Minggu terakhir


Assalamualaikum cinta.

salam sayang & salam rindu untuk rakan-rakan semua termasuk lah stalker blog ini. tanpa korang semua memang tiada penghuni dan pengunjung blog ini. *otak dah pening sebab banyak sangat assignment, entri pun entah apa-apa*. :(

Kuatkan hati, kuatkan semangat, cuma tinggal beberapa hari je lagi untuk mek cah habis minggu belajar. bulan 1 tahun depan untuk final exam. so untuk minggu ni kejap kena hantar assgmnt, kejap kena buat report, kejap kena present, kejap tu dan kejap ni!. hoho *berapa kali kejap la kan*. kalau dulu bermula semester satu di entri ini "Insyaallah semester akhir". Kejap je masa berlalu, memang tak dinafikan memang sayang untuk meninggalkan dunia sebagai seoang pelajar tapi apakan daya persekitaran dan keadaan yang memaksa. insyaalah beberapa bulan lagi bermula lah alam baru bagi mek cah.

so untuk menghadapi semua tu, minggu yang "kalut aka lorak" dan tak cukup tidur memang wajib dilalui. semoga ALLAH permudahkan segala urusan mek cah. Jadual exam pun dah keluar, haishh memang terketar-ketar nak melaluinya. bimbang juga kalau ada yang tersekat. mudah-mudahan semuanya okay. Amin. :)


tetap cool, tetap bersemangat walaupun diri ni dah tak terurus, baju tak usah duk cakap la tak sempat nak lipat. Opss kan best ada bibik kat kolej ni. muehehe. Nak jadi pangkat INI boleh. hehe. :)

Thanks for reading & salam rindu. xoxo.


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

46 ulasan:

  1. stalker?haha..last sem..yes sme..ala
    relax je..

    BalasPadam
  2. caiyok2 yer mek cah.. biasa laa student life...
    http://hudamj.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la. kena sabar kan sis. ttp dlm busy pun ttp rindu kat blog ni. :)

      Padam
  3. opps bahaya jari tu..xrope peace haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. xrope nok peace mugo xcekak doh etep. ekeke

      Padam
  4. akak..kuatkan semangat.. akak kan nak kawen..weee ;)
    ekyn sentiasa akan jadi pembaca blog akak yang setia PEACE [buat mke comel]

    BalasPadam
    Balasan
    1. opss akak nk kawin. haishh lambat lagi. belajar pun xhbis lagi. :P

      Padam
    2. sebab tu kene belajar cepat2.. xsabar nak attend ur wedding ;)

      Padam
  5. hihi..sabar sis...mmg bgitulakan lumrah kita y pelajar ni...

    BalasPadam
  6. cool mek cah cool ! hidup student yg paling best tau :D

    BalasPadam
  7. Kuatkan semangat cah, insyaAllah Allah will make things easier for you

    BalasPadam
    Balasan
    1. fifie sedak la habis ngaji doh.hehe btw thanks deh. =)

      Padam
  8. awoppppppppppppppppp,wak molep deh nati..... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallah awop. tkut jugop sayo nih. eh nati kita dating deh minggu depe. lamo doh xjupo awop. :(

      Padam
    2. berehhhhh, nok ajok awop tubik tapi awop busy dengan exam takpo la,kita postpone sampai awop free deh :)

      Padam
  9. lawa gambar ^^ bila nk bgtau yg psl duit blog tuhh hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe nanti deh. next week saya cite. :P

      Padam
  10. good luck hazanis a.k.a my love pattzi! buat y terbaik :)

    BalasPadam
  11. lama dok mari blog mek ni..hehe..jari aok tu sekali pandang nampak tak berapa nak peace je..hahahhaa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memey xbrapo nk peace sbb xcekak doh. huuhu

      Padam
  12. eh?? da abes blaja?? tahniah!!!

    BalasPadam
  13. tetap bersemangat.. last sem dah kan? cayok2!!
    gudluck awk.. ^^

    BalasPadam
  14. huhuhui... biasalah tu dik, time2 nk peksa mmg standard la camtu, bz study je kn

    BalasPadam
  15. berusaha ye untuk selesaikan sgala itu itu dan ini ini ye hehe

    BalasPadam
  16. ahaha..nia pon camtu jugak ms last sem..gila..tido?kompem2 xckup..baju??xbsoh..xlipat..haih..mmg giler bz la kan..gud luck2 zanis!!do ur best tau!!=)

    BalasPadam
  17. nis,
    sblm blk kg.
    msj kak lya dulu..
    lepak meta

    BalasPadam
    Balasan
    1. bereh kak ya. biasa kak lya cti hari gapo?

      Padam
  18. hahaha...cmew laa kitew haa....minggu yang paling membengongkan kepale otak adalah this week....strt dr senin cmpe jumaat....non stop mid term test II...hahaha.....tiap ari lak too...hahaha

    BalasPadam
  19. good luck mek cah.. buat yang sehabis baik tau.. saya yakin awak boleh :)

    BalasPadam
  20. gud luck utk exam cik gojes hazanis yg cumil belaka..hehe

    BalasPadam
  21. gud luck mek chah..
    sek kito wat molek.
    biar dapat dean list
    baru comey cgpa tu..
    ko guano :)

    BalasPadam
  22. jangan stress stress tau. biasalah nama pun student kan. chill :D

    BalasPadam
  23. time2 last b4 final exam ni mmg genting. semua nak kne submit.

    ape2 pun, gud luck k! :)

    BalasPadam
  24. same la..minggu last meme kalut..
    sdak dio dah habis..good luck! :)

    BalasPadam
  25. Good luck untuk semuanya..
    InsyaAllah mudah-mudahan dipermudahkan urusan ye :D

    BalasPadam
  26. good luck tau ...chaiyok3...saya baru sem4..kah3

    BalasPadam
  27. Comeynyerrrrrrr...sejuk mata memandang @@)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...