Esgesee.com : Pemborong Terbesar Fesyen Korea Di Malaysia

Peminat fesyen korea - sememangnya menjadi trend terkini bagi si gadis remaja untuk berfesyen. gadis bertudung juga tidak ketinggalan untuk mencuba fesyen ala korea terkini. fesyen yang sekarang lebih menjurus kepada k-pop style seperti entri ini "Men's Casual vs Sempoi". namun ada juga korean fashion yang mampu digayakan pelbagai style dan menutup aurat. jadi gadis muslimah juga diberi peluang untuk mengayakan fesyen korea ini. cuma kena pandai menggunakan kreativiti.

Esgesee.com adalah Pemborong pengeluar terbesar di Malaysia dengan harga murah dan berkualiti yang mampu untuk dimiliki oleh semua lapisan.



bagi yang suka membeli belah melalui online, korea fashion wholesale menjadi jawapan kerana menawarkan harga terendah dan bekualiti. peminat fesyen korea harga murah? apa lagi esgesee.com adalah jawapannya. begitu juga dengan peniaga online boleh mendapatkan stok disini, malah dropship service "esgesee.com" juga ada bagi yang ingin menjana pendapatan sampingan.


GREAT WORK+PERFECT SEWING!


neck Lace Shoulder Top GREEN - RM23

esgesee.com pilihan sesuai bagi wanita yang suka bergaya kerana mengikuti trend terkini, blouse online juga turut ada tau!! pelbagai baju lengan panjang sesuai di pakai dengan tudung atau selendang. semestinya wanita suka bergaya. i like!!


neck Bohemian Printed Dress YELLOW

Esgesee.com memberi jaminan tiada kerosakkan, walaupun kecil pada pakaian serta service pelanggan yang pantas. so customer menjadi keutamaan bagi diorang. mana nak cari online shop macam ini. 

kenanga wholesales ada lah tempat untuk membeli borong. untuk dapat kan korea fashion, anda tidak perlu ke Kenanga Wholesale City lagi dan terus beli online melalui Esgesee.com. apa yang menarik Esgesee memeriksa setiap pakaian (seperti anda memeriksanya sendiri) sebelum di hantar kepada pelanggan.


Stylish Camouflage Dress COCOA GREEN-RM23

Untuk melihat fesyen-fesyen terkini,anda perlulah ke website Esgesee.com untuk mendapatkan fesyen fesyen terkini dari Esgesee.com dengan harga murah.

CUSTOMER SUPPORT

E-MAIL US NOW
esgesee@yahoo.com

#happy shopping. papai. 


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

40 ulasan:

  1. waaaa..bgus ni..kita dh lah minat fesyen korea ni..mmg kena pergilah kat link yg awk bg tu.weee..oh,btw,hr tu kan,kita nampak awk kat kb mall..mcm comel je,mcm cantik je..heeee :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu fesyen korea mmg dah jd trend skrg. btw nape xtegur. mek cah mmg xknal org dah kalau time keje. :)

      Padam
  2. baju cantik-cantik dan murah.. N like :D

    BalasPadam
  3. jom terjah.. tapi saiz mest kecik2... huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe saiz tu free size kot. tp muat s je.:)

      Padam
  4. Huarghhhh ni sayam kat mekcah lebih ni..ayu memey mnt berdooh ngan fesyen korea ni barulah nmpk kpop..akanku terjah web tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu minat do'oh siap. terjah yukk.:)

      Padam
  5. wahhhh !! terbaik mek cah !! mekasih bagi tahu, lepas ni boleh borong and feelin minak korea. hehehe

    BalasPadam
  6. Tq ye sbb share. Wah, murah btl pakaian yg dijual kt sne. Cantik2 semuanya :)

    BalasPadam
  7. suka yg neck Lace Shoulder Top GREEN , kt mne nk beliii

    BalasPadam
  8. Adakat instagram tak?

    BalasPadam
  9. Salam..nk jd ahli dropship mcm mna yea.??dh hantar emeil tp xdpt..ni emeil sy..fatinadira16@yahoo.com

    BalasPadam
  10. mk jd dropship...supriat2005@yahoo.com.my..email me

    BalasPadam
  11. supriat2005@yahoo.com.my..email..nak jd dropship

    BalasPadam
  12. Macam mane nak jadi ahli droship ye...

    BalasPadam
  13. saya berminat nak jadi dropship...boleh antar detail ke syura_adura@yahoo.com

    BalasPadam
  14. saya berminat nak jadi dropship..boleh email detail syura_adura@yahoo.com

    BalasPadam
  15. assalam.. mcm mane nk jd dropship? ini emel sy ainfarahah92@gmail.com

    BalasPadam
  16. Salam.. sy nak jd dropship.. ini emel sy azmah_ashry@ yahoo.com

    BalasPadam
  17. Sy nak jadi dropship.. nie emel sy azmah_ashry@yahoo.com

    BalasPadam
  18. Sy nk jd dropship. Ni emel sy gerpupatah91@gmail.com

    BalasPadam
  19. Sy nk jd dropship. emel sy fiz_eyana@yahoo.com

    BalasPadam
  20. perniagaan dropship juga diediakan disini.. www.ks4malaysia.com

    BalasPadam
  21. esgesee tue kena beli minimum 10pcs...mintak pencerahan...xboleh yea if nak beli 1 or 2 pcs if kite bukan membership???

    BalasPadam
  22. Sy nak jdi ejen dropship.. Ni email sy joemuz90@gmail.com

    BalasPadam
  23. Sila hubungi kami http://esgesee.com/contact untuk sebarang pertanyaan.
    Call/SMS/Whatsapp/Weechat: 0125746790 (Daily 10am-10pm)

    BalasPadam
  24. Hi u olls jom lh follow blog saya, masih baru lgi..

    BalasPadam
  25. Ramainya nak jadi dropship. Cantik cantik baju baju ni

    BalasPadam
  26. Hhahaha, kalau pakai baju ni, saya takut jadi budaya kpop pulak, tapi bagus, kalau menutup aurat

    Jom ramai-ramai datang MYBLOGFEST

    BalasPadam
  27. Salam sy berminat la nak jd dropship bole x? :-)

    BalasPadam
  28. baju gaun pantai ade x??? kalo boleh nak couple set.kalo ade bg taw saya.tq

    BalasPadam
  29. Sy nk jd dropship. emel sy angel_beiee@yahoo.com

    BalasPadam
  30. Kalau baju laki yang murah dan best saya jumpa dekat www.ellemaristore.com

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...