Cinta Irma Hasmie dan Redza Syah semakin erat bertaut

Assalamualaikum cinta.

Dah lama tak dengar berita tentang selebriti kesayangan yang merupakan seorang pelakon dan pengacara terkenal iaitu Irma Hasmie kan. Lebih-lebih lagi setelah beliau disahkan mengandung “Irma dan Redza: Teruja bakal menimang cahaya mata”, semua pihak berkongsi kegembiraan ini terutamanya peminat yang sentiasa menantikan berita tentang beliau dan menjadi tumpuan selepas berhijrah dengan mengenakan tudung, maka ramai peminat gembira dengan penampilan sekarang.


Kalau dulu kita mendengar berita tentang perkahwinan mereka di entri ini “Gambar Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Belah Lelaki”, “Majlis Pernikahan Irma Hasmie dan Reza Syah”, sekarang berita terbaru Irma hasmie dan Redza Syah bakal timang anak lelaki. Mesti bayi yang bakal lahir nanti menjadi seorang yang hensem macam daddy dia kan. Hehe tahniah buat Irma dan pasangan. 

Lagi berita terkini tentang Irma dan redza boleh la ke page “sinar harian” . Dan jom tengok berita INI pula. 

Thanks for reading.


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

24 ulasan:

  1. sweetnya...
    (laki)hensem + (Irma)cantik = (anak)lagi hensem!!! hihihi

    BalasPadam
  2. hensem laki dia.. irma pun makin cantik :)

    BalasPadam
  3. alhamdulilah. tahniah utk mereka. :)

    BalasPadam
  4. SUKER PASANGAN IRMA + SUAMI :D. Eh, terCAPS LOCK pulak. huhu ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe contoh pasangan paling sweet.hehe

      Padam
  5. memang jadikan mereka sebagai ikon akk..
    haih..rase seronokye bercinta lepas kawen..
    semua itu ada hikmah kan...


    bahagia hepi endingye.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallah kita pun akan bahagia macam diorang. :))

      Padam
  6. sweet je diorang..dulu bagi sya irma taklah cantik mna tapi lepas dia bertudung saya akui dia mmg cantik sangat2. (^_^)

    BalasPadam
  7. Tadi fie baca kisah Irma dan redza di paper lupa doh paper gapo. Alhamdulilah, irma dan pasangan bahagia. Semoga kita pun sama jugak cah :)

    BalasPadam
  8. suka sangat pasangan ni. x jemu tengok..sejuk je mata memandang

    BalasPadam
  9. Semoga urusan Kak Irma dalam melahirkan dipermudahkan Allah. In shaa Allah..Amin :) marilah kawan2 kita kirimkan doa seikhlasnya :)

    BalasPadam
  10. lau perempuan cantik macam irma...tak sabar tengok baby dorang nanti.. :)

    BalasPadam
  11. sweet gitu..

    kisah percintaan diorang pun best dimna mereka mula berkenalan hinggalah menjadi suami isteri yg sah..

    inilah yang dikatakan jodoh..

    BalasPadam
  12. tahniah pada mereka, memang nak berumahtangga antara nawitu ialah juriat..

    BalasPadam
  13. :) berseri2nya muka kak irma. seri orang mengandung.mmg sweet kak irma ngan abg redza. moga perkahwinan mereka kekal sehingga ke syurga. amin... n moga Allah permudahkan kak irma bersalin nnti.

    BalasPadam
  14. sweet gile kn dorg ni. alahaiiii nk jgk prcintaan ala ala mereka ni. ekhemssss :DD

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...