Review Pearl White Jamu Jelita

Review Pearl White Jamu Jelita | Sejujurnya Mek Cah lebih suka mencuba produk kecantikan terbaru dipasaran lebih-lebih lagi yang mempunyai kandungan collagen. Maklum lah umur semakin meningkat jadi sudah pasti tubuh badan memerlukan collagen untuk melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit. Rahsianya terkini adalah Pearl White Jamu Jelita yang sememangnya keluaran popular dari Jamu Jelita. Lagi satu produk ini telah banyak testimoni berkesan, wanita mengandung pun boleh amalakan. Kalau tak percaya korang boleh baca artikel ini 'Testimoni Pearl White Jamu Jelita'. Jadi cukup jelas membuatkan Mek Cah jatuh hati dengan produk yang berkesan serta harga berpatutan.

TERKINI!, ada sales untuk penghabisan stock. Boleh lawati entri 'Jubah Terkini Hanya RM50 Termasuk Postage - Stock Clearance!' untuk lihat koleksi yang dijual dengan harga terlajak murah. Jika berkenan whatsapp laju-laju di +6010891044. Stock tinggal tak banyak tau! ;)


Sebelum :- Tarikh gambar ini 28/06/14


Memandangkan harga yang berpatutan sesuai untuk Mek Cah amalkan produk ini demi menjaga kewangan di masa hadapan. Kalau beli produk mahal sangat pun tapi kesannya lebih kurang sama dengan Pearl White buat rugi je kan. Alhamdulillah setakat ini hampir 10 botol Mek Cah consume, produk Pearl White inilah yang paling lama diamalkan. Entah la, kalau nak berhenti dari mengambil Pearl White pasti rasa ada sesuatu yang kurang, rasa kulit makin gelap lah, kurang berseri lah dan sebagainya.



Jadi, Mek Cah pun belum kahwin memang patut amalkan produk ini supaya hari bersejarah nanti dapat mencipta kenangan terindah dalam diri. Mesti la nak berseri-seri kan dan lagi satu Pearl White mencerah dari dalam selain mengamalkan skincare yang lain. Justeru, Mek Cah cadangkan korang cuba 'Review : Set Dynars Skincare', mana tahu bersesuai dengan kulit muka korang. Nak vitamin yang murah dan berkesan boleh cuba 'Review : Emilay Whitening Clear Sport Supplement - RM40 free postage' ada testimoni Mek Cah sendiri. Yang penting pastikan tubuh badan kita cukup collagen, vitamin c dan banyakkan minum air putih.


Gambar terkini 26/11/14, rasa lebih cerah tapi makin bambam


Masalah utama Mek Cah adalah kulit muka berjeragat, kalau berkulit cerah mudah je nampak jeragat tu kan. Jadi bagi membantu menghilangkan jeragat selain menggunakan skincare tubuh badan perlu di rawatan dari dalam dengan mengambil collagen dan paling sesuai adalah Pearl White yang mendapat kelulusan KKM.





Pearl White Jamu Jelita yang mempunyai kandungan yang bertindak mencerah dan menganjalkan kulit wajah:-

Hydrolyzed Collagen, Glutawhite, Vitamin C, Multivitamin, 3 x stemcell, Acerola Cherry, Pinebark, Tomato, Asthaxanthin, , Argan, Pearl and Rose Alps

Antara testimoni pengguna Pearl White Jamu Jelita ialah:-


Untuk mendapatkan lebih testimoni yang berjaya mohon terjah 'Testimoni Pearl White Jamu Jelita'. Pasti korang turut jatuh hati nanti. Mihmih!

KHASIAT PEARL WHITE JAMU JELITA
  • Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Menggebu dan menganjalkan kulit wajah
  • Menyihatkan lagi kulit wajah
  • Menghaluskan kulit wajah
  • Menyegarkan kulit
  • Melindungi kulit dari sinaran ultraungu
CARA PENGGUNAAN PEARL WHITE JAMU JELITA


  1. Masukkan satu sudu Pearl White Putih Mulus Jamu Jelita ke dalam shaker yang mengandungi 120 ml air.
  2. Goncang shaker atau kacau di dalam gelas sehingga larut.
  3. Disarankan mengambil Pearl White Putih Mulus 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur malam.
Produk terkini yang Mek Cah selalu amalkan adalah Vitamin C shaklee [Review : Set Kecantikan Kulit Shaklee Untuk Wajah Cantik Berseri], Pearl white untuk dalaman jadi tak salah kita sebagai perempuan melabur sedikit demi cantik di hadapan suami. Eceh!

