Alahai..mana nak cari majalah STAILISTA nie??:'(


Assalamualaikum semua...


hari tu ada join Outing & Gathering :: JURUFOTO, JURUMEKAP & TALENT 2011 ....entah kenapa tetibe jadi gatal nak join event tu...hoho alasannya??bosan lah itu lah....Agagaga...lagi satu boleh dapat kawan-kawan baru yer dok??...Alhamdulillah memang dapat kawan baru pun..hehe nak tahu siapa mereka klik entry nie---> Outing & Gathering :: JURUFOTO, JURUMEKAP & TALENT...


emm actually gambar aku ada 'terkeluar' dalam majalah STAILISTA....sebenarnya tak sangka sebab ada jugak picha aku ada dalam majalah tu walaupun hanya picisan sajO...tak der terdetik pun dalam hati ni berangan nak masuk dalam majalah tu....Ouchh, tetibe adow....tak ambil kisah pun pasal majalah nie...tak der nye duk tunggu-tungu majalah nie keluar walaupun  abang madi cakap event hari tu akan keluar dalam majalah   STAILISTA  bulan FEB..hoho alhamdulillah rezeki la kan...sekurang-kurang aku dapat buat koleksi sendiri...*kena cari majalah nie sampai jumpa...T___T

humm nak dapatkan majalah nie bukan ler maen susah..habis kedai aku cari..haha tak der jugak...so tengok macam nie jolar....dah cari majalah tu tak jumpa..kan kan??haishh

Tirai buletin..Muka kita tengah sedih..T___T

ahaks....korang boleh agak tak aku yang mana satu??...sebelum ni dah buat entry pasal Outing & Gathering hari tu....Oh tak ingat???Humm sampai hati lor.....Klik sini eh---> Outing & Gathering :: JURUFOTO, JURUMEKAP & TALENT..


Olololo, candid si gadissss ...^^

TERIMA KASIH kepada SEMUA yg terlibat Senarai Penaja : - Majalah   STAILISTA www.thepoplook.com , www.myCAMERAshoppe.com Galeri Warisan Bonda Ayum Sirotul Andam AAISALOON Nine To Nine Hair Studio 

TERIMA KASIH kpd JURUFOTO-JURUFOTO, JURUMEKAP-JURUMEKAP serta TALENT yg tERLIBAT... special thank to MUA Zee Hedzline, kak FarinaBasnee Make Up ,abg Madi MediaKreatif II , my friend Ct Ada dan semua kawan-kawan kat sana..

bubye!!

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. wah comelnye dia..mcm princess la..bangga tu masuk majalah huhu..moga jmpe mjlh tu ek ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhui..entah jumpa ke tidak majalah tu wak....:)

      Padam
  2. ANIS NAK KE..kt new KLCentral nie ade...tp xpernah pulak belek magz tue...hihi
    congratzz da masuk magz

    BalasPadam
  3. untunglah die..hahah..
    hazanis yg comey,jemput la follow blog kite plk.. :)
    http://oikonyol.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. hehe...bergaya ala2 princess..

    BalasPadam
  5. nanti jumpalah tu kak anis..don wori :))

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. xlamo doh tu kea aimiey..bnyi2 sep karangkraf tepon...:P

      *faham x?

      Padam
  7. lepas nih boleh la jadi model pulak.
    semoga dapat jumpa majalah stailista tuh k :)

    BalasPadam
  8. hehehe model dh masuk majalah tuu :) nnt Dayg cepat2 ushar majalah tuu ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. haishh kita bukan model la dyg....xlayak pun..tu sajer suka2..tgk2 ada rezeki kuar dlm tu wlpn tecik jer..:)

      Padam
  9. mana nak cari majalah tu..? nmpak menarik :)

    wah3..retis tu..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hukss tak tahu lak wak..kita cari tak jumpa...kalau ada pun org cakap xlaku..ngeh3

      Padam
  10. wahh bestnye masuk magazine. hehe.btw, ni 1st time i dtg blog u. muke u mcm senior i. hehe :)

    BalasPadam
  11. Hurm... Nice blog Hazanis... Femes da skrg yup..
    Org Tumpat paling femes.. huhuhuu..
    http://careeron9.blogspot.com

    BalasPadam
  12. wah comelnye dia.....

    http://kerjakosongterkini2012.blogspot.com/

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...