Nuffnang Blogbuster Maybank Transact and Win

Assalamualaikum Cinta.

Nuffnang Blogbuster Maybank Transact and Win | Wah! dah lama tak dapat kempen blogbuster dari Nuffnang. Mula-mula tak perasan kot dapat kempen ni sebab email dari Nuffnang sampai di spam. Dah tahu bila blogger MEK ONIE tanya Mek Cah dapat tak blogbuster Nuffnang yang terbaru. Eh! apa lagi cepat-cepat lihat email di spam dan akaun Nuffnang. Rindu nak 'Cashout Nuffnang RM1272.67'. :P



Alhamdulillah dapat juga, tapi macam susah je. Tapi cuba je nasib mana tahu rezeki lulus video singat tu. Mihmih idea untuk buat video 10-15 saat belum ada lagi, apa pun cuba bersemangat nak buat secepat mungkin sebab deadline masa tu 2 December 2014. Tapi sekarang dah tunda tau sehingga 8 December 2014. "Pelakon tambahan dalam Ambi Pur Home Tectonic" merupakan video pertama berani Mek Cah untuk berlakon video singkat demi Nuffnang. Lullzz


Kepada blogger lain boleh la cuba tau mana tahu rezeki korang buat duit melalui video singkat tersebut. Dulu pernah dapat Blogbuster campaign : Astro buzz tapi tak sempat nak buat so berserah jelar kan, cuba untuk kempen lain lak. Hehehe Alhamdulillah Blogbuster Oral B supernova 3 memberi tuah pada blog Mek Cah, dapat buat duit, sehingga dapat buat modal ke "I Love Bali"  ,"Percutian ke Bali : Day 1" dan 'Percutian bajet ke Bali'. Mana tahu blogbuster Maybank Transact and Win kali dapat buat modal pergi melancong lagi. Krik krik


Campaign background: 

Maybank2u as a platform that allows customers to get rewarded for doing what they already are doing – transactions and many more. Now you can stand a chance to win great prizes simply by doing Maybank2u transaction. 


Maybank2u products and services:

Cardless Withdrawal – Withdraw money without an ATM Card
IBG Fund transfers – Interbank transfers 
Prepaid Top-up – Upload phone credit anytime, anywhere
Bill payments – Pay multiple bills online

Brief:
Record yourself/ your friends mentioning or demonstrating one of the four main services that entitle customer’s entries in Transact and Win: 
a. Cardless Withdrawal
b. IBG Fund Transfers 
c. Multiple Bill Payments
d. Prepaid Top-up

With these entries, there are prizes to be won!
a. Daily – 56x Daily prizes (2 movie tickets a month for a year)
b. Weekly – 24x weekly prizes (RM500 Cash)
c. Grand Prize – 10x Samsung Galaxy Note 4 or iPhone 6

Apa pun selamat mencuba. Baca artikel ini 'Tips mendapatkan & mengekalkan BE nuffnang' untuk tingkatkan pengetahuan tentang Nuffnang. ;)



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

8 ulasan:

  1. dapat jgk.. tp xde idea huhuhuhu ... camna nak join ni.. x reti nak buat video ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la. syarat kali ni susah sikit. -.-'

      Padam
  2. Dapat jugak. Tapi tak tau nak buat..huhuhu...

    BalasPadam
  3. ein dh lame x blogging.. so xde dpt pape dr nuffnang dah.. huhu

    BalasPadam
  4. follow blog cik anggur dan like facebook page cik anggur balik di http://inibelogcikanggur.blogspot.com terima kasih

    BalasPadam
  5. mana video blogbuster tu.. nak tengok ni

    BalasPadam
  6. bru prasan jgk dapat ni
    cm nk try join hehe
    ada sample video tak? huhu

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...