Yeah!!..Si dia belanja Chocolate Indulgence Cakes..:)



Assalamualaikum L.O.V.E...=)

Alhamdulillah rezeki keluar dengan Theloqlaq aka Siti Auni Afifah...hewhew mekasih auni sebab belanja nis kek secret recipe...tak sangka kali pertama dating kami dah boleh ngam..banyak sangat ceritera yang kami berkongsi...ahaksss aunie seorang pendengar yang baik lah....=)

sangat enak kek nie..makan dekat bus stop pulop tu....perghh terbaik lah.....Yummy...:)
actually kami dah lama berjanji nak dating bersama...semenjak tahun lepas lagi..hoho akhirnya janji kami bersama akhirnya tertunai pada 01/04/12....makkk aihhh memang terharu sangat sebab aunie sanggup datang ambil aku di puncak perdana.....kadang-kadang rasa serba salah jugak sebab terpaksa menyusahkan che su auni untuk hantar kitorang di batu 3....hoho mekasih mak cik..Opsss..:P

budak kaca mata.....ololo tak sabar nak update blog tentang beliau..
hummm banyak lagi picha nak tunjuk kat korang..:(
belum sempat nak update blog...hoho memang kena cepat-cepat sokmo la masa nie...sibuk dengan keje sekolah la konon..nantikan jer eh entry aku berdating dengan Theloqlaq..tunggu tau..:P

p/s:Jom terjah blog auni---->http://letopkeypad.blogspot.com
k..bai...salam...^^


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

33 ulasan:

  1. huhuhu... kalau kita free ari tu dpt jumpe skli kan kan kan :D

    BalasPadam
  2. yeaahhh...comelnya pkai kacamata.
    boleh gadis pinjam kejap...hehhehe

    BalasPadam
  3. ohh igtkan dating dgn "someone special", hehe (:

    BalasPadam
  4. spek tu. aritu hampir-hampir nak beli, tapi tak jadi pulak.

    BalasPadam
  5. sedapnye kek..mntak sikit boleh..haha

    BalasPadam
  6. bestnye dia berdating... tak ajak pun >.<

    BalasPadam
  7. Hurmmm... bila Cik Hazanis nk balik Kelantan yer...??? X Sabouuuu nak belanja org tu Mkn Meggi Ketam... Huhuhuu...

    BalasPadam
  8. @Fatin Shahira

    2la atin..berdua jer..nanti kita g ramai2 eh..:))

    BalasPadam
  9. @Gadis Gingsul

    hehe boleh jer awk...kita xkisah pun..:P

    BalasPadam
  10. @Marya Hana

    hehe 2la..sedih xder ehem3...eceh, marya xpela duk dekat ngan pakwe..:P

    BalasPadam
  11. @Rara Nasiha

    nape lak xbeli rara??addess lain kali beli la..murah jerk..:P

    BalasPadam
  12. @Iklan Jawatan Kosong Terkini

    maggi ketam??mano tuh??hahaha biar sayo g sdiri..:P

    BalasPadam
  13. untunglah ada org blnja kek..
    sedapnye kek..
    tringin palk

    BalasPadam
  14. cantiknya! ingatkan pakwe ke ape tadi. hehehehehehe

    BalasPadam
  15. bestnya kena belanja. ahaaa. done follow ur blog dear :))

    BalasPadam
  16. baru semalam makan kek secret recipe!
    hewhwhw

    BalasPadam
  17. hikhik..malu kita gambo terpampang disini,hehe :P



    betul, ngam sangat... ore tak kisah, sememangnya ore pendengar dan pemberi nasihat untuk rakan-rakan... berkongsi masalah itu kan lebih baik dari dipendamkan,thanks awokkkkkk.... dok dang g ni nak tulis entri,hiks...soba deh :P

    selamat buat kijo koloh :P

    BalasPadam
  18. amboi. tekunnyaa makann.

    BalasPadam
  19. waaa.. seronok dpt dating.. hehe.. jaga org yg syg kita baik2.. jgn skali2 menduakannya.. sakit sgt bila diduakan..

    BalasPadam
  20. eh cake tu whole berapa ek ?

    BalasPadam
  21. kk cantik ini bila pula mau nge-date sama saya? hehehe

    BalasPadam
  22. choc indulgence...
    febret ahkak jugak.. =)

    BalasPadam
  23. OOOOooooooooOOOoo....u la rupanya kawan yang onie cakap ritu.. dia ada kata nak jumpa member lama kat Uitm puncak perdana.. haha.. kecil dunia ni kan... blogwalking2.. terjumpa!

    best la korang!! lepak mana je?

    BalasPadam
  24. kaknis, nanti nk berdating dengan kaknis jugak! hehe

    BalasPadam
  25. Nak jumpa jugak dengan nis. Mesti face to face lagi comel. Hehe

    BalasPadam
  26. Untunglah ada orang belanje :D

    BalasPadam
  27. oh. anis ni tak pernah tak cantik. selalu gojes je. awesome lahh :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...