Happy Faces Contest by Capt.Keon Alhan and Oh Daus..Wow!!



Hye...Assalamualaikum untuk semua...


Opsss, dah lama tak join contest kan..so apa kata kita semua memeriahkan 'Happy Faces Contest by Capt.Keon Alhan and Oh Daus'....Alahaiii rugi tau sekiranya korang semua tak join....tak kan tak der der satu keping pun picha korang yang tengah happy....Hohoho tentu ada kan....apa kata, korang gunakan picha korang tu untuk join contest nie...Alahaiii, untuk suka suki..tak salah kan??yang penting dapat mengerAtkan hubungan kita sesama blogger...Aumm lagi satu mana la tahu kot-kot ada rezeki korang untuk menang.. InsyaALLAH..:)


Tadaaaaaaaaaa!!



klik banner nie...klik jangan tak klik tau..^^

sekarang saya mempersembahkan picha yang ingin dipertaruhkan...ehem ehem


Yeah!!..muka terlalu gembira...apa ke heyy???...ehem muka happy ler tu sebab dapat tutti frutti...Pewwitt...Oh abang, sila la kongsi...Phewww...:P

Semoga cahaya yang riang gembira itu sentiasa bersamaku.. 


Papai...Good Luck...^^


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

11 ulasan:

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...