Hanya modal RM36 include POSLAJU, Sabah/Sarawak add RM5

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 
SMS/WHATSAPP : +6010-8931044 
Facebook: Hazanis Fashion
Email: hazanis88@gmail.com 

Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. Jenis produk

Usia makin meningkat, semua produk kecantikan nak cuba. Yang berkesan haruslah dikongsikan disini. Papai. :)

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

50 ulasan:

  1. Balasan
    1. bukan utk cantik sis tp untuk hilangkan jeragat degil ni. so perlukn collagen dr dalam .:(

      Padam
  2. insha Allah nanti nak try.. ^_^

    BalasPadam
  3. wahh. Inshaa Allah nak try. tak pernah pakai collagen pun sebelum ni :)

    BalasPadam
  4. Oit! Betol ke harga dia rm36 nis, wahh murahnya... boleh try ni!

    BalasPadam
  5. salam sist..hga sabah bpe erkk.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wassalam. Harga Sabah Sarawak RM41 termsuk poslju. :)

      Padam
  6. Balasan
    1. wasslm. rm41 sis. sebab semenanjung rm36 termsuk poslaju. :)

      Padam
  7. Salam sis, saya ad bli pearl white di kdai tapi kandungan takde stem cell, argan, glutawhite, rose alps. Saya punya packaging lama ke? :)

    BalasPadam
  8. Saya ada beli pearl white jugak .. baru je nak try . Tapi kat bekas tu tulis kena taruk 150ml air tapi ada jugak saya tengok org taruk 120ml . Mana satu yg betul? Ke saya punya ni tak ori ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. terlebih ml pun tak pe sis. asalkan konsisten amalkan pearl white dan amalkan banyak minum air putih :)

      Padam
  9. hai . agaknya ia mengambil masa brapa lama untuk menampakkan keberkesanan nya ??

    BalasPadam
  10. kalau ada resdung boleh ke amalkan?

    BalasPadam
  11. cantiknya awak :)

    Seronoknya kulit dah cantik
    Nak Kulit Flawless?

    BalasPadam
  12. muja mmg masalah jerawat dengan parut jerawat laaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi dah berkurangan kan sbb amal vit c ni. :P

      Padam
  13. boleh ke minum sexy white dengan pearl white jugak selang2?

    BalasPadam
  14. Kalau period boleh tak consume Pearl White ni?

    BalasPadam
  15. boleh ke minum selepas makan sbb sy ada ambil supplement diet sblm mkn

    BalasPadam
    Balasan
    1. takut minum slps makan berat badan bertambah. minum ketika sblm sarapan pagi. :)

      Padam
  16. Salam sis... sis still consume ke pearl white ni? ke dah beralih 100% ke produk shaklee? Baru nk try pearl white ni..skrg tgh consume Vit- C Shaklee..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasslm. pearl white ambil, shaklee vit c pun ambil. :)

      Padam
  17. sis nak tanya kalo org mengandung 1 bulan boleh ambik pearl white x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je sis. nis pun amakan walaupun skrg tgh mengandung. testimoni byk kat sini http://hazanis.blogspot.com/2015/09/testimoni-pearl-white-jamu-jelita.html :)

      Padam
  18. Minum berapa kali sehari?

    BalasPadam
    Balasan
    1. 2x sehari sis. Pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur. :)

      Padam
  19. BEtul betul bagus ke ni sis

    BalasPadam
  20. sy nk tanya...kalo perempuan mengandung boleh minum ke tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je sis. mengandung, menyusu, period pun boleh. Kat sini ada testimoni . ;)

      http://hazanis.blogspot.com/2015/09/testimoni-pearl-white-jamu-jelita.html

      Padam
  21. Assalam sis. Nak tanya pearl white pinky tu. Produk baru ke? Sebab dalam katalog jamu jelita produk tu tak ada. Apa beza putih mulus dengan pinky tu? Mana lagi better?

    BalasPadam
  22. salam .kak ,mnum pearl white nii ad effect khas x kt muka ?dn sesuai x tuk remaja umo 16 cam sy nii ?

    BalasPadam
  23. Sis ada jual vitamin c shaklee tak?

    BalasPadam
  24. Kalau dah berkesan nak berhenti terus boleh?
    Kalau puasa macam mane nak amalkan?
    Boleh kurangkan parut ke?
    Sorry...banyak tanya

    BalasPadam
  25. Anak saya yang baru darjah 2 boleh ke amalkan pearl white?

    BalasPadam
  26. Sis,,saya nak tanya...jika makan sebelum makan berat badan akan btambh ke??mohon eply...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...