalasPadam
  19. da tgk cita ni...lisa mmg saaaaannnggggaaaattt comel dlm cita ni.....overall mmg lawak la cita ni...n tomok curang!ending dy? tgk sndiri...hihi...

    BalasPadam
  20. comel bangat
    mana la yusri tak cair kan.
    hehe


    nis,
    nak peplum material pe?

    BalasPadam
  21. lisa comey cam gula-gula

    BalasPadam
  22. mEMANG COMEL DAN SUWITTT SANGAT :d

    BalasPadam
  23. cantik macam pemilik blog gak huhu..

    BalasPadam
  24. mekchah..ade cite gosip terbaru tak? hehehe

    BalasPadam
  25. saya rasa awak dengan lisa sama2 comel la..

    BalasPadam
  26. lisa ni mmg comel! :)
    tah bile la dpt tgk istanbul aku datang! ni, huhu!

    p/s: salam kenal, tq sudi jengah blog saya ^_^

    BalasPadam
  27. comelnya lisa.rasa nak cubit2 je pipi nya tu.heee

    BalasPadam
  28. lisa dan comel mmg susah nak dipisahkan..hehe.

    BalasPadam
  29. comel sangat dia... sangat2 vintage

    BalasPadam
  30. comel sangat lisa tu.. yg paling comel gambar yg mcm budak korea tu..

    BalasPadam
  31. lisa mmg sgt comel..nnti nak tgklah cerita ni.. ;)

    BalasPadam
  32. Lisa mmg comel + movie ni pun mmg best..sweet2 kelakar..

    BalasPadam
  33. sampai sekarang PG masih layan movie ni. best giler! :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...