Tonton online Setia Hujung Nyawa Episod 1-28

Assalamualaikum cinta.

Mood "Setia Hujung Nyawa" sentiasa ada. Hari Isnin sentiasa dinantikan semata-mata nak tengok drama ni. Tapi kalau terlepas berusaha jugak nak tengok episod yang sebelumnya. Janji puas hati melihat telatah Zain dengan Ersalina. Yang pasti tak sabar nak tengok mereka bahagia bersama.





Kepada peminat "Setia Hujung Nyawa" yang terlepas menyaksikan episod yang sebelumnya boleh la ke blog "ceritamaster.com" yang menjanjikan episod yang berlalu sentiasa diupdate sehingga lah ke episod akhir. Dalam ceritamaster.com terdapat banyak lagi movie, drama yang boleh korang tengok. Kalau yang dah boring sangat boleh la layang cerita kat sini.Untuk sinopsis terjah la entri ini "Drama Setia Hujung Nyawa di TV3". Manakala untuk dengar lagu sweet OST
Setia Hujung Nyawa Akasia boleh la ke sini "Last Minute - Maafkan Aku (Setia Hujung Nyawa)".


TONTON.MY juga menyediakan episod yang lepas kepada anda. Nak tengok drama lain pun ada. Tapi korang kena la register dulu tau baru la boleh tengok semua siaran yang ada dalam TV3. Untuk yang nak tengok live pula boleh iaitu ke sini "http://live.tonton.com.my/livetv/". Kat sini macam-macam ada, tapi ASTRO tak de la kan, yang ada cuma TV3, 8TV, NTV7 & TV9. Yeah! senang kan, tak perlu beli TV kat kolej, cuma kena ada line internet yang laju je. hehe


Tonton online Setia Hujung Nyawa Episod 1-28 : ceritamaster.com
Tonton online di : TONTON.MY
Amar Asyraf Fan Club: AmarLovers

"Tidak ada insan suci yang yang tidak mempunyai masa lampau, Tidak ada insan berdosa yang tidak mempunyai masa depan"

Selamat menonton! Thanks for reading.

Nota kecil : Apa yang lebih hebat daripada drama "setia hujung nyawa" ialah benda INI . Mesti korang akan rasa seram sejuk je.

42 ulasan:

  1. nk tgk tonton pun kdg2 lmbab..asik stuck je...ilang mood..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi kita tonton ok la cuma rumit sikit masa register.:)

      Padam
    2. abdi Buedak melayu3 April 2014 3:51 PTG

      sye sudah tnton film ini, sye sangat terinspirasi dg jalan crteny, and bnyak plajaran yg dapat sye ambek. # Good Movie.

      Padam
  2. erm... btl tu skang senang leh tgk kt tenet je kan... xpyh kuar diut... allhamdulillah... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe tp kalau ada rumah sendiri wajib ada tv.:P

      Padam
  3. salam mek cah :)

    ahah...."Tidak ada insan suci yang yang tidak mempunyai masa lampau, Tidak ada insan berdosa yang tidak mempunyai masa depan" :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. wassalam.

      haa, msti suka ayat tu kan.:)

      Padam
  4. citer ni best!!!!
    kwn fiq siap donload..haha :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu. ni semua gara2 zain min ho n ersalina. ekeke

      Padam
    2. Ya betul lah sngat itu....

      Padam
  5. awoppp,cite ni meme buat kito senyum sore2,hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe lebih pado senyum sore2. duk koya sore ado la. nk sweet po cito tuh. hihi :P

      Padam
  6. sebok pasing2 novel ni. CiM baca last chapter je....hehehe.

    BalasPadam
  7. tengok jgn xtengok..haha..ms kat puncak dulu mmg lyn giler la tonton ni..maklomla..umah sewa xde tv kan..skrg dh hapdet tiap ms kat umah.ahaha

    BalasPadam
  8. serius cite nie sgt sweet and best...huhuhu...suke tgk^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. abdi Buedak melayu3 April 2014 3:52 PTG

      suke suke suke. best sangat pon.

      Padam
  9. macam sweet jer cerita nie..Eyz belum bkesempatan nak tengok lagi..Eyz nak tengoklah nanti dan cari novelnya..hihi

    BalasPadam
  10. diaorg hnymoon tu kt ne ye..cntk tmpt ty

    BalasPadam
  11. senang skaarng ni. tak dapat tgk tv kita tonton kat depan laptop jea..hehe

    BalasPadam
  12. Terjebak ngan citer nih. Lagu dia pon best.

    BalasPadam
  13. nak download atau tonton online Setia Hujung Nyawa feveret korang, boleh klik kat sini Download / Tonton Online Setia Hujung Nyawa

    BalasPadam
  14. nak download atau tonton online Setia Hujung Nyawa feveret korang, boleh klik kat sini Download / Tonton Online Setia Hujung Nyawa

    BalasPadam
  15. hehehehe best kan cite ni. skg ni slu nak balik awl keje sbb nk tgk cite ni. :) Tapi sume lelaki dalam cite ni handsome2.. xth nk pilih sape klw jadi ersalina :)

    BalasPadam
  16. huhuhu saya suka cerita neh! tak sabar nak tgu episod last dia huhuhu

    BalasPadam
  17. Err . Hmm . Nurul tak tengok pun cerita nie . Ramai sangat yang cakap cerita nie best . . Setiap hari yang ada siar cerita nie pukul 7 - 8 malam tu news feed Nurul semua update mengenai drama nie . . MAcam - macam dorang update . . Nurul sikit pun tak ada nawaitu nak tengok . Haha kejam >< Tapi ntah la dah lama tak tengok drama petang - petang tu :3

    BalasPadam
  18. Entah bila la dapat tengok cerita nie. line internet lembab

    BalasPadam
  19. mcm mana nk tgk setia hujung nyawa episod 1-28? sy tekan link tepi tu x dpt pon....

    BalasPadam
  20. best.... jom tengok setia hujung nyawa.. mmg mnjadi wtak zain, L & smua pelakon... terbaik

    BalasPadam
  21. best la citer nie..x puas tngk citer nie..sweet zain ngan el..srasi cngt..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. aduh...mcm mana maw download nie..tolong lah..

      Padam
  22. Kat tonton boleh tgk lg x citer ni yer?

    BalasPadam
  23. assalamualaikum...klu kat tonton kena bayar...klu kat cerita master..saya dh buka tapi video tu dh diambil alih..kat mane lg yg blh tgk ek??

    BalasPadam
  24. Bagi tau episod 9 cari kat mana ek...??
    Tak dapat2 lah :'(

    BalasPadam
  25. Episode 9 cari kat mana ek...?? Tak dapat tengok lah :"(

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...