Pemenang Super duper simple contest! Like, comment & win!

Assalamualaikum cinta.

Terima kasih buat semua kerana sudi menyertai contest yang tidak seberapa ini. Walaupun hati ini terasa ingin memilih kesemuanya sebagai pemenang tapi ianya tidak mampu kerana hadiahnya tersangatlah terhad. so kepada yang tidak menang harap tidak bersedih dan mungkin boleh cuba lagi lain kali. Melalui random.org mek cah dah tak boleh pilih kasih okay sebab bersaksikan adik mek cah ni. so pemenangnya memang tersangat bertuah kerana menjadi pilihan no bertuah dari random.org. Boleh rujuk senarai peserta disini "Senarai Peserta Super duper simple contest! Like, comment & win!"

Senarai Pemenang:

Tempat ke-1 : 1 Set Baju kurung peplum (no 59)

Tempat ke-2 : Maxi dress (no. 72)

Tempat ke-3 : RM10 topup (no. 10) 

Hadiah misteri untuk follower bertuah. no 54

Komen terbaik : 
(Hadiah Sebuah buku bacaan ilmiah )

Perhatian kepada semua pemenang:

sila emailkan nama, alamat, no telefon, no generate untuk tujuan pengeposan hadiah. selepas tempoh 24 jam dari waktu pengumuman para peserta tidak memberikan detail untuk proses pengeposan maka hadiah akan di berikan kepada peserta yang lain. :)

Emailkan/inbox/PM ke : 
#sila letakkan tajuk Pemenang Super duper simple contest! Like, comment & win!#

#Terima kasih "Hazanis Fashion" kerana menjadi penaja utama contest kali ini.# 

Nota kecil : Taaataa. Tahniah kepada semua pemenang dan kepada yang belum bernasib baik selamat mencuba lagi di next contest. ♥

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

15 ulasan:

  1. yay!! sy menang moto! eh..bukan2.. =P
    tahniah pada contestant yg berjaya. Alhmdulillah rezeki kalian. (:

    BalasPadam
  2. Hai i ada jual pre-loved dress and top murah2. pls visit http://tradeortreat-trades.blogspot.com/2013/04/wardrobe-clearance.html and nnt i akan tmbh tribal top jgk. email me @ azweenmarzuki@yahoo.com if interested :)

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.. first time menang contest.. :) thanks..

    BalasPadam
  4. ehhh..camana leh menang pulakk..apapun, thanks.

    BalasPadam
  5. thniah kpd contestants yg menang :D

    BalasPadam
  6. thniah semuaaa :) tiada rezeki kite. hikhik :)

    BalasPadam
  7. sobsobsob :'(
    haha..xmenang..

    BalasPadam
  8. alhamdulillah...ade jugak ek pemenang follower bertuah.....:) patut la tergerak hati nak bukak blog..rupanya ade berita mnarik...thanks hazanis..:)

    BalasPadam
  9. Yg tmpt pertama tu nyaris2 nmpk no 69...huhu nway tahniah kpd pemng

    BalasPadam
  10. xde rezeki lg..xpe2.. *nk dpt kurung peplum jgak..waaa

    BalasPadam
  11. sdeyhnye x menang , festime try. huaa T.T x semangat dah

    BalasPadam
  12. tahniah kepada ohcikgu ..
    hehe ..
    p/s : Hazanis ingat lagi saya ? cuba teka kalau ingat ..hehe

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...