Outing & Gathering :: JURUFOTO, JURUMEKAP & TALENT 2011


hye assalamualaikum semua....


hoho hari minggu nie korang buat ape eh??mesti masing-masing ada aktiviti tersendiri...kan??tipu la korang tak der buat apa-apa..humm sebenarnya aku masih tension dengan keje yang masih berlambak...lagi 1 minggu aku nak balik kampung...memang happy tapi sebelum balik tu tentu lak aku kena selesaikan semua keje tu..selagi tak selesai , selagi tu la aku tak boleh balik kampung...huksss sedih wesss..T_____T

sebenarnya tajuk entry aku nie pun dah basi agaknya...lagipun picha aku tak der sangat...tu aku tak beriya-iya sangat nak upload..hihi sekarang aku rajinkan diri untuk buat semua nie sebab aku rasa tak best jer kalau aku tak buat entry baru dalam sehari..okey3, busy memang busy tapi aku tetap sayangkan blog aku...ekekekeke

sebab apa aku join event nie??

sebab ianya dekat jer dengan tempat aku, senang aku nak pergi..hoho naik bas..ekekeke pastu FREE dan ada sponsor untuk baju..cuma bawa diri jer..hoho walaupun kurang berkeyakinan...aku redah jer sebab aku bosan sangat hari minggu....tu jer..lagi satu CT ADA pun ada gak..so xder la kesorangan...:(


moh la kita layan picha jer..aku tak mau nak pok pek sangat..nanti korang bosan dan terus tekan butang X..betul tak??hehehe

Penganjur :: Studio Mediakreatif & Aleeya's TouchTaman Tasik Shah Alam


sesi taklimat..sebelum acara menconteng muka bermula..:P


selepas di conteng???erk??? mekasih sis Zee Hedzline aka MUA....=____=


kali pertama pakai macam nie..terasa tak sabar nak tutttt..ehem ehem


mua dan talent..^^


dapat kawan baru...:)


my MUA!!....Sweet kan...:)


dayang-dayang..:)



TERIMA KASIH kepada SEMUA yg terlibat!!

Senarai Penaja : -

Majalah STAILISTA
Galeri Warisan Bonda Ayum Sirotul Andam
AAISALOON
Nine To Nine Hair Studio

TERIMA KASIH kpd JURUFOTO-JURUFOTO, JURUMEKAP-JURUMEKAP serta TALENT yg TERLIBAT...^^

P/S : Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 




--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

16 ulasan:

  1. yolar...aku memey berat sokmo!!..

    BalasPadam
  2. aloloooo... comel nya akak... yang Tuuttt tadi tuh, mesti x sabar nak kawen kan? kan? kan? hehe... ^_^

    BalasPadam
  3. zizie:::hehehe yg zizi pikir tu betui la...:P

    BalasPadam
  4. bestlah dia join mende2 camnih..pengalamannya bgus kan?

    BalasPadam
  5. cantiknye die pakai gaun tuh. sesuai sangat. :D

    BalasPadam
  6. hamboi,
    kemain colourful muke dia. ehee ;)

    BalasPadam
  7. cam princess ehee.. comel ngat :)

    BalasPadam
  8. wahhh bestnye heheh walaupun semua wanita ehehhehe :d ctik makeup

    BalasPadam
  9. best nye dapat pakai bju kembang2 tu..teringin..huu

    BalasPadam
  10. cntik sgt...i want b like u..hmm..if i cn..
    cn i ask u somethng ape tjuk lgu kt blog nie..sdp sgt2..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...