Lucky!!...Alhamdulillah.....



Pagi....=_______=*

walaupun busy..tetap gedixxxx nak update blog...walaupun ayatnya entah apa-apa...update blog sambil mata tertutup..boleh gituwww??sebab tak cukup tidow bagai untuk menyiapkan segala keje sekolah yang berlambak.....zassss !!

busy sebab shooting untuk drama..erk???tipu!!!
Update di tengah malam...cuba untuk mengupdate selaju yang mungkin..haksss korang perasan tak aku suka jer join contest ....tak pun giveaway, tu semua aku join suka-suka jer....kalau menang alhamdulillah...semuanya terserah kepadaNya...yang penting kita dah usaha dan ikhlas terhadapnya...sekarang aku nak ucapkan terima akasih kepada penganjur contest tu semua.....


kali pertama 
aku menang Melati Cantik GA!!...tu kali pertama tau aku join benda ni bagai..
tak sangka lak bertuah..terima kasih kepada yang cute miut ituw...lagi satu terima kasih buat sis LYA  yang sudi tag aku..hoho kalau tak disebabkan dia aku tak ketagih 
join contest ni bagai..lolzzzz

nah kali ke-2!!.....
Ehem si penganjur yang cantik jelita terima kasih kerana melihat photo saya sebagai yang BEST....Lolzzz   aku join pun sekadar suka suki..aku pertaruhkan gambar masa outing masa cuti smester yang lepas...alhamdulillah menang walaupun dapat 
tempat ke-3..hehehe janji ada nombor kan....ngeh3


kali ke-3!!..
yeah boleh ketempat ke-3....ituw pun dah bersyukur sangat...eh eh ala yang 
contest "my photoshoot" tu...tu pun aku pertaruhkan picha dari Cikgu Roslan Rais...ahaksss mekasih kepada adik manis sebab bagi top 10 hinggit itu...ngeeee tak payah nak top4 dah untuk minggu nie....
ALHAMDULILLAH..:)

Papai...nk sambung buat keje sekolah lak...:P

P/S : Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 






--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

6 ulasan:

  1. All the best dear!
    kite nak join pun takde gambar
    omey dengan bunga.. hehe bunga cengkih boleh? ;)

    Latest Post:
    Memang sudah ditakdirkan untuk sementara.

    BalasPadam
  2. best la die menang contest ! ;D

    BalasPadam
  3. ejah blanjo ore kapong ni getek la

    BalasPadam
  4. congrats bestnya menang tp tak rajin ikut contest

    BalasPadam
  5. bestnyer :)
    miya tak penah menang giveaway or contest pon..hehe :)

    BalasPadam
  6. wah,tahniah awopppppppp,rezeki awop la tu :))

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...