Koleksi SMS Ucapan Selamat Hari Raya 2013

Assalamualaikum cinta.
Asyik leka berniaga sampaikan rancangan untuk membuat biskut raya pun tergendala. Masih adakah harapan untuk buat biskut raya dengan air tangan sendiri atau mampu buat biskut tunjuk je? Insyaallah seminggu sebelum raya fokus untuk buat biskut raya. sekarang fokus untuk kesayangan "Hazanis Fashion" dulu. Insyaallah raya tahun ni berlainan sedikit sebab hazanis dah habis belajar. Kalau dulu dapat duit raya, sekarang entah dapat ke tidak.T.T okay sila terjah koleksi yang sesuai digayakan di pagi Aidilfitri nanti "baju raya 2014". 


Tapi tak kisah dengan semua tu. Cehh! berlagak matang, tak nak majuk-majuk sebab tak dapat duit raya. tak nak jadi manja. Lolzz so biskut kegemaran biasanya tart nenas dengan almond london jeww. 



picha biskut kredit to uncle google tau. hehe Choppp! resepi biskut raya apa yang paling senang?cepat & mudah?bahan-bahan pun simple? ada nak berkongsi tak resepi biskut raya dengan hazanis. dibulan ramadhan ni jangan kedekut sangat tau. Allah tak suka.:P

Rindu entri ni "Biskut Raya 2012". meleleh tengok biskut raya. Insyaallah semoga azam tahun ni tercapai. Alahai resepi biskut raya. eh! jangan lupa dapatkan "Koleksi SMS Ucapan Hari Raya". 

Thanks for reading. xoxo. 

30 ulasan:

  1. Slmat hari raya in advanve mek cah..

    BalasPadam
  2. nak bunga gak la.. haha. selamat hari raya tuan tanah! heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat hari raya fatin.:-)

      Padam
    2. cinta hazanis.. dh lama tggu awak follow sayer. heee

      Padam
  3. Terima ksih for sharing, nanti nk dekat raya, boleh amik text kt sini.

    BalasPadam
  4. Menyampah pulak tengok tulisan yg ada bentuk2 tu :p

    BalasPadam
  5. .i. .i.
    * l.l _£_ l.l *
    .l.l_(“”””‘)_l.l.
    :l.:.:.:.:.:i:.:.:.:.:.l:
    HiDP iNi iNDH JKa SGÄLÄNya KRN
    , w ,
    c(_)_)I
    slm aidilfitri.Smg lbrn ini dlmphi rhmt n hdyhNya.maaf zahir n batin.

    BalasPadam
  6. .i. .i.
    * l.l _£_ l.l *
    .l.l_(“”””‘)_l.l.
    :l.:.:.:.:.:i:.:.:.:.:.l:
    HiDP iNi iNDH JKa SGÄLÄNya KRN
    , w ,
    c(_)_)I
    slm aidilfitri.Smg lbrn ini dlmphi rhmt n hdyhNya.maaf zahir n batin.
    drpd Hisyamuddin Ghazali sekeluarga :)

    BalasPadam
  7. terima kasih.

    BalasPadam
  8. Selamat hari raya si hazanis cantik.. ena suka tengok hazanis.. hehehe

    cantik sangat gambar raya tu

    BalasPadam
  9. ni smua cikpalk orang punya . huhu . xd yg lain dah ke

    BalasPadam
  10. ni ciplak orang lain punya . huhuhu . xidea dh ke .

    BalasPadam
    Balasan
    1. ciplak ber kreditt to original. haaaa ok apa. naikkan traffic blog org tu. lolzzzz

      Padam
  11. Ewahh..
    Salam Aidilfitri...
    Thanks for sharing :)

    BalasPadam
  12. selamat hari raya aidilfitri mekcah.. maaf zahir dan batin :)

    BalasPadam
  13. Amboi kemain banyak gila koleksi pantun. Btw, Selamat Hari Raya sis :)

    BalasPadam
  14. Anak ayam pasang pelita,
    Kucing ketawa bagai nak gila,
    Ayam dgn kucing tu takda kena mengena, Saja nk ucp 'Slmt Hari Raya'
    Sup peq0t ,
    Sup tulang ,
    Dalam d0k seb0t ,
    Raya menjelang .
    Di pagi Syawal muka berseri,
    Selamat Hari Raya Aidilfitri.

    BalasPadam
  15. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin kepada seluruh muslimin & muslimat....

    BalasPadam
  16. Ramadan pergi syawal berganti,
    Kini tiba raya dinanti,
    Tetamu datang silih berganti,
    Layanan mesra senang dihati.


    BalasPadam
  17. Salam lebaran,
    Ampun dan maaf andai ada salah silap :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