5 Gambar Comel Siti Nurhaliza Bertudung Sempena Hari Lahir Ke-34

Assalamualaikum cinta.

Makin comel bila melihat Dato’ Siti Nurhaliza bertudung. Seperti masih anak dara yang baru berumur 23 tahun. Gambar comel ini terhasil di majlis Hari Lahir beliau yang Ke-34. Tak sangka umur Dato’ Siti Nurhaliza dah mencapai 34 tahun.



Dengan ini pemilik blog Love is Cinta ingin mengucapkan selamat hari jadi dan semoga Siti Nurhaliza terus berjaya dalam karier nyanyi dan bahagia dalam kehidupannya. *ikhlas dari pelajar UITM Puncak Perdana, blok E, Kolej Jasmine*. hehe


Khabarnya Siti Nurhaliza dah mulai memakai tudung sempena ulangtahunnya yang ke-34 ini. *betul atau tidak akan kesahihannya, kalau betul semoga ianya berkekalan*. Tahniah! lebih comel dan manis apabila bertudung ni kan? Orang kata, nampak lagi muda dan comel.



Menurut Siti Nurhaliza, sempena usianya dah cecah 34 tahun ini, dia mengharapkan hari yang dilalui lebih baik dan mematangkan dirinya. Semoga Tuhan memberikan saat-saat gembira, bahagia dan tenang selalu. Siti juga mengucapkan terima kasih kepada semua yang memberikan ucapan selamat hari jadi di Twitter dan Facebook.

 Full story : Sensasi selebriti
Thanks for reading.

Nota kecil : Sejuk mata yang memandang. serius comel sangat sampaikan roomates gunakan picha Siti Nurhaliza sebagai DP untuk facebook. sama comel dengan gambar Lisa Suruhani di entri ini kan "Gambar comel Lisa Surihani dalam filem Istanbul Aku Datang". giler tak minat. Duta untuk benda INI kan OHSEM!.


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

42 ulasan:

  1. cantik sgt2..:) btul tu..mcm 23 tahun je..hehe:D

    BalasPadam
  2. cantik je kan..kan bagus macam ni ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mesti ramai peminat sokong kalau ct bertudung 100%.:)

      Padam
  3. jrg nak tgok siti brtudung cmni. n of kos she's beautiful! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe n of kos misz pun beautiful jugak.:)

      Padam
  4. Dato Siti nie tak mcm 34 thn langsung.

    BalasPadam
  5. wah..comellah siti.. pergh.. hampir2 tergoda I tau..hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgn ter;ebih tergoda. nnti marah datuk k.hikss

      Padam
  6. Siti sama umur dengan saya. Minat dia sejak sama-sama umur 17 tahun. Still look pretty! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wow mesti peminat setia ct ni kan.:)

      Padam
  7. Akak, Puncak Perdana? SAMAAA! Tida pernah nmpak punn :'(

    BalasPadam
  8. Terlampau manis siti pakai tudung, muka tu tak mekap lebih pun cantik. Huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe natural beauty. macam fie la.:)

      Padam
  9. Alhamdulillah kalau terus sempurna macam ni. makbul doa para peminatnya!!!

    BalasPadam
  10. salam mek...ayie singgah sini :)

    ayie untung sbb berpeluang melihat wajah datuk siti masa mula2 bertapak dlm usia remaja dan juga skrg.

    memang ayie tgok wajah datuk siti masih seperti usia dia remaja dulu.

    pic yg pertama tu mengingatkan ayie pd sebuah gambar di akhbar yg ayie pernah potong dan simpan dulu dulu. masa tu siti masih baru nak bertapak :)

    BalasPadam
  11. comelnya siti ni...kulit cantik sangat

    BalasPadam
  12. semangat kek nyaaaa... comel je siti, Alhamdullillah dah terbuka hati untuk berubah... semoga kekal ye

    BalasPadam
  13. tiba2 jumpa blog awak..ada memaparkan hari lahir siti nurhaliza. tahu tak hehehe sama lah etuza juga lahir date dia lahir cuma tahun ja beza..11 Jan setiap tahun...artislah katakan terkenal tersohor penyaanyi no 1 negara.

    BalasPadam
  14. nak copy 1 gambar dia bertudung ya..harap datuk K tak marah. hehe..

    BalasPadam
  15. perghhhhh serius cantik giler la.. aku percaya lepas ny akan lebih bnyak fans dato' siti. tambah2 yg fans dulu2.. insyaAllah, ada rezeki nnti Allah bagi demi prubahan yg ikhlas dy lakukan ini.. :)

    BalasPadam
  16. siti dari dulu sampai sekarang comei jer.. :D

    BalasPadam
  17. sgt comel siti.. :)
    minat lagu2 dia dr dulu smpi skrg :)

    BalasPadam
  18. suka sgt siti..
    heehe..nmpk mcm bru umur 24 n 25 thn je..
    hrp siti kekl bertudung mcmni.hehe

    BalasPadam
  19. Anugerah Tuhan tuk DTCT ..
    comel...cantik ..berbudi bahasa..
    Tahniah Ct...u r the best..

    BalasPadam
  20. masa nengok siti mula2 masuk rtm...teman dah agak...msti leh maju kedepan...skrang nah...mcm2 tohmahan akhirnya beliau brjaya brada di ats...kini temn melihat hafiz pulak ms mola masuk jd penyanyi...teman boleh agak dia boleh maju...caya la pas ni dpt datok hafiz la pulak...tahniah buat ct krn dah bertudung

    BalasPadam
  21. saya sayang kak siti nurhaliza saya sayang sagat kak sata awk
    tak mara kan

    BalasPadam
  22. Comel sangat lah mbak siti nih..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...