Last Minute - Maafkan Aku (Setia Hujung Nyawa)

Assalamualaikum cinta.

Lagu bertajuk “Maafkan Aku” ini telah dimuat naik di laman Youtube pada 16 Jun 2013 yang lalu dan sehingga kini telah mencecah 283,866 ditonton dan berkemungkinan makin bertambah kerana lagu ini semakin popular menerusi drama Setia Hujung Nyawa. Terjah entri ini untuk maklumat lanjut "Drama Setia Hujung Nyawa di TV3" & "Amar Asyraf makin popular dalam Setia Hujung Nyawa". 


Mungkin ramai yang tertanya-tanya siapakah penyanyi disebalik lagu ini. Yang paling penting kumpulan ini berasal dari Kelantan. Mula-mula tengok Official Music Video ini hati ini dah tertanya-tanya kerana macam "ore kalate jah". Rupanya sangkaan mek cah betul. Lagipun best sangat lagu ni.sempoii. :P

Lagu Last Minute - Maafkan Aku
Lagu OST Setia Hujung Nyawa Akasia

 

Genre:
Alternative Slowmotion Acoustic

Members:
Azim Alimin – Vocals
Anwar Afifi – Keyboard
Aiman Mohamad – Drums
Nik Muhamad Hazim – Bass
Bukhari Anuar Musardar – Lead Guitar

Hometown
Kota Bharu, Kelantan
Visit Last Minute page : 

Nota kecil : kepada peminat setia drama "
Setia Hujung Nyawa" jangan lupa saksikan drama ini setiap Isnin-Khamis jam 7 Malam. juga saksikan di TONTON sekiranya anda tertinggal episod sebelumnya. Pastikan juga anda tidak ketinggalan menyaksikan benda INI.Mana lagi best???. 


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

27 ulasan:

  1. Mmg best giler la citer nie..klau ketinggalan msti download punye la..terbaik !!

    BalasPadam
  2. tak tgok lagi cerita tu..tp ramai2 kgkwan yg eksaited nk tgok crita tu..

    BalasPadam
  3. tak tengok lagi cerita dia. tengah berdonlod ni. Hehehee

    BalasPadam
  4. nie mesti dah addict ngn drama nie. ehehe

    BalasPadam
  5. memang best cerita Setia Hujung Nyawa. mula2 happy bila episod sekarang ni sedih pula. sobsob.. sangat menyentuh hati. lagu pun semua best. setakat ni belum missed lagi. hihi...

    BalasPadam
  6. cter x layan tp lagu bleh naik... kte tggu masuk AJL plak yer hehehe

    BalasPadam
  7. Jom like this page https://www.facebook.com/sukaihalaman#

    BalasPadam
  8. Jom like this page https://www.facebook.com/sukaihalaman#

    BalasPadam
  9. eh..akak da tuka background.. :)

    BalasPadam
  10. not bad gak lagu ni. tapi tak layan cerita ni.

    BalasPadam
  11. drama nmpk best..novel biasa je...huhuhu

    BalasPadam
  12. mak dara tak berkesempatan nak negok lg cerita ni.. tp ramai yg cakap besttttttt .. nak kena nengok jugok le nnt

    BalasPadam
  13. Layan juga citer ni. Tapi nak tau juga lah, mcm mana El tu bley ngandung? Nak tgk epison lepas tak der masa lah...huhuhu...Lagu pon best ☺☺

    BalasPadam
  14. best cerita ni.. yana xtgk episod yg mula2 sbb focus exm, bila start cuti yg baru boleh tgk.. tp susah juga nk tgk sbb time dia pukul 7 kn, nsib baik ada tonton. so xdela tlps nk tgk :)

    BalasPadam
  15. wah..lagu ni memang best. patut ramai cikgu tengok.

    BalasPadam
  16. haha.. makin femes laa cousin aku ni...

    BalasPadam
  17. MACAMANA NAK DOWNLOAD YE?? NAK TENGOK BERULANG KALI..HUHU

    BalasPadam
    Balasan
    1. download je kt youtube..ada full episode 1-28...

      Padam
  18. I LOVE SETIA HUJUNG NYAWA

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...