Salah ke berblogging??


Assalamualaikum semua...

humm korang happy tak or tengah bersedih macam aku??..Humm actually dah banyak malam aku kena 'basuh' dengan si ehem ehem...Maknanya setiap malam aku kena bebel...masuk telinga kiri kuar telinga kanan..apa yang  si ehem ehem cakap pun aku dah tak ingat...Ouch, kadang-kadang nak nangis pun ada.....ehem padahal dah menitis airmata pun....masa menaip nie la airmata mula gugur jatuh di selimut aku nie....T__T


Oh kenapa awak tak memahami jiwa saya sejak kebelakangan nie...kenapa dari dulu-dulu lagi awal tak buat hal...Ya ALLAH siapa yang salah dalam hal nie??Aku atau DIA??...Kalau betul itu semua salah aku, sudah tentu aku nak mintak maaf..tapi kalau salah awak, awak la pulak mintak maaf..baru adil....baru hubungan tu sentiasa kekal harmoni..Lolzzz

so aku nak tanya korang la pasal bab nie...salah ke berblogging??Aku akui sejak memenjak nie aku aktif sangat up entry baru....yelar kan, musim cuti semester sudah tentu aku bosan....dah la si ehem ehem kerja lagi la bosan tahap gaban....tak kan tu pun salah kot...tak kan si ehem ehem nak marah....kalau si ehem ehem korang tu mesti marah tak korang aktif dalam bidang nie??

Lagi satu benda yang selalu nak gaduh pasal Mukabuku...Haish, macam mana nie....tak kan awak nak marah jugak kot....Ini sememang nye tak aci!!...kalau senang-senang sangat aku deactivate facebook baru tahu....tapi, macam mana aku nak berblogging kalau aku kasi deactivate aku punya facebook....Ngeee kebanyakan reader aku nie kawan facebook yang tak kenal asal usulnya..ececece tanpa diorang sudah tentu Love is Cinta mati terkubur begitu jer..tak ke sedih semua tu....T__T

haishhh..mengarut mencarut sudah ditengah malam nie....airmata pun dah kering....apa lagi kita stop la dulu pasal entry nie..korang pun tentu tidak faham apa yang aku cakapkan nie....Hohoho kalau ada yang mengerti/memahami apa yang aku rasa...Alhamdulillah...

bubye korang....selamat malam..

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

35 ulasan:

  1. hurm sabar ek. sllu je gduh pasal fb, blog, aduiii. sush laa nk phm. bkn kte wtpe pun kan. xpe2 sabar eh dear. xmo sdeh2 eh tomey :)

    BalasPadam
  2. walaupun saya jarang komen, saya salah seorang silent reader untuk blog anda.

    everytime hazanis blogspot updated di status facebook, saya akan click n baca. ada dua tiga blog yg sedang saya ikuti, dan this blog salah satu.

    for me, kalau deactive fb, so saya sukar untuk tau blog tu update ke tak. Hope ehem ehem paham.

    teruskan perjuangan.

    BalasPadam
  3. mungkin si dia jeles kot..hoho..jadi tumpuan katakan..

    BalasPadam
  4. JELES lah tu .. sabar eh akk love is cinta :) Biasa lah tu .. cemburu xD

    BalasPadam
  5. tahniah sbb berblogging dgn bnda bermanfaat

    BalasPadam
  6. yup, maybe dia jeles kot. sebab awak asyik fokus kat blog n fb je kot. hehe ;)

    BalasPadam
  7. Ape-ape pon, hazanis banyak-banyak sabar ye. Biase lah gaduh-gaduh tu kan. Baru lah syok siket :D

    BalasPadam
  8. HEhhe..biasa laa.bila in relationship..dan facebook pn active..ramai yang komen dan like..dan mula laa bibit jealousy itu timbul..tp xper laa..cuba la bersabar...dugaan dlm perhubungan amat pahit utk ditelan...jika anda kuat...anda akan survived...bersabar laa dgn ape jua dugaan..:)

    BalasPadam
  9. ney kes jeles ney.. alaa. wut tak taw jew..

    BalasPadam
  10. sabar ea hazanis. die jeles la tuh. :)

    BalasPadam
  11. Ehem2 tu kene faham and support minat Hazanis sbnrnya...bg akak la
    Dia risau awek dia kene amik orang la tu...Hazanis kan come lote...:)

    BalasPadam
  12. berbincang dlu elok2..mesti ad sb knp dia xsuka. dan mesti ad penyelesaiannya.. =)

    cheers

    BalasPadam
  13. Lelaki memang kuat jealous..tambah2 kalau awek dia cun..lagilah bertambah-tambah jealous dia..haha

    BalasPadam
  14. kes ni macam kes sy la..huuu ;(

    BalasPadam
  15. xpe..yg pntg anis tau pe anis buat
    blogging bkn 1 kesalahan pn..

    BalasPadam
  16. hye! blog u msuk mjalah laa~ hee congrats =)

    BalasPadam
  17. mungkin dia cemburu kak ..sabar :)

    BalasPadam
  18. Rasanya ehem ehem kak hanis tu jeles kot. Takpe. Sabar je. Kuatkan semangat :)

    BalasPadam
  19. Salam dear..bagi pandangan akak, kalau dia selalu nak marah hal kecil pun mesti ada something wrong dah..tak salah kita berblogging..mcm akak pun suami akak memang bagi dorongan utk berblogging sebab ini adalah minat akak...

    BalasPadam
  20. ala ciannyer..sabar eh..pasti 1 hari nanti si ehem ehem tu akan fahami...
    senyum slalu k ^_^

    BalasPadam
  21. sabar lah hazanis... senyum sokmo deh :)

    BalasPadam
  22. rase tergugat si kesayangan die dah jadi public figure kot hihi..
    mintak die paham..lame2 ok la tu

    BalasPadam
  23. sabar lah ya, mungkin kes jeles lah tu.
    huh sabar banyak banyak :)

    BalasPadam
  24. si dia jeleous tu...harap2 Love Is Cinta xkan stop berblogging nie nanti yek...hehehe

    BalasPadam
  25. mungkin si ehem ehem takut kasih sayang awk banyak tertumpah kat blog ni kot :)

    BalasPadam
  26. alolorhh!! jangan la sedih!! ;)
    k? meh saya lap kan air mate uh? hehehe
    ok bace entry ni mesti tersenyum sampai ke telinga :)
    http://fatin115shahira.blogspot.com/2012/02/betul-ke-ni.html

    BalasPadam
  27. Dia sayang ke Anis la tu. Kalau rasa dia serius, minta ja masuk minang terus usah ditangguh-tangguh. Kawal seperti mana seorang suami kepada isterinya.

    Kalau setakat belum apa-apa dah dikongkong sebagainya mengalahkan seorang ibubapa kepada anaknya, fikir sendirilah. Masing-masing dah cukup besar, kan? :)

    BalasPadam
  28. nice blog.. :) fOllow me k..

    ikhlas,
    http://sheilanasir.blogspot.com/

    BalasPadam
  29. my ehem ehem pun sama, sya blogging pon nak bisinggggg! salah ke berblogging? bhahaha sabo je la. :)

    BalasPadam
  30. xmau sdew2 ea cik love is cinta.....truskan berblogging k..chayok3..

    BalasPadam
  31. alololo...x mo sedey2 ok...ramai kengkwn dh support tu..caiyok caiyok!

    BalasPadam
  32. sabar larr , bincang balek slow2 , mungkin ade slack kat mane2 tak kisah la dari pihak sape , sian kamu , naseb baek mine ehem2 tak kesa tp lagik sokong jep ...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...