Behind the Scene studio photoshoot for KZNabihah Boutique..



Assalamualaikum L.O.V.E...=)

Selamat hari khamis semua.....kejap jer masa berlaku kan, sekarang bulan Rejab lepas tu shaaban, Ramadhan dan lepas tu syawal.....hikhikhik bulan ramadhan la bulan yang dinanti-nantikan....teringat zaman kanak-kanak dulu...hampir setiap malam main bunga api/mercun konon-kononnya kasi meriah sikit...tapi??itu semua mendatangkan keburukan disebabkan perkara ini la berlakunya banyak kejadian yang tidak diingini berlaku...ehem faham-faham la kan...^^

Alahai nampok benor mek cah tak sabar nak raya kan...muehehe yang penting puasa dulu baru boleh raya.....sekarang ramai orang tengah borong baju raya tapi mek cah tok buat gapo pun lagi nie..ingat nak pakai baju raya tahun lepas..boleh save budget sikit...Lolzz!!


dah kita stop cerita pasal raya..nie mek cah nak kongsi cerita kisah sesi photoshoot hari itu...siapa masih belum kenal dengan nama KZNabihah Boutique??nama KZNabihah Boutique cukup terkenal dikalangan pengguna shopping online..ini kerana butik KZNabihah menjual pakaian, eksesori, bag, & sebagainya untuk wanita. butik ini juga menjual kelengkapan fesyen anda dari atas hingga ke kaki..so, Tak rugi shopping kat situ..Tambah-tambah nok rayo....=)


oh yer!!..terima kasih atin dan aimiey kerana sudi temankan akak ke studio Dak Teropong nie......eh korang boleh lihat tak seorang lelaki yang tak dikenali di belakang kami itu...ehem dialah dak teropong atau lebih dikenali Khairul....terima kasih khairul kerana memberi peluang dan kepercayaan kepada mek cah untuk sertai photoshoot nie...sekurang-kurangnya mek cah dapat pengalaman dan $$ sikit...kira okey la tu kan....walaupun belum professional macam model lain...yelar mek cah nie tak cukup inci, rupa pun tok brapo nok adow....huksss


okey..ini aksi-aksi mereka yang kepuasan semasa menungu mek cah.....ehem kalau tak der diorang mek cah tak kan sampai sini....mereka semua sangat comel!!..^^


terasa gembira dihati bila dapat berjumpa dengan BFF fatin liyana...muehehe tolong jangan jelesss eh....sebenarnya mek cah tiba-tiba rasa tak nak join photoshoot nie tapi disebabkan sis bihah cakap datin pun adow...so apo lagi dengan gelentas nya mek cah nak join.....sebab boleh jumpa datin...asyik tengok kat FB jer....hehehe


bila rasa bosan kami gunakan tempat ini untuk buat aksi yang boleh dikatakan aksi kepuasan..memey tak der plan pun nak posing macam mano....tapi mereka pose dah mengalahkan model...hehe berbakat!!


1, 2, 3!!......aksi yang boleh dikatakan lucu..aummmm ini ada siapa la suh mek cah pakai topi yang besar gedabak itu...so mek cah try and error.....=__='

tu jer kisah pada hari itu......eh eh panjang ke pendek kisah mek cah nie??ahak hanya korang saje yang mampu menentukannya..:))

partner dak teropong->http://www.facebook.com/AreMar91
KZNabihah Boutique->http://www.kznabihah.com

k.bai salam...=)

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. mek cah tetap comei dihatiku,hikkkk... :D

    BalasPadam
  2. amboi. mek cah vok ooo :0

    BalasPadam
  3. hehe...mekcah sgt comel jd model..
    ^________^

    BalasPadam
  4. @onie

    onie tetap ohsem dihatiku....=)

    BalasPadam
  5. @udheporeber

    aishhh udhe menganjing yer...=__='

    BalasPadam
  6. comei lote mek cah nim..kutey pipi baru tau...pewittt jadi model doh tu..=D

    BalasPadam
  7. so cute all of u :) pandai n berani bergaya!

    BalasPadam
  8. wah Hazanis, dah join geng bloger femes dah dia...mesti berbunga2 hati kan...hepy for you...;)

    BalasPadam
  9. Sis anis. untungg laaa. tapi anis lagi cantik kalau tak make up. Natural. Comel je. apepun, u all tetap gojes. :)

    BalasPadam
  10. comeynyee . kak biha . senior kolej dlu . ^_^

    BalasPadam
  11. wahhh,da jdi model adik cantikk ni :D

    BalasPadam
  12. muka awak memang sesuai jadi model...suka!! comel !!

    BalasPadam
  13. salam kenal ya..
    jika berkenan follow ya aq..
    makasih....

    BalasPadam
  14. rajin photoshoot, meh tgk alkisah at bukit bendera

    BalasPadam
  15. muka paling tak boleh blaa. dimenangi oleh mak cik fatin shahira.. hahaha :D

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...