BE Nuffnang ke-17 : Mah Sing Southville Discovery Extravaganza

Assalamualaikum rindu.


Berada di penghujung bulan November baru dapat BE/CPUV dari pihak Nuffnang & advertiser. Dah lama menunggu hadiah BE dari pihak Nuffnang & advertiser untuk bulan novermber ini. Haishhh angan-angan nak hadiah BE tapi update blog malas dan aktiviti blogwalking pun dah jarang dilakukan. mungkin disebabkan kekangan masa untuk semua ini. maklum lah 9.11.13 mek cah ada fly ke Bandung "Percutian ke Bandung : Day 1 (Tangkuban Parahu)". mungkin sebab ini lah blog jarang terupdate. wink! namun terima kasih Nuffnang tetap baik hati bagi hadiah BE walupun kadang-kadang blog ini pemalas. :P



Lepas satu-satu rezeki yang dapat. Alhamdulillah kerana cintakan dunia blogging dan mendapat pendapatan sampingan melalui berblog menguatkan semangat mek cah untuk terus menjaga blog Love is Cinta ini. "Cashout nuffnang RM1272.67" banyak kenangan selama ini. salah satunya kesabaran untuk memperoleh BE/CPUV dari Nuffnang. pewittt 


untuk BE/CPUV kali ini ialah berkaitan dengan event yang akan berlangsung di Southville City, Bangi :

14:00 until 22:00
Join us on the 30th November for our Discovery Extravaganza!
We've got some really special acts performing at the event: 
- Singer and US recording artiste Yuna
- Astro Star Quest 2012 Champion Nicole Lai 
- Bronze Medalist at the World Hip hop Dance Championship Elecoldxhot
There'll also be a host of activities for the whole family. A Fun Fair will be set up on the grounds with rides like Bumper Cars, Pirate Ship and Haunted House! Carnival games, an F & B zone and Fireworks will round up the event, all being hosted by emcees Choo Mei Sze and Cody Lim. 
Don't miss it for the world!
On the day of the event, a FREE shuttle service will be provided (12.30pm - 11pm) going to and fro from:
- LHDN Bangi Open Carpark 
- Nouvelle Hotel Open Carpark 
- Wisma Mah Sing @ Sungai Besi.
For more information, call us at 08-89382776 / 016-3871133 / 014-3281918. Our Sales Gallery is open from 10am - 11pm.

Banyak aktiviti menarik yang akan berlangsung. kepada yang berkesempatan boleh la join event ini kan. opss peminat yuna jangan lepaskan peluang ini tau! Cashout pertama nuffnang [Entry] masih dalam kenangan. so Thank you semua yang selalu menyokong blog hazanis ni. Nak tips simple untuk dapatkan earning dari Nuffnang, boleh klik SINI [Entry]. Terima kasih daun keladi, lain kalau singgah la lagi.tanpa sokongan korang blog ini tidak mampu bertahan. :"(

Thanks for reading.


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

6 ulasan:

  1. wah, bestnyer dia..akk bru belajar psl nuffnang ni..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpe kak. nis pun 3 tahun kot belajar pasal nuffnang ni.wuwu

      Padam
  2. wahh bestnya.. buatlah tips lepas ni.. :)

    BalasPadam
  3. Terima kasih kak Hazanis sudi comment blog Nad! :')

    Tahniah banyaknya CPUV on going. Nad tinggal satu je sekarang T_T

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...