BE Nuffnang ke-24 : Libresse Long Term Phase

BE/CPUV baru dari Nuffnang sentiasa di alu-alukan singgah di blog Love is Cinta. Hampir setiap hari buka akaun Nuffnang semata-mata ingin melihat BE/CPUV baru . selalu bermimpi dapat banyak BE/CPUV lepas tu boleh kumpul banyak earning. Lolzz angan-angan tak sudah. Mihmih terima kasih Nuffnang sebab "BE Nuffnang ke-23 : Inti 2014 Cycle 2 Degree" masih lagi menari joget lambat di sini. 


Alhamdulillah yang terkini BE/CPUV yang melekat ialah "BE Nuffnang ke-24 : Libresse Long Term Phase ". jenama libresse seringkali dikaitkan dengan wanita. tak kan berkaitan dengan lelaki kot. muehehe bagi mek cah sendiri menjadi wanita moodnya sangat rumit lagi-lagi menghadapi saat datang bendera merah. Maka memerlukan tuala wanita yang betul-betul selesa. hidup aktif dengan Libresse.


wiwit! sangat menarik dia punya website, pelbagai info menarik yang ada disini. nak tahu apa terjah sendiri - livelibresse.com


terima kasih Nuffnang.. \(^_^)/

KLIK IKLAN ini kalau ternampak tau. okay masih menunggu berita gembira dari pihak Nuffnang untuk kelulusan campaign blogbuster. kalau lulus masyukk tau "Blogbuster Oral B Supernova 3", yang sebelum ini dah dapat earning ialah " Pelakon tambahan dalam ambi pur home tectonic". Nak lagi!! 

Artikel menarik berkaitan Nuffnang:

Thanks for reading.


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

13 ulasan:

  1. Assalamualaikum hazanis, alhamdullilah murah rezeki awak. alaa sheila tak jumpa iklan tu. singgah menabung social media mind survey 1 untuk awak ~~~

    BalasPadam
  2. salam. waa..untung la rezeki tu..
    tahniah ya :)

    BalasPadam
  3. Haha sama lah kita berangan angan nak CPUV banyak hahah. Tapi kita tak dapat pun Libresse ni sobs T.T

    BalasPadam
  4. salam kenal...

    jom visit & follow blog saye di http://mommysuci.blogspot.com

    BalasPadam
  5. hehe..msti nuffnang jawab sama2 hehee ^_^

    BalasPadam
  6. Tahniah.. rezeki buka nuffnang hari2

    BalasPadam
  7. meriahnya BE sis...salam kenal ya

    BalasPadam
  8. Hi..saya singgah dan follow kamu..feel free to hit me back yeahh..

    *meet new friends**

    Btw, comelll sangat!

    BalasPadam
  9. tahniah ..sentiasa bersyukur kepada Allah ..
    murah rezeki sokmo ..hehehe

    BalasPadam
  10. tahniah. ada rezeki dari Nuffnang. Keep on writting. nice blog.

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...