Fesyen Baju Raya 2017

Fesyen Baju Raya 2017 | Rindu nak aktif jual baju raya , rindu dengan Hazanis Fashion. Nampaknya tahun ni Hazanis Fashion masih lagi senyap sepi tapi nasib baik anisalisha.co pengubat rindu melepaskan geram untuk berniaga balik. Lupakan pasal kisah rindu ni apa kata fokus kepada fesyen baju raya 2017 dari jenama terkenal Malaysia antaranya Minaz, Leeyanarahman, BellaAmmara, Minimalace dan banyak lagi koleksi dari beberapa buah butik terkenal di Malaysia. Buka instagram je keluar koleksi raya dari mereka, tergugat iman tau. Sekarang masih pening nak pilih koleksi baju raya yang mana memandangkan semuanya cantik-cantik.

Jom kita tengok koleksi menarik dari beberapa buah butik terkenal Malaysia yang pasti membuatkan korang termimpi-mimpi dengan koleksi raya mereka. Syukur koleksi raya mereka sangat mendapat tempat dihati kita semua kan? Jadi antara banyak-banyak koleksi yang mana menjadi idaman kalbu korang untuk baju raya 2017?

 MINIMALACE
 Royal Raya, 28 Mei 2017 ๐Ÿฐ No 33A & 35A Jln Plumbum P7/P,40000 Seksyen 7 Shah Alam Selangor ๐Ÿ‘šTuesday-Sunday(11AM-7PM) ๐Ÿ“ข Monday Close ๐Ÿ’ป Shop Online at : Minimalace.com

fesyen baju raya 2017

fesyen baju raya
fesyen baju raya 2017
fesyen baju raya 2017
fesyen baju raya 2017

Memang dari dulu lagi Mek Cah minat dengan koleksi dari Minimalace ni sebab semuanya comel-comel. Oleh itu tercipta lah entri 'Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique ', alhamdulillah mendapat sambutan hangat tau.

 MINAZ.MY 
 Let the DESIGN do the TALKING Minaz Bangi & Shah Alam : 10am - 7pm. Minaz Kuantan : 10am - 10pm. ___ Customer Service (HQ) : +603-8725 6304/DM (Mon-Fri, 9am-5pm) info@minaz.com.my www.minaz.com.my

FEYEN BAJU RAYA 2017
FEYEN BAJU RAYA 2017

Memang meletop habis koleksi baju raya dari Minaz ni tau sebab gunakan model pelakon terkenal Rozita Che Wan dan anaknya Ecah. Satu set dengan anak, harga pun boleh tahan. Kepada yang mampu sila lah beli tau. Syukur Minaz pernah menjadi sebutan di blog ini tau 'Minaz boutique : Tampil elegen ke majlis walimatulurus'.

FESYEN BAJU RAYA 2017
JH
FESYEN BAJU RAYA 2017

LEEYANARAHMAN.CO
Design Letops No1 Malaysia 1-23 ,Jln medan pusat bandar 7,Bangi Sentral ,43650 Bandar Baru Bangi Selangor | order : 018-2028428 Mon-Fri (10:30am-6:30pm) Sat-Sun (10:30am-8:30pm) www.leeyanarahman.com.my

BAJU RAYA TERKINI
KOLEKSI BAJU RAYA TERKINI
BAJU RAYA TERKINI
BAJU RAYA TERKINI 2017

Pernah ada koleksi baju raya tahun lepas dari Leeyanarahman.co, kalau nak tengok design macam mana baca yang ni tau 'Review Jamu Nenek D'Azaa - Pilihan Jamu Terbaik Untuk Kesihatan Wanita'.

 BELLAAMMARA
 MALAYSIA's #1 FASHION BRAND ๐ŸŽ‰ Preorder #BellaRaya2017 now! ๐Ÿ’ Bella Ammara Lovers ๐Ÿฆ KL, Shah Alam, Modvier, Bangi, Sg.Petani, JB, Kuantan & Online ๐Ÿ–ฅ Preorder now๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.bellaammara.com

baju raya 2017
baju raya 2017
baju raya 2017
baju raya 2017
fesyen baju raya 2017

Fesyen Baju Raya 2017 | Itulah setakat ini butik baju raya 2017 yang selalu Mek Cah ushar, memang mengoda betul. Harga pun boleh tahan  gitewwww. yang penting beli mengikut kemampuan kita tau jangan kerana nafsu je. Sebab kadang baju raya ni pakai sekali je lepas tu simpan dalam almari buat koleksi. Membazir kan. Opsss!Oh ya nak ushar baju raya budak boleh terjah instagram anisalisha.co tau, harga memang murah giler bukan harga butik gitewwww. Nak cuci mata dulu pun boleh je. Ahaksss!

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

2 ulasan:

  1. cantik2 bajunya tu..tahun lepas dah pakai leyanarahman punya tahun ni tak tahu lagi, tapi tengok baju tu memang cantiklah.

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...