Sorry, Aiman Dah Berpunya...T___T



Assalamualaikum semua...selamat petang...Hoy yeah!!


Opsss mai sini nak dengar satu cite.....meh bergossip sikit...Phewww sejak bila miss Love is Cinta pandai bergosip kan???...ehem skali skala tak per  an??Ngeh ngeh....Alahaiii jangan menangis yer sayang.....hiksss....buat peminat  Aamir (Aiman Mentor) jangan nak frust menunggeng dan tertunggeng sangat yer...masih ingat lagi tak dengan entry yang nie 'kenapa semua orang minat giler dengan Vanilla Coklat???Humm pelik...' ada sumber tertentu menyatakan si aiman nie dah berpunya..haishh melepas la pulop kan??haiyaa tak per, kita semua minat aksi dia yang berlakon dalam Vanilla coklat jer kan??tak lobih dari tu kan kan??...Agagagaga, jika benar sumber nie semoga si Aiman dan kekasihnya kekal abadi selamanya...chewah!!....kita doakan yang terbaek untuk mereka...Amin...=___='


JOm ikuti kisah selanjutnya dari blog 'mynewshub'

.............................................................................................................
.
katanya.....

Siapa yang tidak kenal dengan Aiman Hakim Ridza yang tiba-tiba namanya melonjak naik kerana mutu lakonannya yang mampu membuatkan hati setiap gadis remaja cair dengan karakter romantik yang di bawa dalam slot drama TV3, Vanilla Coklat.

Pastinya ramai gadis mengidamkan Aiman sebagai kekasih hati setelah melihatkan jejaka ini berjaya menambat hati si isteri sendiri walaupun pada awalnya bermain tarik tali. Pun begitu, di luar dari drama itu, realitinya Aiman sudah pun mempunyai kekasih hati!

Gambar yang memaparkan kekasih Aiman ternyata membuktikan jejaka hensem itu sudah pun mengunci hatinya buat gadis cantik yang bertuah itu. Buat gadis-gadis di luar sana, janganlah kecewa memandangkan Aiman dan kekasihnya sudah pun lama menjalinkan hubungan cinta sejak di bangku sekolah lagi.

Apa-apa pun, sama-samalah mendoakan kebahagiaan buat Aiman dalam hubungan kasih antara dia dan kekasih dan menyokong karier seninya hingga berjaya berada di puncak yang tinggi. Tak salah rasanya kalau menyokong bakat dan kebolehan Aiman walaupun dia sudah berpunyakan?

Sebelum ini, Aiman pernah mencuba nasib dalam bidang nanyian di mana dia berjaya menjadi salah seorang peserta dalam rancangan nyanyian Mentor musim ke-5 dengan menjadi protege kepada artis rock, Rahim Maarof. Bagaimanapun, nasib tidak menyebelahi Aiman dalam bidang nyanyian apabila dia tersingkir dalam konsert Mentor ke-5 dalam minggu yang keempat. Ternyata, usaha Aiman membuahkan hasil apabila bakatnya lebih bersinar dalam bidang lakonan. Tahniah Aiman!..Oleh: NAIMAH SHAARI, credit to 'MYNEWHUBS'

p/s :: Fullamak, kelas kau Aiman, Kalah Dalam Nyanyian, Meletup Dalam Lakonan…Itulah Rezeki Aiman...Pewwittt..^^

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. bru berpunye bkn kwen agy,..hahahaha

    BalasPadam
  2. suke cter vnilacoklat . tak kesah lah aiman dh brpnya tapi sgt sweet bila brsama dgn izara ^^.

    BalasPadam
  3. aiman lawa, gewe ye kacak...padan sangat la tu :P



    awok,if dah balik PP roger onie eh...

    BalasPadam
  4. onie:::bereh3..nati kito jupo deh..biar nyo jadi pahni..:)

    BalasPadam
  5. nuruashia::yurp..tu yg betul..tp kita doakan berkekalan yer dop.....kiki

    BalasPadam
  6. ✿Gucciey Lavender::huhu betui2...dlm lakonan tu sweet sgt diorang....^^

    BalasPadam
  7. mmg manis macam madu muka si aiman ni.xtau lak dia penyanyi..ehek3x

    BalasPadam
  8. dengar jugak pasal ni..tapi x kisah la dia dah berpunya pun :) hihihihi ..kalau ada jodoh x kemana ..opps ! hihi

    BalasPadam
  9. ak tgk mamat ni takder la hensem dan ohsemm sgt..ishh..

    BalasPadam
  10. nasib baik saye tak bape minat pelakon nih. suke lakonan die je. :)

    BalasPadam
  11. mula mula tgok tak lah ensem sgt, tapi bila tgok dia jd romantik dlm cerita vanilla coklat tuh, terus namoak hensem. hahaha

    BalasPadam
  12. melepas dahhh. hahaha. dia lebih sesuai jadi pelakon dari jadi penyanyi kot.

    BalasPadam
  13. itu namanya rezeki kan kak ? hehehe.
    :P

    BalasPadam
  14. Ape yg ensem sngat aiman tu? (jeles) hehe

    BalasPadam
  15. haha , meme hensem tapi mint gitu jah , hehehe , nothing matter if brpunyerr or ta sebab lbh baek kitew kapel nan owg biasa jep , dr kapel nan plakon , lagik2 y kuat jeles keyh ;p *i'm jelousy woman* tanak ah tgk girl laen plok2 my boyfie wlupown lakonan , kiki~

    psst2 ; jom lwt my blog jgk ^^

    BalasPadam
  16. alaaaa . sedih ah camni!! frust frust!! eh

    BalasPadam
  17. alah.... bukan kawin lagi pon,, tunang pon belum kan.... ade masa lagi kot kalaw betol2 nak usha... ahaks!!

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...