BE/CPUV dari Nuffnang ke-2 : Maxis Wireless Broadband


Hye love. :)

Terima kasih nuffnang! Terima kasih untuk advertiser Maxis Wireless Broadband!. Terharu sangat dan mood untuk berblog semakin bertambah. Rasa tak lengkap hidup kalau tak tengok blog kesayangan dalam sehari. Kalau ada masa terluang memang akan update entri baru. Memang dah menjadi kewajipan. ekeke


Rezeki BE/CPUV dari Nuffnang ke-2. Alhamdulillah, yang kali pertama dapat dari DiGi Samsung Galaxy Note. Entrinya disini "CPUV Campaigns 1 : DiGi Samsung Galaxy Note". Macam dah tahu-tahu jer mek cah memang gilakan Samsung Galaxy Note tu. semakin bersemangat kumpul duit untuk memilikinya. Yang terbaru iklan melekat ialah Maxis Wireless Broadband. Memang lengkap hidup sekiranya mek cah memilikinya keduanya sekali. Tentu korang pun telah memilikinya kan? Untung la. :P


Iklan Maxis Wireless Broadband baru sahaja melekat iaitu bermula 12 November 2012. semoganya ianya melekat lebih lama dan lama lagi. Fuh! sekali lagi terima kasih buat nuffnang dan advertiser Maxis Wireless Broadband. Terima kasih nuffnang dan harap akan ada BE/CPUV kedua dan seterusnya akan melekat di blog ini.
Thanks for reading.

p/s : Syukur kepadanya. Alhamdulillah, nanti boleh la beli idaman hati INI, so boleh la update blog hari-hari. ehem angan-angan ku mek cah!. Lolzz.T.T


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

36 ulasan:

  1. Tahniah dapat BE baru. Mieya masih menanti lagi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita sama2 menanti eh mieya. :))

      Padam
  2. Bnyk la duit nuff dio pasni..bole la tu belanja mekdi..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tngoh duk kumpul lg nik. mitok2 rezeki tu ado sokmo.:)

      Padam
  3. Balasan
    1. awak pun mesti dapat banyak jugak kan. :)

      Padam
  4. awak.. saya doakan agar pintu rezeki awak akan terus dibukakan..amin...

    BalasPadam
    Balasan
    1. awak. terima kasih tau. semoga pintu rezeki utk awak pun sentiasa terbuka. amin. :)

      Padam
  5. kite ad dapat jugak BE Digi samsung galaxy note tu. hee :)

    BalasPadam
  6. salam hazanis
    Tahniah dpt be.
    Salam maal hijrah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. wassalam.
      mekasih sis dan salam maal hijrah jugak. :))

      Padam
  7. Balasan
    1. lagi jeles dgn ustaz jiji tu .:)

      Padam
  8. lama tak jenguk mek chah :P
    slmt tahun baru ye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat tahun baru jugak utk ashia. lama dah tak jumpa kan. :(

      Padam
  9. Cah macam mana nak buat dapat BE tu ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. fifie awop kena sbar nk dapat ni. awak try google tips dapat BE. byk entri pasal tu. :))

      Padam
  10. tahniah hazanis ..saya je tengah menyelam timbul ni dengan BE entah kemana ..haha

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah rezeki..congrate ya..

    BalasPadam
  12. wah best nya... blog saya masih lagi x muncul2 cpuv... agak2 nye die malu kot.. huk huk huk

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia malu sbb blog korn hebat sgt kot. :P

      Padam
  13. memang terbukti la toike nuffnang gatai pantang tgok pempuan cantik jadi blogger mesti dia bagi BE hahaha

    BalasPadam
  14. bilo lah nk merasa BE semuo ni,sedaknyo kalu buleh

    BalasPadam
  15. xlamo doh cik ji kito akan bulih. :P

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...