Kerinduan Style Lama!!



Assalamualaikum L.O.V.E...=)

Pejam pelik pejam celik mek cah dah nak final exam...tinggal seminggu je lagi untuk submit semua assignment...Ya Allah bukan main terseksa jiwa dan raga untuk menyiapkan semua tu..masa dah makin suntuk, tekanan pun banyak...hohoho dengan blog kesayangan ni pun tak sempat bermanja, bersms dengan ehem-ehem pun jadi kureng!!..itu tak per, pelajaran di utamakan...Lollzz *misi menyedapkan hati*


Oleh itu, mek cah teringat akan wajah blog mek cah yang lama...so bagi blogger yang dah lama mengikuti perkembangan blog ni mesti tahu kan style blog mek cah macam mana...tapi bagi yang masih baru mesti tak tahu langsung kan wajah blog mek cah masa dulu-dulu...Muehehehe *gelak jahat!!*


so nak tanya pendapat korang la yang mana lagi okey??template dulu ataupun sekarang??jujur tau...*tak mau tipu-tipu*..:P


eh korang nak tiket free tak??TV9 mempersembahkan Gig Triple Play, konsert rock dari 3 band terkenal Bunkface, Nidji dan Hujan! Tentukan setlist mereka, dapatkan tiket percuma, beli tiket dan info selanjutnya di sini!-->KLIK SINI!!...


Sejujurnya mek cah tak minat dengan ini semua...sekadar utnuk berkongsi dengan mereka-mereka yang diluar sana yang sangat fanatik dengan kumpulan tersebut..okeyh!!..mek cah memang tak boleh berada dalam keadaan yang sesak..menci!!..so ini sekadar perkongsian untuk tiket free..siapa cepat dia dapat!!Good Luck!!...k.bye..salam!!..=='

p/s::
update laju-laju, sampai pokok sena, 
apa yang laju sangat tu??, mek cah ada test la!!...:P

hohoho entri terpaksa ditamatkan..sebab mek cah ada test malam nie...wish me good luck...Chau!!...^^


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

28 ulasan:

  1. both cantikk.tpi,blog skrg lagiiii cantikkk.pink color kan.sweet je :D

    BalasPadam
  2. for me.. yang sekarang ni lg lawa.simple

    BalasPadam
  3. mek cah good luck dear ! :D

    BalasPadam
  4. sekarang lg matang... n catikkk skit...

    BalasPadam
  5. templete skrg lebih pink menawan gituu mek cahhh :0 hehhe

    BalasPadam
  6. arghhhh comelnye... gud luck :)

    BalasPadam
  7. shukerr dua2 !..haha..mekk cah mane na dpt template lawa2 giniyh ?

    BalasPadam
  8. hee . wah, suke tgok header blog lama . cantik :) . btw, pink lagy lawa :)

    BalasPadam
  9. @saharinasaharudin

    hehe akak pun minat pink jugak eh..:)

    BalasPadam
  10. @kura

    hoho menawan deh..Oh malu...ngeee

    BalasPadam
  11. @Rara Kirana

    templete nie kita kena pilih tau dkt dsgn..:)

    BalasPadam
  12. sy suka banner/header lama.. cun2! tp klu template /background blog, kita suka yg baru ni..sekarang punya nice ^^

    BalasPadam
  13. comel sengoti...eeheh...:)...tpi yang ni lgi ok kot..more simple, menarik...eheh...:).......

    BalasPadam
  14. comel.. ^_^ gud luck..

    Jemput singgah sini http://ejulz-sophieparis.blogspot.com/ k.. kalo berminat inbox ejulz kat fb @ emel kat asrul_harfan@hotmail.com. ^_^

    BalasPadam
  15. cik adik:))
    goodluckkkk deh:)
    wak molek tuh......

    BalasPadam
  16. skg la..nmpak mature n ayu sket!

    BalasPadam
  17. mekcah..hahhaa..kejut aku dgr lagu blog mu..braso nok joget sapa gogek halu

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...