BE Nuffnang ke-5 : Maxis Hotlink CNY Hot Ticket

Hai cinta.

Rezeki bulan Februari 2013 datang lagi. Alhamdulillah disaat kesempitan ada je rezeki yang datang. Maklumlah sekarang dah habis belajar, so duit PTPTN pun dah tak dapat. kena berusaha cari duit sendiri sementara dapat kerja. Baru tahu susahnya nak dapatkan kerja.=.='


Terima kasih kepada pihak Nuffnang dan advertiser kerana sudi bagi BE/CPUV untuk kali ini iaitu iklan Maxis Hotlink CNY Hot Ticket. Website yang cute dan promosi terhebat diberi membuatkan pelanggan terasa memang berbaloi sangat. terbaik lah maxis! Kalau dulu selalu je guna hot tiket sebab murah dan dapat membuat panggilan kepada orang yang tersayang. cewah!


Jom tengok apa yang menarik tentang Maxis Hotlink CNY Hot Ticket ni. Pasti korang teruja untuk dapatkan hot ticket bagi pengguna hotlink dan maxis. Mek cah pengguna setia Maxis.


Mood masih menunggu cek dari Nuffnang dari cashout yang lepas "Cashout pertama nuffnang". Terima kasih Nuffnang untuk BE yang diberi sebelum ini. *Please BE melekat dengan lebih lama*. Semoga tahun ini merupakan tahun kenangan terindah bersama Nuffnang.  Jom terjah page khas tentang Nuffnang  DISINI. Ucapan ribuan terima kasih buat sahabat yang klik iklan tersebut. Mihmih. 

Thanks for reading.



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

16 ulasan:

  1. Bestnya dpt income dr nuffnang!!!

    BalasPadam
  2. alhamdulillah rezeki ;)
    wahhhh! bestnya dia dah habis belajar..moga cepat dapat kerja :)

    BalasPadam
  3. Dia kalau dapat BE skali, mmg akan dpt berkali-kali la lepas tu kan . tp yg 1stime tu payah betul.. hahaha

    BalasPadam
  4. Tahniah. Semakin galak rexeki berbelog. Nie yang bertambag jeles nie. Nak jugak BE baru..

    BalasPadam
  5. macam mana nak dapat income dari nuffnang???
    bole bagi tau tak.....

    BalasPadam
  6. wahhh masyuknya BE dia... :)

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. tahniah demo buleh be lagi.. jeles!

    BalasPadam
  8. wah tahniah hazanis..
    Rezki dtg lagi..hehe

    BalasPadam
  9. untunglah mek cah..tahniah...lps ni boleh belanja dah..hahahaha

    BalasPadam
  10. geram tgok org lain dapat be.. AA dah maintain trafik 300uv/day, tak bagi pulak..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...