Irma dan Redza: Teruja bakal menimang cahaya mata

Assalamualaikum cinta..=)


Kisah percintaan dan perkahwinan pengacara dan pelakon popular, Irma Hasmie Ibrahim, 30, bertemu jodoh dengan ahli perniagaan, Redza Syah Azmeer Mohd Redzuan, 31 menjadi berita yang paling hangat..Rupa-rupanya terlalu ramai peminat irma hasmie sampaikan entri aku yang terdahulu mengenai perkahwinan irma dan redza menjadi top 5 post untuk blog ini...kalau belum terjah boleh la terjah sekarang "Majlis Pernikahan Irma Hasmie dan Reza Syah" & "Gambar Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Belah Lelaki"...

Kalau irma teruja mendapat anak, aku pula teruja untuk mendapat anak saudara...kelahirannya amat ditungu...Tak sabar untuk bergelar mak cik..Opss tersasar tentang kisah aku...Abaikan!

Sumber : Pak cik google
Seperti pasangan lain, tentunya mahligai dibina akan bertambah sempurna sekiranya diserikan dengan kehadiran cahaya mata.Bagi Irma dan Redza yang sememangnya menyukai kanak-kanak, impian mereka untuk bergelar ibu bapa bakal tercapai sedikit masa lagi..KLIK SINI untuk bahagiakan isteri...:)

Saat ini, kandungan Irma sudah hampir memasuki usia lapan minggu. so memang patut lah Irma-Redza begitu teruja mendapat cahaya mata. untuk pengetahuan korang semua redza berasal dari Bachok, Kelantan. baru aku tahu setelah membaca sinar harian hari ini..untuk aidilfitri yang lepas irma berhari raya di kampung Redza di Bachok, Kelantan.

menurut irma 'kesempatan beraya di sana digunakan sebaiknya untuk berkenalan dengan sanak-saudara Redza yang tidak berkesempatan menghadiri majlis perkahwinannya dulu'..

Tahniah buat irma yang bakal bergelar ibu dan tahniah juga buat redza kerana bakal bergelar bapa..untuk membaca berita penuh terjah ke sini "SINAR HARIAN"...

Thanks for reading..

p/s::Jom dapatkan hadiah skirt dan wang tunai RM100 dari Moon Couture..KLIK SINI untuk join..^^


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

12 ulasan:

  1. Tahniah kepad irma dan pasangannya..
    Wat tahniah mek cah,tak lama lagi nak dapat anak buah..

    BalasPadam
  2. dah nak dapat anak dah dorang.. hehehe.. awak tu bila lagi???hehehe :P

    BalasPadam
  3. Sweet kan diorang. Fie pun suka semewek jah kalau baca pasal irma. Huhu. Mimpi nak jadi supo diorang.

    BalasPadam
  4. @fifie
    ehem fifi pun dah bertunang kan...xlamo doh tu...nati ata kad madoh terr..:P

    BalasPadam
  5. suka dgn pasangan nih..sama2 cantik,sepadan je tengok,moga perkahwinan mereka berkekalan & bahagia

    BalasPadam
  6. nice posting. ini lagi blog walking, sist... salam kenal ;)

    BalasPadam
  7. beznya tgk kan...bila time kite plak erk he....xsaboor nk tgk mc cah plak la =)

    BalasPadam
  8. nanti anak irma pasty comei2 kan..:p
    suka tgk video kawen diorng..

    BalasPadam
  9. nanti anak irma pasty comei2 kan..:p
    suka tgk video kawen diorng..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...