Kalau nak shopping singgah la sini..^^



Assalamualaikum L.O..V.E.=)

Hari minggu merupakan hari yang dinanti-nantikan oleh pelajar seperti mek cah...Oh tidak sanggup rasanya berada dalam tekanan..setiap hari ada jer kerja yang kena buat dan hantar....dalam pada masa itu jugak kesabaran itu amat penting bagi mek cah...setiap yang berlaku pasti ada hikmah dan mek cah berharap setiap perkara yang mek cah lakukan ada ganjaran untuk suatu hari nanti..hehe insyaALLAH..:)


Oh yer, hari tu mek cah ada terima tawaran untuk jadi model untuk KZNabihah Boutique...so mek cah terima jer tawaran tu sebab mahukan pengalaman....tawaran kali ini dah kali ke-2 mek cah shoot untuk  KZNabihah Boutique ....so memang mek cah percaya dengan kak bihah nie....shoot kali-1 KLIK SINI aka Behind the Scene studio photoshoot for KZNabihah Boutique..chaiyOk!!



kalau korang nak shopping dan cuci mata boleh la terjah ker blogshoop KZNabihah yer..yang penting koleksinya comey-comey belako...Jadi mek cah juga berpuas hati bila menggayakan koleksinya...rasa bertuah pun hadow..biar pun tak dapat memilikinya...nak beli tapi sayangkan duit sebab dah akhir semester..terpaksa berjimat...payment yang mek cah dapat pun untuk disimpan untuk digunakan raya tahun nie..hehe


Actually mek cah nak ucapkan berbanyak terima kasih buat Dak Teropong Studio sebab memberi banyak kerjasama dengan mek cah..hoho sejujurnya mek cah tak pandai nak pose macam model lain, jadi mek cah sokmo kaku jer..untuk mendapatkan sesuatu pose boleh tahan gak la terpaksa ulang beberapa kali....nasib baik photog cool jer, mek cah pulop yang mengelabah....terima kasih sebab faham dengan kerenah mek cah!..tunjuk ajar ku sifu!!


yang makeup tu semua ribuan terima kasih buat akak amy sebab makeup kan mek cah....yang menjadi kelemahan mek cah bila pakai make up ialah cepat berpeluh atas hidung...menci!!...nasib baik kak amy pun sabar dengan sikap ngada-ngada mek cah....tapi perkara tu memang tak boleh dielakkan sebab dah semula jadi..hoho siapa yang mempunyai sindrom macam mek cah??sila angkat kaki...hoho betapa terseksanya..T__T


bila make up mek cah nak makeup simple-simple jer...tak suka make-up tebal..mula-mula shoot untuk kznabihah memang tebal betui make up tapi kali ke-2 mek cah minta kebenaran untuk di makeup biasa-biasa jer..hehe akhirnya mek cah selesa dengan make up kali ini..^^


lagi tak percaya mek cah dapat jumpa ANNYS AMYRA yang selama ni mek cah kenal dalam facebook jer...hoho dah jumpa kat luar terkecek BUDU dengan dia..hehe memey comey sangat anyss nie....sporting pun ado...smula-smula kito jupo lagi deh..^^


credit to:
photographer Ammar Kadir - http://www.facebook.com/AreMar91
Owner KZNabihah- 



setinggi penghargaan buat Owner KZNabihah yang sentiasa gojess.yang sebenarnya mek cah lagi tua dari bihah tapi entah kenapa mek cah sokmo terr panggil bihah akak..hehe okey jer kan....tak kan itu salah kot..okey sila lah terjah page kak bihah sekarang....mana tahu kot-kot ada jugak yang korang berkenang...:P

p/s::terima kasih buat si DIA kerana sudi temankan mek cah...Oh ONIE ilove u!!Muax!!


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

20 ulasan:

  1. wooo. untung mekcah jadi model haaa :)

    BalasPadam
  2. @kura

    whoot....model cap ayam yg xcukup inci kura..hohoho

    BalasPadam
  3. wah... ade ciri-ciri model .. keep it up!

    BalasPadam
  4. suka tgk y corak harimau 2..hihi

    BalasPadam
  5. comel!! mekap pun cantik! baju pun cantik ! :)

    BalasPadam
  6. waaa comelnye kamooo :D bertuahnye dapat jadi model. tahniah taw

    BalasPadam
  7. mekcah..bilo aku leh shoot mu ni

    BalasPadam
  8. cantik2 baju tu mek cah...

    mekcah jadi model pun awesome...hehehe

    BalasPadam
  9. tahniah blog ni msuk REMAJA edisi lelaki :)

    BalasPadam
  10. model dan baju sama cantik. wiwwiit.

    BalasPadam
  11. majalah remaja bulan ni la...bulan ni nye majalah remaja khas edisi lelaki.. :)

    BalasPadam
  12. wah, nak shoping laa kat sini . cantik sume baju :) hewhew.

    BalasPadam
  13. cantik2!!
    ada stail baru nie..boleh tiru :)

    Gara-gara idea . . .

    BalasPadam
  14. love u too mek cah,kalau tak keberatan ajak la lagi :D

    BalasPadam
  15. comel modelnya.... cantik baju yang diperagakan......nak tiru gaya mcm ni la. leh jadi ibu ranggi.

    BalasPadam
  16. cantik modelnya...baju pun cantik. boleh tiru gaya ni...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...