BE Nuffnang ke-3 dan ke-4



Assalamualaikum cinta.

Pucuk dicita, ulam mendatang. Berpantun bagi pembuka entri dan perasaan yang tengah berbunga-bunga. 2 BE dari Nuffnang di tahun 2013 sedang menari-nari di blog ini .kalau ternampak please jangan tengok je tapi sila lah klik untuk dapatkan info. Hikss Alhamdulillah terima kasih kepada pihak advertiser kerana sudi jadikan blog ini sebagai salah satu medan pengiklanan walaupun mek cah tahu jarang orang nak klik. *Ayat pujuk suruh klik iklan mek cah*.



Apa pun BE Nuffnang ke-3 berkisarkan tentang Nilai Uni-A Day in Life. Untuk BE Nuffnang ke-4 berkisarkan tentang CIMBMalaysia. Dengan CIMB anda berpeluang memenangi RM500,000. LIKE CIMBMalaysia untuk keterangan lanjut.!

Alhamdulillah , telah dapat 4 BE nuffnang. semoga ianya bertahan dengan lebih lama.Yeah!Lagi kisah mek cah bersama Nuffnang kesayangan disini.


Terima kasih buat pengunjung Blog Love is Cinta dan rakan-rakan blogger yang selalu singgah ke blog ini.Terima kasih juga buat Nuffnang dengan BE yang diberi. sangat terharu dan semangat untuk berblog semakin bertambah. Eceh! Muah untuk Nuffnang.


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

19 ulasan:

  1. kongsi tips sikit. :) rezeki mek cah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. google pasal BE nuffnang. tips nuffnang kat situ byk awak. hehe kita ni xtahu apa2 lagi yang boleh dikongsi.:)

      Padam
  2. wewit! tahniahhh.biar murah rezeki awl2 thn nim ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin. biar pun rezeki sikit tp itu tetap rezeki. Alhamdulillah.:)

      Padam
  3. Alhamdulillah... x de pun mek cah oi iklan tu.. ha3.. memang dia menyorok betol punya menyorok nie.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekarang memang xde tp lepas jam 12 mlm akan timbul balik.:P

      Padam
  4. dapat 2 BE serentak? tahniah! cam byk je tu..
    assumption based on CTR bonus

    BalasPadam
  5. wahh mekcahhhhh,ctr bonus tu tinggi gop tu :)

    BalasPadam
  6. Untung nya cah, jom belanja pizza. Hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. xcukup lg tuh nok blanjo pizza fie. blnjo mee celup lulus la. hehe

      Padam
  7. bestnya mek cah..lyeen pun nak..tp x reti guna..ish!..ehehe..

    p/s: mohon belanja mkn..plis..:P

    BalasPadam
  8. tahniah hazanis. Bukan senang tu nak dapat be nuffnang ni. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tp best lg blog cikgu kan. lebih masyuk.:)

      Padam
    2. apa yang lebih masyuknya tu?

      Padam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...