Salam Maal Hijrah 1434

Assalamualaikum cinta. :)

Semoga ucapan ini belum terlambat dan terima kasih Ya ALLAH kerana masih memberi aku peluang untuk merasai segala nikmat diatas dunia ini. *umur makin bertambah* Alhamdulillah, salam maal hijrah diucapkan buat sahabat blogger, pembaca blog love is cinta, sahabat facebook, stalker tegar mek cah, rakan-rakan di twitter dan seluruh umat islam di atas dunia ini.^^


Semoga Allah SWT melimpahkan kepada kita..
☑ Sisa usia yang barokah..
☑ Kesihatan zahir & batin..
☑ Rezeki yang melimpah & berkat..
☑ Berjaya dalam segala hal..
☑ Kebahagiaan dunia-akhirat
☑ Keluarga yang sakinah mawaddah Warrohmah..
☑ Rahmat, hidayah & karunia-Nya..
☑ Dijauhkan dari segala keburukan & didekatkan pada segala kebaikan..
☑ Sëmogǝ selalu dalam lindungan Allah SWT..

آمِيّنْ… آمِيّنْ…آمِيّنْ...يَا رَ بَّ العَـــالَمِيْن

"Sesungguhnya ALLAH tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri" (Ar-Ra'd :11)

p/s : Yang paling penting sekali semoga tahun ini ALLAH mempercepatkan jodoh mek cah. sama-sama doakan eh. Amin. :)

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

16 ulasan:

  1. Salam Maal Hijrah :)
    kita buka buku baru , tutup buku lama. Semoga sis sabar n tabah hadapi dugaan daripada-Nya ^^

    BalasPadam
  2. salam maal hijrah...sy aminkan doa yg last tu hehhe.. :)

    BalasPadam
  3. ameen... :) cepat2 mkn nsi minyak k!
    http://nudtzlovar.blogspot.com

    BalasPadam
  4. salam maal hijrah....
    salam perkenalan :)

    BalasPadam
  5. Salam Maal Hijrah. InsyaALLAH..

    BalasPadam
  6. aminnn... moga segalanya tercapai... salam maal hijrah... ^-^v

    BalasPadam
  7. salam maal hijrah dik,,

    thanks jenguk blog akak

    BalasPadam
  8. salam maal hijrah dik...thanks visit blog akak :)

    BalasPadam
  9. selamat tahun baru.smoga thun ini hidup menjadi lebih diberkati.;D

    BalasPadam
  10. salam maal hijrah mekcah..dah bertambah umur mekcah kan..hehe

    BalasPadam
  11. mekcah tak sabar nak kawen..hekhek

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...