IKEA : Dating bersama blogger mek onie


Assalamualaikum cinta.

Sebelum meninggalkan kehidupan di puncak perdana satu janji temu dibuat bersama blogger "letopkeypad". lagipun onie berada di puncak alam. so memang dekat kalau nak berjumpa. teringat kali kali terakhir jumpa disini "Yeah!!..Si dia belanja Chocolate Indulgence Cakes". insyaallah persahabatan dengan bermulanya dimuka buku seterusnya blog hari. ohsem!. lolz


Sesunggunya rindu nak derak dengan mek onie ni. sama-sama sewa kereta, makan meatball di ikea, sesat di Putrajaya dan bla bla. banyak kenangan kita bersama. kali pertama bertemu dating di Times square, bila dah pandai drive sewa kereta seterusnya drift ke Putrajaya dan ikea. hebat mek asal klate nih. muehehehe


Kalau ke IKEA sudah pasti perkara ini menjadi satu kewajipan. situ, sini ada je cermin yang membolehkan kami memperasankan diri ini. * eh poyo punya budak*. Lolzz


lepas mek cah snap, giliran mek onie pulak snap. hehe begitu lah rutin kami di IKEA. Eh, untuk kali terakhir je sebelum mek cah balik kelantan. teringat kenangan ini.sob sob. T.T

Antara kenangan di IKEA yang tak dapat dilupakan :
kalau rasa-rasa nak berkenalan dengan mek onie boleh la contact beliau kat sini :

Makanan wajib bila ke sini. Meatball ikea yang rasanya awesome  tapi kena makan sikit jelar sebab cepat kenyang. meleh air liur, lama dah tak makan. humm


sekarang dah menjadi penganggur terhormat yang sibuk berbusiness mampu menghilangkan segala keboringan bila berada di rumah. eceh! sila terjah baju kurung peplum ini tau "Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-3". sokong "hazanis fashion" sekali. hehe *sempat lagi  promote uoolssszz*. Mihmih


Yeah! buat mek onie, terima kasih kerana sudi menjadi sahabat mek cah walaupun perkenalan kita cuma singkat. bermula dari berbalas komen di blog akhirnya terjalin ikatan ini. semoga hubungan persahabatan kita kekal buat selamanya. insyaallah ada masa kita berjumpa lagi. berada di kampung membuatkan fikiran terasa rindu untuk berjumpa rakan-rakan di puncak perdana. rindu nk keluar jalan sama-sama. semuanya rindu lah! menjadi seribu satu kenangan yang pasti tak akan dilupakan. Tataaaa. T.T

Terima kasih sudi baca sampai habis. Tahniah!

Nota kecil : Jangan lupa menyertai kontest yang kali ke-2 dianjurkan oleh mek cah. kontest simple je. hikss terjah sini tau "Contest super duper simple! LIKE, COMMENT & WIN! ".
...........................................................................................................
Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!♥


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

25 ulasan:

  1. Wahhh.nak dating gakkkk. Hihi

    BalasPadam
  2. cantiklah jaket askar awak tu..beli kt mane yer?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita beli yg bundle punya je awak. :)

      Padam
  3. agagagaga..terliur balik tgk meatball tuh!!

    BalasPadam
  4. x pernah mkn dkt ikea lg.. erghhh.. teringin

    BalasPadam
  5. comelnya..salam perkenalan.. jom join blog saya ..kisahfirdausi.blogspot.com

    BalasPadam
  6. pergh teliur nampak makanan tu..

    BalasPadam
  7. comel nyaa..hihii..
    nak tahu haniz pakai camera jenis apa ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe pakai kamera kodak. if dslr tu xthu lak jenama apa. yg bos onie punya. kamera kita di entri ini :

      http://hazanis.blogspot.com/2011/12/saya-hanya-guna-kodak-easyshare-c142.html

      Padam
  8. teringin oooo nak makan meatball tu.. hurmmmm comel sungguh la hazanis ni.. cantik!

    BalasPadam
  9. tomey nya mek cah..jual la tdung half moon sakura pulak..msti laku..jual la jual la pleassssssssssss..nk beliiiii kt mek cah =)

    BalasPadam
  10. frenz forever kan...^_^
    p/s: sedap meatball tu^_^

    BalasPadam
  11. mek cah omei :P

    rindu wei lop nok derakkkkkkkkk,bosae doh awop weiiiiiiii tak ley kua nge awop sokmo doh

    BalasPadam
  12. Bile laaa nk jumpe mek cah ngn mek onie ni. hmmmm -___-

    BalasPadam
  13. bestnya.. len kali ajak saya sekali tau..hahahah :P

    BalasPadam
  14. ni dh lebih 5 kali tengok blog post sal meatball Ikea je. eii geram suda ni, kepingin suda ni.haha awak, jom kita date lak. nk suruh awak belanja meatball tu.hahaha :D

    BalasPadam
  15. sedapnyer tgk Meatball tu. nak pi sana tak berkesempatan lagi

    BalasPadam
  16. wah, rajin betul ambil gambar ye.

    BalasPadam
  17. bestnya p deting ngan mek onieeee

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...